Forum Culinar: La hanul "Arta culinara" - Forum Culinar

Salt la continut

• 2399 Pagini +
  • « Prima
  • 2230
  • 2231
  • 2232
  • 2233
  • 2234
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

La hanul "Arta culinara" Loc de intilneala virtuala,servim di tăti pentru tăţî

#44621 Useril este offline   alpha 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Green
  • Postari: 1,946
  • Inregistrat: 25-November 09
  • LocationÉire

Postat 07 February 2020 - 04:53 PM

Ma bucur nespus pentru vestile voastre bune Imagine postata mai ales ca-i vorba de sanatate. Cand sanatatea schiopateaza e cel mai rau

Eu a trebuit sa scriu o pagina in Irish, abia am terminat-o, si-mi fierbe creierul Imagine postataImagine postataImagine postata "Oidhreacht Chorca Dhuibhne a stiúraíonn anMúsaem seo. Is fochoiste de Chomharchumann Forbartha ChorcaDhuibhne í Oidhreacht Chorca Dhuibhne. " e o (doua) propozitie exemplificatoare Imagine postata Cum sa scrii ceva cand nu intelegi nimic?! Greu dom'le, greu!
Weekend placut! Imagine postata
Too old to rock'n'roll, too young to die
Imagine postata

#44622 Useril este offline   Wowerful 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 1,432
  • Inregistrat: 23-November 12

Postat 07 February 2020 - 05:36 PM

Vezi postareaGeany, la 07 February 2020 - 04:19 PM, a spus:

Bravo Wow'! ma bucur din suflet :blush: sa dea bunul d-zeu sa fie tot asa si de acum inainte :blush:

Vezi postareaLapona Enigel, la 07 February 2020 - 04:41 PM, a spus:

Vai ce vesti bune, Wow!!! Ma bucur maxim pentru tine! <3
Si eu vesti bune : tomograful a iesit super, cica am un cap beton si testul de polineuropatie, trecut cu brio! Pfuuuuu.

Sanatate maxima la toata lumea!

Vezi postareaclau_ash, la 07 February 2020 - 04:51 PM, a spus:

MULTA SANATATE TUTUROR SI MULT NOROC!

Vezi postareaalpha, la 07 February 2020 - 04:53 PM, a spus:

Ma bucur nespus pentru vestile voastre bune Imagine postata mai ales ca-i vorba de sanatate. Cand sanatatea schiopateaza e cel mai rau

Eu a trebuit sa scriu o pagina in Irish, abia am terminat-o, si-mi fierbe creierul Imagine postataImagine postataImagine postata "Oidhreacht Chorca Dhuibhne a stiúraíonn anMúsaem seo. Is fochoiste de Chomharchumann Forbartha ChorcaDhuibhne í Oidhreacht Chorca Dhuibhne. " e o (doua) propozitie exemplificatoare Imagine postata Cum sa scrii ceva cand nu intelegi nimic?! Greu dom'le, greu!
Weekend placut! Imagine postata

Multumesc !! Imagine postata

Multa sanatate la toata lumea!

Din pacate pentru mine, sunt pacient cu risc si la orice umbra noua se lasa cu investigatii. Am scapat de data asta dar la un moment dat o sa mi se infunde... cred.Mai citisem si de saracuta Shannon Doherty saptamana asta asa ca piticii mei dansau hora la greu.
alpha - e ceva despre un muzeu, right? :pupic:

Aceasta postare a fost editata de Wowerful: 07 February 2020 - 05:40 PM

#44623 Useril este offline   mino 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 3,057
  • Inregistrat: 04-December 09
  • LocationAcasa

Postat 08 February 2020 - 08:12 PM

Vezi postareaLapona Enigel, la 07 February 2020 - 04:41 PM, a spus:

Vezi postareaWowerful, la 07 February 2020 - 04:11 PM, a spus:

Happy Friday everyone! La mine chiar e happy. Am avut aproape doua saptamani de incertitudini si frici dar ieri am primit rezultatul final si e de bine. Anul asta am scapat fara biopsie Imagine postata

Vai ce vesti bune, Wow!!! Ma bucur maxim pentru tine! <3
Si eu vesti bune : tomograful a iesit super, cica am un cap beton si testul de polineuropatie, trecut cu brio! Pfuuuuu.

