Forum Culinar: La hanul "Arta culinara" - Forum Culinar

Salt la continut

• 2399 Pagini +
  • « Prima
  • 2210
  • 2211
  • 2212
  • 2213
  • 2214
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

La hanul "Arta culinara" Loc de intilneala virtuala,servim di tăti pentru tăţî

#44221 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 15,652
  • Inregistrat: 08-December 09

Postat 17 December 2019 - 10:52 AM

Draga Mino',in primul rand multa sanatate :pupic: la chefi nu ai pierdut nimic interesant pt. ca s-au schimbat regulile concursului si s-a decis ca toti concurentii semifinalisti pe care ii stii sa ramana in cursa,ei au gatit toti cele 3 probe fiind notati la fiecare proba,li se vor cumula punctele si abea azi vedem care ce punctaj a luat fiecare si care din toti vor ramane,cei 3 finalisti ...In rest s-a tras mult de timp li s-a aratat pe ecran fiecaruia incurajari din partea celor dragi toti au plans,apoi pe rand a intrat pe usa doar cate o persoana sustinatoare pt. fiecare ,s-au imbratisat iar au plans ,deshtia' :) ...La probe au fost jurizati de catre fosti concurenti,Munti castigatorul de anul trecut a taiat in carne vie a dat o gramada de note de 1 ,in rest a fost si creatza (influencer) care era protejata lui in sezonul trecut daca iti mai amintesti,Cruduta care a fost impartiala ea a dat doar note bune,concurentii au avut la tema sa gateasca homar,erau vii,multi dintre ei nu mai gatisera niciodata,multe farfurii au fost cu paste,la alta tema au jurizat producatorii filmului my fair lady',printre care Anca Turcasiu,tema a fost gustul copilariei asa ca au fost multe tocanite ...Azi vedem ce si cum care ce note a luat si raman doar 3,asa ca zau ca nu ai pierdut nimic f. interesant ,sper ca ti-a prins bine rezumatul :)

#44222 Useril este offline   mino 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 3,060
  • Inregistrat: 04-December 09
  • LocationAcasa

Postat 17 December 2019 - 10:59 AM

Merci Geany! Super rezumatul tau :pupic:! Sper sa pot rezista in seara asta sa vad finalul. Daca nu, asta e! Csf? Ncsf! :) Nu stiu, abia astept sa vina sarbatorile sa ma odihnesc.

#44223 Useril este offline   bellamama 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 1,652
  • Inregistrat: 27-May 13
  • LocationBucuresti

Postat 17 December 2019 - 11:05 AM

Vezi postareamino, la 17 December 2019 - 10:59 AM, a spus:

abia astept sa vina sarbatorile sa ma odihnesc.

Tu visezi sa te odihnesti, dar sarmalele si cozonacii se fac singuri? :pupic:

#44224 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 17 December 2019 - 11:08 AM

Daa!! si la mine urmeaza o perioada mai aglomerata ,pt. ca imi place sa fac totul atunci proaspat in ajun,si tot atunci facem si bradul :pupic:

#44225 Useril este offline   moatza 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 7,061
  • Inregistrat: 25-November 09
  • Locationtot aici

Postat 17 December 2019 - 11:54 AM

Vezi postareaGeany, la 17 December 2019 - 11:08 AM, a spus:

Daa!! si la mine urmeaza o perioada mai aglomerata ,pt. ca imi place sa fac totul atunci proaspat in ajun,si tot atunci facem si bradul :)

da' fa si tu bradul in we! si baga-l pe Alex la inaintare!
brava, Giani, bun rezumatul, a fost etapa servetele, ca s-a lacramat mult.
ma uitam la mama lui Alex Popa, dna profesoara, ce-o fi fost in sufletul ei cand i-a zis fi-su ca el nu vrea facultate, el vrea sa se faca bucatar! si-apoi cum de baieti asa de tineri sa aiba o asa pasiune? ca tinerii pe care-i stiu eu, fie baieti, fie fete, abia stiu sa faca o cafea.
n-am vazut nici eu finalul, si nici in seara asta nu vad, ca ma duc la ultima etapa de concurs din sezonul asta. fiind ultima, a fost devansata cu o zi :pupic:
contez pe voi, cu amanunte vreau! :)

#44226 Useril este offline   mino 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationAcasa

Postat 17 December 2019 - 12:27 PM

Vezi postareabellamama, la 17 December 2019 - 11:05 AM, a spus:

Vezi postareamino, la 17 December 2019 - 10:59 AM, a spus:

abia astept sa vina sarbatorile sa ma odihnesc.

