Forum Culinar: La hanul "Arta culinara" - Forum Culinar

Salt la continut

• 2399 Pagini +
  • « Prima
  • 2221
  • 2222
  • 2223
  • 2224
  • 2225
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

La hanul "Arta culinara" Loc de intilneala virtuala,servim di tăti pentru tăţî

#44441 Useril este offline   Lapona Enigel 

• Night's Watch
  • PipPipPipPip
  • Grup: Nordic
  • Postari: 9,624
  • Inregistrat: 23-November 09
  • LocationDavy Jones' Locker

Postat 10 January 2020 - 07:42 PM

Da...are. Mereu mi se intampla, ata ete. Stau si urlu la luna Imagine postata Stiu ca e eclipsa in seara asta, a inceput la ora 19.00 ora RO si are punctul culminant la ora 22.10. Ascult Europa FM, ce ma unge la suflet limba noastra draga Imagine postata. Asadar, fetele de acasa, sa aveti cer senin!

Vezi postareaalpha, la 10 January 2020 - 05:02 PM, a spus:

Vezi postareadragos, la 10 January 2020 - 03:54 PM, a spus:

De cand an ajuns in RO, pe la jumatea lu' decembrie, si pana astazi (tot in RO, am slabit aproape 5 chile. Nu, nu-s bolnav :toothy6:)

Si cu sarbatorile la mijloc?! Tre sa ma mut inapoi! Imagine postata

HAI! Imagine postata Jur pe rosu ca daca se muta cineva de aici inapoi, ma mut si io!
Heave ho, buccaneers ;)

Imagine postata

#44442 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 15,652
  • Inregistrat: 08-December 09

Postat 10 January 2020 - 11:11 PM

Draga Laponel despre fructele cele cu miros de portocala pe care nu stiai cum sa le folosesti,ma intreb daca nu te-ar interesa asta https://www.artaculi...uarante-quatre/ :toothy6: ma gandesc ca poate merge..eu vazusem reteta de mult pe euforia cuisin ,si m-am bucurat sa o vad aici pe forum,eu totusi nu am facut niciodata nici asta si nici altceva,in afara de vin fiert si dintrala nu am mai facut de un car de ani dar apropo ar merge astea si intr-un vin fiert,stii intepate cu cuisoare ma gandesc,cam astea ar fi ideile mele :toothy9;

#44443 Useril este offline   Lapona Enigel 

• Night's Watch
  • PipPipPipPip

Postat 11 January 2020 - 12:47 PM

Mmmm, foarte interesanta chestia asta! Mersi mult pentru link, Geany! Imagine postata
Heave ho, buccaneers ;)

Imagine postata

#44444 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 11 January 2020 - 02:50 PM

Cu placere Laponel',si daca nu o faci pe asta mai poti folosi fructele intr-o sangria (hi hi hi,amintirile mele cu sangria :toothy6: https://www.artaculi...72)...

Sa va mai inveselesc putin cu o glumita ...Cica un neamt angajeaza un roman sa-i vopseasca gardul,ii da 3 galeti de vopsea si o pensula si ii spune,ca daca i se va face foame sau sete sa se serveasca din frigider cu ce o vrea dar orice ar face sa nu dezlege sau sa dea drumul sa scape calul din grajdul din fundul curtii,si pleaca neamtul cu masina lui bengoasa...romanul se apuca de treaba, vopseste gardul cu o galeata de vopsea si ia pauza de masa,mananca din frigiderul neamtului tot ce a vrut dar de bauta doar apa minerala si suc era....Hmmm!! isi spune romanasul,e prea multa vopsea,vand o galeata si-mi iau ceva de baut,daca nu-mi ajunge vopseaua o mai inmultesc eu cu apa vad eu si tot termin de vopsit gardul...suna un preten' tot roman,ii vinde rapid galeata cu vopsea,se duce la magazin isi cumpara de baut,si se apuca de vopsit,cat a lungit el vopseaua ,nu i-a ajuns sa termine de vopsit gardul.isi zice..stiu ce fac,manjesc calul pe la bot cu vopsea,ii dau drumul si spun ca a mancat calul vopseaua...se intoarce neamtul,romanasul ii spune povestea,neamtul nervos ia pusca si se indreapta furios spre cal sa-l impuste...''Ce faci mai omule?! omori bietul animal pt. o galeata de vopsea?!'' intreaba romanul speriat...la care neamtul nervos ii raspunde'' vezi vila asta?! tot cu muncitori romani am construito,a mancat calul asta 50 de saci de ciment,2 pachete de gresie si faianta,2 ferestre termopan,un flex si o bormasina,2 galeti de var lavabil '' .... :toothy9; :toothy9;