Sanatate maxima la toata lumea!

Wow, Lori, ma bucur ca sunteti bine! Tare urat este pana primesti un diagnostic sau rezultat, dar si cand e bun ca al vostru, parca e fara margini bucuria! La mine e frig si am reinceput tusea, dar ieri am fost la Iași si am bagat o tura de shopping sa mai uit de tuse. Culmea e ca in magazine nu tuseam deloc, concluzia sotului a fost ca trebuie sa stau prin magazine, a mea e ca tre sa cheltui bani :blush:

Aceasta postare a fost editata de mino: 08 February 2020 - 08:13 PM

#44624 Useril este offline   Dexter 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 3,056
  • Inregistrat: 08-June 11

Postat 09 February 2020 - 11:40 PM

Va uitati la Oscars diseara/la noapte? Brad Pitt, Joaquin Phoenix, Laura Dern, Renee, 1917 si Parasite, predictiile mele

#44625 Useril este offline   Dexter 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 3,056
  • Inregistrat: 08-June 11

Postat 09 February 2020 - 11:45 PM

PS daca nu l-ati vazut pe Banderas in ultimul film al lui Almodovar (Pain and Glory) sa va duceti mintenaș. Baderas e de mult mai bun si subtil in filme spaniole decit in alea de la hollywodd si e de 10 mai sexy jucind un personaj gay decit unul straight.

#44626 Useril este offline   mino 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationAcasa

Postat 10 February 2020 - 08:43 AM

Vezi postareaDexter, la 09 February 2020 - 11:40 PM, a spus:

Va uitati la Oscars diseara/la noapte? Brad Pitt, Joaquin Phoenix, Laura Dern, Renee, 1917 si Parasite, predictiile mele

Neatza! Nu m-am uitat dar tocmai ce am citit articole despre Oscar si se pare ca predictiile tale au fost ca ale lor, Dex!

#44627 Useril este offline   alpha 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationÉire

Postat 10 February 2020 - 12:21 PM

Vezi postareaWowerful, la 07 February 2020 - 05:36 PM, a spus:

alpha - e ceva despre un muzeu, right? :blush:

Muzeu, bata-l norocu'! Imagine postata

Dex, bune predictii La mine a-nceput abia dupa 1. Am stat pana pe la 12.30 de le-am vazut cãputurile si m-am dus la culcare ca n-am mai putut
Imagine postata

#44628 Useril este offline   boni 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 3,775
  • LocationSibiu

Postat 11 February 2020 - 11:44 AM

Wow, Lori, ma bucur de vestile voastre bune. Multa sanatate tuturor.

Eu sunt groaznic de ocupata perioada asta, si am mai primit si niste vesti proaste (persoane nu apropiate, dar prin legaturi ) si nu sunt prea in forma. Si mai e si intuneric afara... Imagine postata
Va doresc zile bune si frumoase.

#44629 Useril este offline   any_annette 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 7,992
  • Inregistrat: 23-November 09

Postat 11 February 2020 - 12:39 PM

Buna dimineata si sanatate multa tuturor!

La noi au inflorit migdalii de cateva zile, asta e al nostru pe care il vad din bucatarie. O minunatie.

Fisier atasat  20200209_125931.jpg (207.46K)
Number of downloads: 0

Fisier atasat  20200209_130006.jpg (140.11K)

Fisier atasat  20200209_125944.jpg (188.72K)

#44630 Useril este offline   moatza 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 7,061
  • Locationtot aici

Postat 11 February 2020 - 12:42 PM

Any, acum e timpul lor sau au inflorit mai devreme?
Inseamna ca stai in sudul Italiei.