Tu visezi sa te odihnesti, dar sarmalele si cozonacii se fac singuri?
:pupic:

Nu fac cozonaci acum, ca nu vine copilul de Craciun si el e cel cu cozonacul, poate fac o alba ca zapada si un ecler la tava, iar sarmale nu fac multe asa ca imi aloc o zi pentru pregatiri, sanatoasa sa fiu!

#44227 Useril este offline   moatza 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Locationtot aici

Postat 17 December 2019 - 12:33 PM

Vezi postareamino, la 17 December 2019 - 12:27 PM, a spus:

sanatoasa sa fiu!

sanatosi sa fim, asta-i o oboseala placuta! noi vom avea musafiri :pupic:

#44228 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 17 December 2019 - 12:44 PM

Vezi postareamoatza, la 17 December 2019 - 11:54 AM, a spus:

Vezi postareaGeany, la 17 December 2019 - 11:08 AM, a spus:

Daa!! si la mine urmeaza o perioada mai aglomerata ,pt. ca imi place sa fac totul atunci proaspat in ajun,si tot atunci facem si bradul :)

da' fa si tu bradul in we! si baga-l pe Alex la inaintare!
brava, Giani, bun rezumatul, a fost etapa servetele, ca s-a lacramat mult.
ma uitam la mama lui Alex Popa, dna profesoara, ce-o fi fost in sufletul ei cand i-a zis fi-su ca el nu vrea facultate, el vrea sa se faca bucatar! si-apoi cum de baieti asa de tineri sa aiba o asa pasiune? ca tinerii pe care-i stiu eu, fie baieti, fie fete, abia stiu sa faca o cafea.
n-am vazut nici eu finalul, si nici in seara asta nu vad, ca ma duc la ultima etapa de concurs din sezonul asta. fiind ultima, a fost devansata cu o zi :pupic:
contez pe voi, cu amanunte vreau! =))

Nu vrea bre' domnul Geany de nici o culoare( ca io' ii propusesem :) ) e traditionalist convins ,n-ai ce sa faci :) ,o sa-l bag pe Ale' la inaintare dar Ale' ma vrea langa el,oi mai sta si prin bucatarie o sa le mai dau indicatii pretioase'' =)) ca-n fiecare an va fi o mare brambureala ...am inceput de azi cu inceputul(ca azi e parttyy!!!''asa ca m-am si vopsit sa vedem ce mi-a iesit ca la mine mereu e cu surpriza,final neasteptat =)) )...despre concurs,si tatal lui Babana,ce bine-i seamana !!! si e fost politist de frontiera ... :)

#44229 Useril este offline   Lapona Enigel 

• Night's Watch
  • PipPipPipPip
  • Grup: Nordic
  • Postari: 9,624
  • Inregistrat: 23-November 09
  • LocationDavy Jones' Locker

Postat 17 December 2019 - 02:09 PM

Mnaziua!
Fete, ca tot vorbeati de baieti tineri care vor sa ajunga bucatari, George Moise, actor, scriitor, o personalitate impresionanta pentru mine, a inceput sa ne dezvlauie din secretele bucatariei japoneze :
https://www.facebook...NDg0NzY1MjA2Mg/

Poate va intereseaza si pe voi :pupic:
Wow, 5 ani a facut baietelul tau? Si al sora-mii ii face acus, nici nu -mi vine sa cred ca au trecut deja 5...Sa iti traiasca amandoi sanatosi, veseli si fericiti!
Ma duc sa aduc ceai si alte remedii babesti pentru obosite si bolnavioare Imagine postata
Fisier atasat  6e83dc5cdef1d927f297bded59a078ad.jpg (66.33K)
Number of downloads: 0Fisier atasat  93a919b60745b9ce2caf9c20889ea3c5.jpg (45.14K)
Number of downloads: 0Fisier atasat  c8c6080761a8f63279be89efa072eb21.jpg (58.98K)
Number of downloads: 0Fisier atasat  5e7acbf283c7b9ed19ab5922ad11d8e6.jpg (45.27K)
Number of downloads: 0