#44445 Useril este offline   Lapona Enigel 

• Night's Watch
  • PipPipPipPip

Postat 11 January 2020 - 03:11 PM

Imagine postataImagine postataImagine postata

Glumita, zici? Realitate curata, soro! Acum ani de zile eram la o amica in Bed&Breakfast-ul ei mic, privat, pitoresc si cochet langa Brasov, abia il deschisese. La micul dejun pe care il servea in sura presarata cu fan proaspat pe jos cunosc un cuplu de nemti, proaspat mutati in Harman. Zic: Ah, si ati venit in vizita la M.? Ei: Nu, stam aici vreo saptamana, desi casa noastra e la doua strazi...Ne-am decis sa luam o pauza de la constructia ei, ca altfel ne duceam cu capul. Stiti, muncim doar cu muncitori romani. Imagine postata
Mai erau doi nemti tineri, energici si pusi pe treaba, din München. Abia descoperisera piata romaneasca unde veneau sa vanda bere nemteasca originala. Au inceput si ei sa povesteasca despre peripetiile lor cu birocratia, vama, transportul, drumurile, firmele din Romania...cred ca atunci a fost singura data din viata mea cand m-am simtit foarte foarte mica Imagine postata
Heave ho, buccaneers ;)

Imagine postata

#44446 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 11 January 2020 - 03:29 PM

Ma gandisem inainte sa scriu ''glumita '' sa schimb nationalitatea personajelor,dar nu ar mai fi avut acelasi impact :toothy9; asa ca am decis sa v-o spun exact asa cum am auzit-o eu ...hi hi hi!..pana la urma pana si faptul ca angajatorul era neamtz',spune multe ca pana la urma neamtul e neamt frate nu te pui cu el ,el a stiut exact cat material trebuia pt. lucrarea respectiva..iar romanasii nostri,nu toti,dar unii dintre ei sunt chiar inventivi rau ,hai sa o recunoastem pe aia dreapta :toothy9; acum ca mi-am luat-o in cap va mai spun una,da' sa nu o luati ca fiind rasista sau ceva,doamne feri' departe de mine gandul...eu doar o transmit asa cum am auzit-o ...

Cica un ardelean si un ungur merg cu trenul...Ungurul il intreaba pe ardelean ''Ce scrie la ferestra ?!''..ardeleanul ii raspunde scrie in limba engleza'' nu deschideti fereastra sau usa in timpul mersului'' ,''si mai jos ce scrie ?!'' intreaba ungurul...''Acelasi lucru in limba franceza'' raspunde ardeleanul...''Si mai jos ce scrie?!'' intreaba ungurul...''Acelasi lucru in limba romana'' raspunde ardeleanul...''Si in iunghiureste' de ce nu scrie?!'' intreaba ungurul...''Apoi,voi aveti voie!'' raspunde ardeleanul :toothy6: ... :sad3: :hug:

#44447 Useril este offline   Lapona Enigel 

• Night's Watch
  • PipPipPipPip

Postat 11 January 2020 - 03:32 PM

Stai, bre bland, ca nu ti-o dat nimeni in cap ori te-o facut rasista Imagine postata Gluma-i gluma, partea nasoala e ca e si realitate. E bine totusi ca mai putem lua realiatea cu umor. Si da, asta e cealalta calitate a romanului pe langa faptul ca e sugubat si siret tare Imagine postata
Heave ho, buccaneers ;)

Imagine postata

#44448 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 11 January 2020 - 03:39 PM

:toothy9; Daa!! eu una sunt f. mandra ca sunt romanca ...nu exista padure fara uscaturi,toate natiile le au pe ale lor...dar noi romanii suntem speciali.Eu personal in Italia in cercul in care m-am invartit eu,am auzit numai lucruri bune si cuvinte de lauda despre angajatii romani,ba chiar ca cei care au furat si au fost necinstiti la locul de munca au fost chiar italieni :toothy6: deci nu se poate face o statistica,ala e asa ala e altfel ,sunt oameni si oameni peste tot!