Wow, ma bucur sincer ptr rezultatul bun, fii pozitiva, o energie buna ajuta f mult.

#44631 Useril este offline   Adriana 

• Bucătăreasă cu sucitor
  • Grup: Moderators
  • Postari: 14,515
  • Inregistrat: 21-November 09
  • LocationTo, Piemonte, IT

Postat 11 February 2020 - 12:52 PM

15°C aici dimineata ceea ce nu e deloc normal din punct de vedere calendaristic :appl:

#44632 Useril este offline   moatza 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 7,061
  • Locationtot aici

Postat 11 February 2020 - 01:34 PM

Vezi postareaAdriana, la 11 February 2020 - 12:52 PM, a spus:

15°C aici dimineata ceea ce nu e deloc normal din punct de vedere calendaristic :appl:

ooo, dimineata? ca vara!
la mine au fost ieri dimineata -4C si azi 3C. acum sunt 10C dar bate vantul. ma gandesc cu groaza la temperaturile de la vara si, mai ales, la seceta prelungita.

#44633 Useril este offline   alpha 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationÉire

Postat 11 February 2020 - 01:42 PM

Ce frumos Any! Imagine postata
Aici nu se mai opreste furtuna! Nici nu mai stiu de cate zile a-nceput. Si e friiiiiig! sunt 5 grade pe termometru, vant puternic si rece, ploaie, grindina, lapovita...de toate!
Imagine postata

#44634 Useril este offline   Adriana 

• Bucătăreasă cu sucitor
  • Grup: Moderators
  • Postari: 14,515
  • Inregistrat: 21-November 09
  • LocationTo, Piemonte, IT

Postat 11 February 2020 - 02:07 PM

iar au lasat aprins föhn-ul :appl:

#44635 Useril este offline   mino 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationAcasa

Postat 11 February 2020 - 02:25 PM

Any, ce migdal frumos ai tu acolo! :appl: La mine vremea ca la Moatza, mai putin vantul care a batut ieri, acum e caldutz si innorat. Vreme de moleseala.

#44636 Useril este offline   Wowerful 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 1,432
  • Inregistrat: 23-November 12

Postat 11 February 2020 - 03:59 PM

Ce frumos Any! Si la noi au iesit ghioceii si ma uitam la copaci ca au mugurasii umflati. Se anunta o primavara precoce si sper sa nu vina vreun inghet cand sunt copacii infloriti.
Multumesc moatza! Nu prea sunt eu asa pozitiva din fire, dar lucrez la asta. Am momente cand nu vreau sa vad sau sa vorbesc cu nimeni.

Si total inafara conversatiei - m-am hotarat- maine imi iau liber de la munca si ma duc la shopping :appl:

#44637 Useril este offline   Lapona Enigel 

• Night's Watch
  • PipPipPipPip
  • Grup: Nordic
  • Postari: 9,624
  • LocationDavy Jones' Locker

Postat 11 February 2020 - 04:12 PM

Vezi postareaWowerful, la 11 February 2020 - 03:59 PM, a spus:

Ce frumos Any! Si la noi au iesit ghioceii si ma uitam la copaci ca au mugurasii umflati. Se anunta o primavara precoce si sper sa nu vina vreun inghet cand sunt copacii infloriti.
Multumesc moatza! Nu prea sunt eu asa pozitiva din fire, dar lucrez la asta. Am momente cand nu vreau sa vad sau sa vorbesc cu nimeni.

Si total inafara conversatiei - m-am hotarat- maine imi iau liber de la munca si ma duc la shopping :appl:

A very wise decision, lady W. Imagine postata
Si eu m-am hotarat sa sarbatroresc vestile bune prin a-mi acorda un weekend in deplasare :appl: Incet incet, vreau sa imi revin la normal, sa calatoresc si sa fac ceea ce imi facea atata placere. Drept dovada ca in cuptor am saratele cu osanza si alte nebunii, reteta noua de la sor. Mi-a trimis mama osanza si branza de oi de la stana rudelor, asa ca, go for it. Afara e o vreme de iti vine sa te tai incet cu lama...de duminica uraganul Sabine matura teritorul Germaniei, in sus, in jos si de la vest la est. Au picat liniile telefonice/net, trenurile de mare viteza sunt cancelled, ieri au fost inchise foarte multe scoli in mai multe landuri.