Babesti 100% Imagine postata

Fisier atasat  e53be08cb45641093ba92e5ec2139c5e.jpg (44.85K)
Heave ho, buccaneers ;)

Imagine postata

#44230 Useril este offline   Wowerful 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 1,432
  • Inregistrat: 23-November 12

Postat 17 December 2019 - 06:47 PM

Multumesc tuturor de urari. Da- 5 ani a facut- baiat mare dar tot cu mama-sa doarme Imagine postataSanatate mino! Poate nu e raceala, poate e doar de la oboseala. Dar daca e raceala, sa treaca repede!
Am reusit sa cumparam si noi bradul aseara. Acum ramane de vazut cand il impodobim. Meniul de sarbatori nu l-am stabilit inca. Astept pe duminica o varza murata si prevad niste sarmale. Trebuie sa fac si cookies pentru mos Craciun... Nu ramanem noi fara ceva mancare de sezon.

#44231 Useril este offline   any_annette 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 7,992

Postat 17 December 2019 - 07:13 PM

La multi ani puiului tau, Wow!

#44232 Useril este offline   mino 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationAcasa

Postat 17 December 2019 - 08:23 PM

La mulți ani, micului bărbățel, Wow!

#44233 Useril este offline   Lapona Enigel 

• Night's Watch
  • PipPipPipPip
  • Grup: Nordic
  • Postari: 9,624
  • LocationDavy Jones' Locker

Postat 18 December 2019 - 10:06 AM

Buna dimineata!
Fisier atasat  bc77d379dedad96ccf9befbb0d59e22e.jpg (33.89K)
Number of downloads: 0Fisier atasat  280ce14ab1c492e74547d976f8742678.jpg (50.97K)
Eu mi-am pregatit costumu' de baie pentru Craciun...nu de alta, dar am senzatia ca o sa cam facem plaja. Imagine postata
Heave ho, buccaneers ;)

Imagine postata

#44234 Useril este offline   boni 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Green
  • Postari: 3,775
  • LocationSibiu

Postat 18 December 2019 - 10:30 AM

'Neata tuturor!

Wow, sa-ti traiasca barbatii sanatosi si voiosi.
Multa sanatate tuturor.

La noi e ca la nebuni. Parca toate se rostogolesc Imagine postata
Mai am 3 zile si intru in vacanta. Ne mai auzim atunci...

#44235 Useril este offline   moatza 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Locationtot aici

Postat 18 December 2019 - 10:53 AM

hello, hello, vin pe-aici cam morcovita, aseara am pierdut la un punct, n-am stiut ca Springfield e capitala ptr Ilinois :rolleyes: , buey, ce rau ne-a parut! astia ai mei si-au propus sa invete capitalele statelor americane, io le-am zis pas, ce stiu, stiu, aia e! cultura generala e ceea ce-ti ramane dupa ce-ai uitat tot, si io am uitat destuuuuule! enfin, alt'data!

totusi am revenit la baza la timp ca sa vad sfarsitul chefilor
cred c-ar fi meritat sa castige Alex Popa, cu toate ca io-l voiam pe moldovean, ceea ce s-a si intamplat. Popa stia si cu deserturile, si cu dish-rile, moldoveanu' nu prea le avea deloc cu dulciurile. deci am fost impartita in sentimente ^_^ , ca io pun suflet cand e vorba de competitie :lol:
ia sa caut sa vad ce-au gatit in rest :rolleyes:

asteptam Asia expres.

#44236 Useril este offline   clau_ash 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 1,042
  • Inregistrat: 05-February 10
  • LocationIsrael

Postat 18 December 2019 - 12:19 PM

Wow, sa-ti traiasca puiutul.

Multa sanatate tuturor!

