De la 8 la 3 vara, cu 15 minute pauza (oficiala

). In restul anului 08:30 - 18:00 cu o ora pauza de masa. Avem insa flexibilitate, intrarea intre 08:00 si 09:30 si iesirea in functie de cand ai intrat...ideea e sa faci 8h si jumatate zilnic. Vinerea 08:00 - 14:00 (la fel, flexibil) Si daca am mentionat ora de masa, aici ne platesc 11 eur zilnic pentru mancare, avem un card si se incarca zilnic cu 11 eur, daca nu ii cheltui intr-o zi, ziua urmatoare nu ii mai ai, nu se acumuleaza, ziua urmatoare ai din nou 11. Inainte aveam tichete, dar au schimbat de vreo 2 ani...erea mai bine, puteam sa mai strang si plateam toata vara cu ele pe la terase

Iulie, august si vinerea nu ne platesc masa.
Nu spun astea sa ma laud, nu e nimic de lauda, mai toata lumea are cam aceleasi conditii ("lumea" prin care ma invart eu)
Concediul medical este platit de stat la 80%; unele firme completeaza pana la 100% ca sa poti lua salariul intreg. Dupa o luna de medical incep sa te sune cei de la stat care se ocupa cu asta sa te intrebe cum esti, daca pot sa te ajute cu ceva sa te faci bine inainte si sa te intorici mai repede...Daca spre exemplu esti in medical ca ai spatele intepenit, te cheama la fizioterapie ca sa accelereze cumva intoarcerea (nu ca i-ar interesa prea mult bunastarea ta

Eu, dupa operatie am stat in medical 3 luni, m-au sunat dupa o luna, le-am spus ce am si gata, m-au lasat in pace...oricum nu ma puteau ajuta cu nimic.
Acum am inteles ca vor sa ne dea o zi de "lucrat de acasa" pe saptamana, nu e oficial dar sper ca va fi curand. Se practica mult chestia aici pe aici in ultimul timp...