#44449 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 12 January 2020 - 10:41 PM

https://a1.ro/news/s...t-id948697.html :)

#44450 Useril este offline   mino 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 3,057
  • Inregistrat: 04-December 09
  • LocationAcasa

Postat 13 January 2020 - 08:17 AM

Neatza! Ce trist e ce s-a intamplat cu Cistina Topescu. Dumnexeu sa o ierte si sa o odihneasca acolo unde a ajuns!

#44451 Useril este offline   mino 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationAcasa

Postat 13 January 2020 - 12:17 PM

Vezi postareamino, la 13 January 2020 - 08:17 AM, a spus:

Neatza! Ce trist e ce s-a intamplat cu Cistina Țopescu. Dumnezeu sa o ierte si sa o odihneasca acolo unde a ajuns!

#44452 Useril este offline   alpha 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Green
  • Postari: 1,946
  • Inregistrat: 25-November 09
  • LocationÉire

Postat 13 January 2020 - 05:05 PM

Buna ziua Imagine postata La mine bate furtuna Brendan. A trecut tura de dimineata, acum asteptam tura de ora 3. Pe M7, aproape de iesirea catre Universitatea din Limerick, e o trambulina. In mijlocul ulitei. Only in Ireland! Imagine postata

Am auzit de Cristina Topescu. Odihneasca-se in pace! Nu pot sa cred: sa n-o caute nimeni atata vreme!?! Trist ca a murit atat de tanara, trist ca a murit singura, trist ca n-a intrebat nimeni de ea 2 saptamani
Too old to rock'n'roll, too young to die
Imagine postata

#44453 Useril este offline   Wowerful 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 1,432
  • Inregistrat: 23-November 12

Postat 13 January 2020 - 06:07 PM

Hello! Sper ca aveti un inceput de saptamana bun.
La mine astazi e zi de recuperare. Am avut o vreme tare primavaratica peste weekend asa ca numai pe afara am stat. Am mers in parc, am facut kilometrii, chestii din astea.Azi e cu 10C mai frig ca ieri asa ca bag ceai si poate imi fac putin curaj sa ies vreo jumatate de ora pe afara la pranz. ( Sa nu va inchipuiti ca e ger- doar in jur de 7C si cer innorat).

#44454 Useril este offline   mino 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationAcasa

Postat 13 January 2020 - 07:08 PM

Dimineata a fost rece si ceata groasa, dar la pranz a iesit soarele si sau facut 8 grade! Sper sa nu vina zapezile in martie si aprilie!

#44455 Useril este offline   Lapona Enigel 

• Night's Watch
  • PipPipPipPip

Postat 13 January 2020 - 08:52 PM

Vezi postareaalpha, la 13 January 2020 - 05:05 PM, a spus:

Buna ziua Imagine postata La mine bate furtuna Brendan. A trecut tura de dimineata, acum asteptam tura de ora 3. Pe M7, aproape de iesirea catre Universitatea din Limerick, e o trambulina. In mijlocul ulitei. Only in Ireland! Imagine postata

Am auzit de Cristina Topescu. Odihneasca-se in pace! Nu pot sa cred: sa n-o caute nimeni atata vreme!?! Trist ca a murit atat de tanara, trist ca a murit singura, trist ca n-a intrebat nimeni de ea 2 saptamani

My thoughts exactly... Imagine postata Cu o sora si un frate sa nu intrebe nimeni de ea 2 saptamani...si eu inca mai credeam in naivitatea mea ca , totusi, la noi in tara nu a ajuns inca fenomenul asta. Sa mori singur si uitat si sa fii descoperit abia dupa saptamani. Aici isi pune lumea intrebari doar cand incepe sa miroase...
Heave ho, buccaneers ;)

Imagine postata

#44456 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 13 January 2020 - 09:35 PM

Vezi postareaLapona Enigel, la 13 January 2020 - 08:52 PM, a spus:

Vezi postareaalpha, la 13 January 2020 - 05:05 PM, a spus:

My thoughts exactly... Imagine postata Cu o sora si un frate sa nu intrebe nimeni de ea 2 saptamani...si eu inca mai credeam in naivitatea mea ca , totusi, la noi in tara nu a ajuns inca fenomenul asta. Sa mori singur si uitat si sa fii descoperit abia dupa saptamani. Aici isi pune lumea intrebari doar cand incepe sa miroase...

