bristena, la 16 March 2020 - 11:23 AM, a spus:
Geany, la 16 March 2020 - 08:57 AM, a spus:
O fi facut stoc in ideea ca va putea castiga (specula poate ar fi mai corect) mai tarziu, in caz de criza?
DAAaa!! multi fac specula din pacate! eu ma intreb de ce nu-i amendeaza usturator si nu le inchide shandramaua'' sa se invete minte,eu am venit acum de la K',era gol acolo la farmacie in sensul ca nu era nimeni nici un client si am profitat si am luat preventiv,aspirina,paracetamol,nurofen si ceva pt. tuse,masti nu erau,alte medicamente se iau doar pe baza de reteta,eu am luat doar asa preventiv sa am in casa pt. ca nu era nimeni era gol,la produse erau de toate,dar nu era faina alba,drojdie uscata(oricum nu aveam de gand sa iau doar am remarcat lipsa de pe raft) paste nu erau decat nashpete (pambac de exemplu erau cateva,ca barilla si de astea mai bune nu mai erau raftul gol) orez doar deroni 7,99 lei kg. alt sortiment nu mai era, in rest erau de toate ,nu prea aglomerat dar dupa mine am observat iar la case carucioare pline cu apa minerala cu baxuri de ulei ...

la mama in stand cineva vindea sticluta mica de spirt cu 10 lei bucata,la un magazinas alaturi era cu 5 lei

in rest frig la noi tare,domnul Geany i-a venit pofta de mici si carnat din ala alb(turinger sau ceva de genul se chiama) asa ca asta e meniul de azi,va pup si va urez o zi frumoasa si multa multa sanatate!
P,s am coborat acum de curiozitate ca am si eu un magazin fost kosarom actual Lory,poza care am pus-o mai sus cu pretul la faina de orice tip 8lei kg. confirm ca asa este am vazut-o tocmai acum cu ochii mei,la fel dublu pretul la faina de malai si la ulei,drojdie nu se gaseste de nici un fel tot orasul,nici uscata nici proaspata,nici Metro spunea patronul de la magazin ca nu are....Am luat de la magazinasul meu ca sa nu car,faina ieftina si alba si malai (2 lei kg.) bulion de tecuci 24% 2 lei si umpic'borcanul de 400 de gr.,sos de rosii la cutie de carton 1,60 lei cutiuta,o sticla sos de rosii gradina bunicii 3 lei si ceva sticla,orez de sarmale aftico bob rotund 4 lei kg.,cateva paste,ulei ieftin,zahar coronita 2,80 lei kg,pulpe de pui sa pun la congi si carnaciori,role de hartie de unica folosinta si hartie igienica,medicamente cum spuneam ,ceapa ,morcovi si cartofi ,mere portocale,mandarine,medicamente cum am spus,si de acum ce o fi ofi,nu am facut mari provizii dar asa cate ceva sa am preventiv in casa....sper sa nu am nevoie de ele si dupa ce o trece nebunia sa le folosesc facand economie la cheltuieli atunci! acum la mine la chioscuri cand am luat,ieftine si nu era nimeni la rand...
Aceasta postare a fost editata de Geany: 16 March 2020 - 12:37 PM