#44237 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 18 December 2019 - 12:56 PM

Vezi postareamoatza, la 18 December 2019 - 10:53 AM, a spus:

hello, hello, vin pe-aici cam morcovita, aseara am pierdut la un punct, n-am stiut ca Springfield e capitala ptr Ilinois :rolleyes: , buey, ce rau ne-a parut! astia ai mei si-au propus sa invete capitalele statelor americane, io le-am zis pas, ce stiu, stiu, aia e! cultura generala e ceea ce-ti ramane dupa ce-ai uitat tot, si io am uitat destuuuuule! enfin, alt'data!

totusi am revenit la baza la timp ca sa vad sfarsitul chefilor
cred c-ar fi meritat sa castige Alex Popa, cu toate ca io-l voiam pe moldovean, ceea ce s-a si intamplat. Popa stia si cu deserturile, si cu dish-rile, moldoveanu' nu prea le avea deloc cu dulciurile. deci am fost impartita in sentimente ^_^ , ca io pun suflet cand e vorba de competitie ^_^
ia sa caut sa vad ce-au gatit in rest :rolleyes:

asteptam Asia expres.

Daa!! chiar daca nu a castigat Alex Popa marele premiu,e tanar e la inceput de drum,e talentat si cu ajutorul emisiunii s-ar putea sa i se deschida usi si oportunitati :lol:

Azi a fost frig dimineata la noi dar acum a dat soarele si e chiar binisor! O zi minunata tuturor! :-*

#44238 Useril este offline   mino 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationAcasa

Postat 18 December 2019 - 01:28 PM

Hello! Eu am reusit sa racesc serios :rolleyes: :rolleyes:

#44239 Useril este offline   moatza 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Locationtot aici

Postat 18 December 2019 - 02:20 PM

Vezi postareaGeany, la 02 December 2019 - 09:55 PM, a spus:

eu am pierdut la auditii pe baiatul ala de la Scarlatescu ars pe fata..ce a patit saracutul?!

Dani!
a povestit ca pe la 8 ani, de sarbatori, s-a jucat cu niste petarde. a aprins una si a bagat-o in teava de esapament a unei Dacii. nu s-a intamplat nimic, asa ca s-a intors si a bagat si un chibrit aprins.
atunci a explodat toba si a fost cuprins de vaporii aia incinsi.
cica noroc ca era zapada pe-afara si s-a stins imediat, dar a tras f mult cu arsura de pe pielea expusa, 2 ani a purtat o masca...uite ce pot sa faca copchiii!!!

#44240 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 18 December 2019 - 02:37 PM

Vezi postareamoatza, la 18 December 2019 - 02:20 PM, a spus:

Vezi postareaGeany, la 02 December 2019 - 09:55 PM, a spus:

eu am pierdut la auditii pe baiatul ala de la Scarlatescu ars pe fata..ce a patit saracutul?!

Dani!
a povestit ca pe la 8 ani, de sarbatori, s-a jucat cu niste petarde. a aprins una si a bagat-o in teava de esapament a unei Dacii. nu s-a intamplat nimic, asa ca s-a intors si a bagat si un chibrit aprins.
atunci a explodat toba si a fost cuprins de vaporii aia incinsi.
cica noroc ca era zapada pe-afara si s-a stins imediat, dar a tras f mult cu arsura de pe pielea expusa, 2 ani a purtat o masca...uite ce pot sa faca copchiii!!!

Oioioioiii!! asta i-o spun lui Ale' imediat ,ca a urmarit si el emisiunea cu mine ,poate trage invataminte din asa ceva :rolleyes: bietul baiat,am crezut ca din bucatarie i se trage,saracutul de el :lol: ...F. muncitor si el si cu bun simt,cu siguranta nu putea fi decat un singur castigator,dar eu asa cred ca datorita emisiunii,pt. toti se vor ivi oferte din partea restaurantelor ca e ''penurie'' mare de bucatari talentati pe la noi ca multi iau drumul strainatatii,si cum ei sunt dedicati meseriei acum ca s-au facut si cunoscuti chiar sper ca toti vor culege roadele muncii lor intr-un fel sau altul,chiar mi-au fost toti f. dragi in sezonul asta :rolleyes:

Arata acest topic

• 2399 Pagini +
  • « Prima
  • 2210
  • 2211
  • 2212
  • 2213
  • 2214
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

1 useri citesc topicul