D-zeu sa o odihneasca draga Laponel',nu vreau sa vb. cu pacat,dar cred ca aceasta izolare a ei a fost si voita,s-a spus la tv. cel putin ca avea perioade cand nu voia sa raspunda la telefon,avem si noi in familie o matusa tot asa singura si daca o suni uneori e bucuroasa de telefon dar alte ori nu raspunde nimanui pt. o perioada lunga de timp,si la usa daca te duci nu da drumul dar lumina e aprinsa,apoi cand revine daca o intrebi spune ca a fost plecata,daca-i spui ca ai vazut lumina spune ca poate era ocupata si oricum nu trebuie sa dea explicatii etc...i-am explicat toti de mai multe ori ce se poate intampla,sper ca dupa ce vede si acest caz sa-i dea de gandit . :)

#44457 Useril este offline   Lapona Enigel 

• Night's Watch
  • PipPipPipPip

Postat 13 January 2020 - 10:23 PM

Da, s-ar putea sa ai dreptate. Cine stie cu ce demoni si tristeti se lupta si ea saraca Imagine postata Oricum o dai, tot trist e...a fost totusi un om foarte apreciat de televiziune, ma gandesc ca avea multi amici. Dar...na, cand te gandesti la oameni faimosi gen Robbin Williams, cine ar fi spus ca este depresiv? Nimeni nu stie ce poate fi in sufletul omului...
Heave ho, buccaneers ;)

Imagine postata

#44458 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 13 January 2020 - 10:45 PM

Draga Laponel,numai ea si stie ce a trait si ce era in sufletul ei!

Dar oarecum legat de subiect(iar va tin la povesti),dar pt. mine a fost o lectie de viata ,si chiar vreau sa va impartasesc si voua ,revin iar si din nou la doamna mea din Italia,si ea cand am cunoscut-o eu era ramasa singura,ca tocmai ii decedas sotul,copii nu a avut niciodata restul toti decedati demult(parinti surori si un frate),dar s-a inconjurat de prietene,mereu dadea telefoane si primea telefoane,uneori era obosita si nu avea chef dar statea cu cate o prietene la telefon ore vb. despre orice din viata de zi cu zi,organiza partide de carti la care oferea bauturi si aperitive...eu eram subreta vb. lui Stelin' :) cu cordeluta pe cap si sortulet apretat chemata cu clopotzelul :) :) ,si avea cu mare grija notat in carnetel zilele fiecareia de nastere si le felicita si cumpara mici cadouri mizilicuri,si de sarbatori nu mai spun si din cand in cand organiza dineuri in sufragerie unde scotea argintaria si paharele vechi de cristal si etc...eu aveam doj' si ceva de ani,si cand am intrebat-o de ce la acea varsta(84 de ani avea pe atunci) se mai complica cu asa ceva,ea mi-a spus o vb. f. mare pe care nu am sa o uit niciodata,a zis'' Gioia bella( in traducere bucurie frumoasa asta eram io' :D ) prietenia esta precum o floare,trebuie sa o ingrijesti sa o uzi,sa-i acorzi atentie si iubire ..ceea ce oferi pana la urma cam aia e ceea ce primesti in schimb .... :D

#44459 Useril este offline   Wowerful 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 1,432
  • Inregistrat: 23-November 12

Postat 13 January 2020 - 11:07 PM

Vezi postareaGeany, la 13 January 2020 - 10:45 PM, a spus:

prietenia este precum o floare, trebuie sa o ingrijesti sa o uzi, sa-i acorzi atentie si iubire ..ceea ce oferi pana la urma cam aia e ceea ce primesti in schimb .... :)

Tare frumos spus si mare adevar!

#44460 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 13 January 2020 - 11:11 PM

Vezi postareaWowerful, la 13 January 2020 - 11:07 PM, a spus:

Vezi postareaGeany, la 13 January 2020 - 10:45 PM, a spus:

prietenia este precum o floare, trebuie sa o ingrijesti sa o uzi, sa-i acorzi atentie si iubire ..ceea ce oferi pana la urma cam aia e ceea ce primesti in schimb .... :)

Tare frumos spus si mare adevar!

:) :D Asa consider si eu draga Woaw'!...inutil sa va mai reamintesc,ca v-am povestit ,ca eu la inceput am crezut ca acel loc de munca imi mananca zilele si nervii,si invidiam fetele care aveau doamne ''normale'' ''obisnuite'' :) :D ...acum nu asi mai schimba acea experienta pt. nimic in lume,jur pe rosu :D

Arata acest topic

• 2399 Pagini +
  • « Prima
  • 2221
  • 2222
  • 2223
  • 2224
  • 2225
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

4 useri citesc topicul