Draga Laponel,stiu inca de la inceput,de cand m-am inscris pe forum,ca m-ati apreciat si am fost primita cu bratele deschise tocmai pt. asta,altfel nu mi-asi fi permis,daca uneori ''am mai sarit calu''' imi cer mii de scuze dar nu a fost cu intentie,

chiar scopul meu este sa raspandesc voie buna si good vibes',doar ca uneori imi iese alte ori mai putin(si asta e doar din vina mea,ca poate uneori nu ma exprim bine,la mine ce e in gusa si in capusa,ce imi trece prin tartacuta aia scriu si in viata reala aia gandesc aia spun,ceea ce de multe ori nu e asa de bine ,am avut mult de pierdut de-a lungul timpului din cauza asta ,dar ce-i drept si f. f. mult de castigat

,asta sunt fratilor,n-am ce sa fac,incerc ,si incerc, da'pana la urma tot imi dau in petic'cum s-ar spune

eu va multumesc ,ca ma suportati si ca ma intelegeti )
Mnnee!! despre vise si mesaje si alea-alea..ddaa!! da da da!!! daca nu mi s-ar fi intamplat de-a lungul timpului,nu asi fi crezut neam',ca eu sunt precum Toma necredinciosul pan'nu vad nu cred...puteti sa nu ma credeti,eu va inteleg,dar in viata mea am avut vise prevestitoare multe lucruri pe care nu mi le pot explica altfel decat ca poate exista ceva mai mult acolo decat coincidente ...
O sa va spun doar o intamplare ,au fost multe dar asta imi vine in minte acum la repede ,abea ajunsa in Italia fiicele doamnei la care lucra mama ,desi initial ii spusesera ca dupa ce mama se va intoarce acasa in Romania ,eu ca si fiica a ei puteam ramane in locul ei la locul de munca,cand m-au vazut au spus ca sunt prea tanara si frumsica'' si ca probabil dupa doar cateva luni imi voi gasi un baiat si voi parasi locul de munca ,desi eu le-am spus ca am copil si pe domnul Geany'care ma asteapta acasa si ca pt. cel putin 2-3 ani nici de gand nu am sa schimb situatiunea',au gasit o doamna in varsta Maria din Iasi,asa ca m-am gasit in situatia ca ajunsa acolo nu mai aveam locul de munca si casa unde sa stau,tot ce era planificat se naruise,asta era pe data de 1 decembrie,mama s-a intors in tara,dar mi-a platit chiria la un amic roman pt. 1 luna de zile,pe data de 10 decembrie o amica comuna,mi-a zis sa ma prezint la o intrevedere,cu ceea ce avea sa devina doamna mea ,eram f.f. reticenta,nu mai voiam nimic voiam inapoi acasa in Romania,atunci s-a intamplat ...,am iestit din acel apartament inchiriat ,la etajul 3 era si am inchis usa cu cheia ca de obicei,doar ca de acea data s-a intamplat ceva,brelocul ce tinea cheia de la usa de la intrare si de la usa de afara de la interfon,s-a deschis si cheile s-au imprastiat cazand printre gratiile de la balcon,cazand in gol,in curtea interioara,m-am dus nervoasa sa le caut,am gasit doar una,cea de la intarea principala oricat am cautato nu am gasito,am plecat spre interviul de la locul de munca,ajunsa la doamna mea,ei i-a placut din prima de mine,eu nu eram asa de sigura,banii erau putini dar stiam ca nu ma mai puteam intoarce acasa la apartamentul inchiriat ca nu mai aveam cheia,si deja se intunecase,mi-am spus ,asta e raman in proba si pana rezolv cu cheia pierduta oi mai vedea...am ramas la doamna mea si dupa multe luni,am gasit cheia in poseta mea,..poseta mea avea un buzunar exterior prins doar cu o clapeta cu capsa,cand s-a desprins brelocul meu ce tinea cheile una a cazut in gol si am gasito una se infilase acolo in acel buzunar exterior al posetei mele in care nu umblam niciodata ,si asa nu m-am mai putut intoarce si am ramas cu doamna mea,ceea ce a fost cel mai bun lucru din lume pt. mine in acel moment care mi s-ar fi putut intampla....
Despre visul tau cu lup,stiu ca tu ai avut mereu la avatar lup si chestii de astea deci te putea influenta,dar daca te intereseaza mai mult eu stiu ca ,caine inseamna dusman daca te maraie sau te musca ,daca e prietenos e prieten..despre lup eu stiam ca mai inseamna curaj şi mândrie,ceea ce te caracterizeaza ,mai inseamna o cale de scăpare din orice şi de a fi optimist în ciuda necazurilor şi supărărilor din viata ta si asta ti se potriveste din cate ne-ai povestit ,deci eu cred ca e un vis de bine