Stay tuned, Armaggedon is coming...
Heave ho, buccaneers ;)

Imagine postata

#44638 Useril este offline   any_annette 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 7,992

Postat 11 February 2020 - 04:41 PM

Vezi postareamoatza, la 11 February 2020 - 12:42 PM, a spus:

Any, acum e timpul lor sau au inflorit mai devreme?
Inseamna ca stai in sudul Italiei.

Da, acum e timpul lor. Totdeauna in februarie. Deja e o saptamana ca e inflorit.

Multumesc fetelor, ma bucur ca va place.

#44639 Useril este offline   alpha 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationÉire

Postat 11 February 2020 - 05:44 PM

That's the spirit! Imagine postataENJOY!

Vezi postareaLapona Enigel, la 11 February 2020 - 04:12 PM, a spus:

Si eu m-am hotarat sa sarbatroresc vestile bune prin a-mi acorda un weekend in deplasare :appl:

ENJOY!! si dumneata Imagine postata
La noi e furtuna Ciara si vine Dennis dupa ea. In clipa asta ploua si da cu grindina in rafale. Stiti cum sunt ploile torentiale de vara? Ei, fix asa, doar ca e ploaie rece si grindina. Si vantul muta rafalele cand de la stanga, cand de la dreapta. A venit cineva din Dingle acu o juma de ora, a zis ca la noi e ca o zi de vara pe langa ce e la ei Imagine postata

Aceasta postare a fost editata de alpha: 11 February 2020 - 05:48 PM

Imagine postata

#44640 Useril este offline   mino 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationAcasa

Postat 11 February 2020 - 08:40 PM

Si total inafara conversatiei - m-am hotarat- maine imi iau liber de la munca si ma duc la shopping :)

Bravooo! Spor la shopping!

Vezi postareaLapona Enigel, la 11 February 2020 - 04:12 PM, a spus:

Si eu m-am hotarat sa sarbatroresc vestile bune prin a-mi acorda un weekend in deplasare :) Incet incet, vreau sa imi revin la normal, sa calatoresc si sa fac ceea ce imi facea atata placere. Drept dovada ca in cuptor am saratele cu osanza si alte nebunii, reteta noua de la sor. Mi-a trimis mama osanza si branza de oi de la stana rudelor, asa ca, go for it. Afara e o vreme de iti vine sa te tai incet cu lama...

Bravooo Lori! Plimbareala placuta, swetty :appl: Si daca tot evvremea asa urata si daca tot ai osanza, baga si niste cornulete fragede in cuptor! :) :appl:

Vezi postareaalpha, la 11 February 2020 - 05:44 PM, a spus:

La noi e furtuna Ciara si vine Dennis dupa ea. In clipa asta ploua si da cu grindina in rafale. Stiti cum sunt ploile torentiale de vara? Ei, fix asa, doar ca e ploaie rece si grindina. Si vantul muta rafalele cand de la stanga, cand de la dreapta. A venit cineva din Dingle acu o juma de ora, a zis ca la noi e ca o zi de vara pe langa ce e la ei Imagine postata

Valeu Alpha, eu nu mai vreau vreme urata, as vrea o vreme calduta, asa de luna mai, tot timpul! Pe telefon arata saptamana viitoare la ine 8 grade dimineata si 16 la pranz. Si cam asa vreo doua saptamani. Sper sa nu vina zapada de Paste ca acum vreo 3 ani.

Arata acest topic

• 2399 Pagini +
  • « Prima
  • 2230
  • 2231
  • 2232
  • 2233
  • 2234
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

3 useri citesc topicul