Forum Culinar: La hanul "Arta culinara" - Forum Culinar

Salt la continut

• 2399 Pagini +
  • « Prima
  • 2263
  • 2264
  • 2265
  • 2266
  • 2267
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

La hanul "Arta culinara" Loc de intilneala virtuala,servim di tăti pentru tăţî

#45281 Useril este offline   Lapona Enigel 

• Night's Watch
  • PipPipPipPip
  • Grup: Nordic
  • Postari: 9,624
  • Inregistrat: 23-November 09
  • LocationDavy Jones' Locker

Postat 12 April 2020 - 10:37 PM

Vezi postareaadi_edi, la 12 April 2020 - 07:51 PM, a spus:

Sarbatori cu sanatate tuturor cu nume de flori si celor ce tin azi Pastele!
Noi sarbatorim tot ce se poate sarbatori aici, mai ales cand avem liber :occasion15: , asa ca am vopsit oua cu coji de ceapa, am facut "vanatoare de oua" (de ciocolata) prin casa, si acum facem lego Harry Potter, ne uitam la unul din filmele cu acelasi nume si mancam cozonac (ce-a mai ramas din el...). Anul asta cu ouale de ciocolata am ras de m-a durut burta, erau 4 care mai ramasesera si nu le-au vazut desi nu erau ascunse, pana nu le-am dat aproape mura-n gura cu indiciile. Chiar daca au trecut demult de varsta in care credeau in Iepuras, copiii tot asteapta sa inceapa ziua de Pasti cautand ouale de ciocolata.

Si nu e frumos? Noi si acum ne uitam la Tom si Jerry, ascultam povesti si adoram sa impodobim bradul Imagine postataLa Harry Potter ne uitam de Craciun, ori la Anne with an e.
Heave ho, buccaneers ;)

Imagine postata

#45282 Useril este offline   Adriana 

• Bucătăreasă cu sucitor
  • Grup: Moderators
  • Postari: 14,513
  • Inregistrat: 21-November 09
  • LocationTo, Piemonte, IT

Postat 12 April 2020 - 11:20 PM

Vezi postareaalpha, la 12 April 2020 - 12:35 PM, a spus:

Daaa! De cateva zile ma trateaza fie-mea cu produsul de mai sus 🤣🤣🤣 I-am spus ca eu frecam nessu' prin anii 80
E bun 😁

stii ca aveam un cutie cu pliculete, le luasem sa le am cind mai sint niste retete de dulciuri care sa aiba aroma de cafea, si cind Marco a facut un tiramisu i-am zis sa puna unul in cafea sa o aromatizeze, mai ales ca sint expirate sau pe cale de a expira (un lucru bun al perioadei astea e ca dau iama in toate chestiile care stau prin camara de ani de zile :occasion15: )
asa ca intr-o zi il vad ca-si face unu cu apa rece si-i zic ca e rau pentru noi care sintem acu obisnuiti cu espresso bun, si mare mi-a fost uimirea cind dupa ce l-a baut a zis ca era bun

#45283 Useril este offline   adi_edi 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 2,823
  • Inregistrat: 28-November 09
  • LocationToronto

Postat 13 April 2020 - 03:02 AM

Vezi postareaLapona Enigel, la 12 April 2020 - 10:37 PM, a spus:

Vezi postareaadi_edi, la 12 April 2020 - 07:51 PM, a spus:

Sarbatori cu sanatate tuturor cu nume de flori si celor ce tin azi Pastele!
Noi sarbatorim tot ce se poate sarbatori aici, mai ales cand avem liber :occasion14: , asa ca am vopsit oua cu coji de ceapa, am facut "vanatoare de oua" (de ciocolata) prin casa, si acum facem lego Harry Potter, ne uitam la unul din filmele cu acelasi nume si mancam cozonac (ce-a mai ramas din el...). Anul asta cu ouale de ciocolata am ras de m-a durut burta, erau 4 care mai ramasesera si nu le-au vazut desi nu erau ascunse, pana nu le-am dat aproape mura-n gura cu indiciile. Chiar daca au trecut demult de varsta in care credeau in Iepuras, copiii tot asteapta sa inceapa ziua de Pasti cautand ouale de ciocolata.

Si nu e frumos? Noi si acum ne uitam la Tom si Jerry, ascultam povesti si adoram sa impodobim bradul Imagine postataLa Harry Potter ne uitam de Craciun, ori la Anne with an e.

Cum sa nu? si mie imi face placere sa pregatesc "vanatoarea de oua", dar le-am propus la anul sa le puna ei si sa le cautam noi, parintii :pupic: ! Nu se va intampla, prea ne place fiecaruia rolul pe care il avem deja! "Anne" am vazut vreo 2 variante ecranizate, plus ca am citit si recitit cartea care ne-a placut mult. Eu nu-s prea fan Harry Potter, fiica-mea chiar mi-a dat un test, cica nu-s in stare sa numesc 5 personaje din serie... Ei bine, avea dreptate! Tom si Jerry chiar am vazut ieri un episod pe FB :occasion15: . Aaa, ca tot a fost "Tangled" la TV si vorbeam de el la un moment dat, l-am lasat sa mearga ca eram curioasa daca zice de Corona, n-am fost prea atenta dar nu cred ca a pomenit nicaieri. In schimb am vazut pe Disney+ la sumarul serialului facut dupa film zicea de "Princess of Corona" :hug: .

#45284 Useril este offline   verber 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Green
  • Postari: 2,872
  • Inregistrat: 08-December 09
  • LocationFRO

Postat 13 April 2020 - 08:36 AM

Floricica daca mai citesti pe aici...m am gindit la tine ieri.Sper ca ai o viata oerfecta acolo in 🇨🇦 !!
O fata draguta cu sufletul minunat!!

#45285 Useril este offline   Lapona Enigel 

• Night's Watch
  • PipPipPipPip

Postat 14 April 2020 - 08:44 AM

Neata , oameni!
Cafeluta?Fisier atasat  9f106a9c64e684a3901764ab343491c6.jpg (62.59K)
Number of downloads: 0

Cand revine viata la normal, oameni? Ma urc pe pereti, ma rog, figurativ vorbind. Nici macar performantele lui Humpty Dumpty nu le-as putea atinge...

Dincolo de toate neajunsurile cauzate de criza asta , cele mai frumoase stiri sunt: in India, nu mai stiu care metropola, dupa 30 de ani, aerul este lipsit de smog. In orase pe aici au aparut vulpile in gradinile oamenilor, gagicile se relaxeaza la soare Imagine postata
Natura ramane imbatabila. Ma intreb daca omenirea va pricepe vreo ceva din toata istorioara asta...
Heave ho, buccaneers ;)

Imagine postata

#45286 Useril este offline   mino 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 3,055
  • Inregistrat: 04-December 09
  • LocationAcasa

Postat 14 April 2020 - 11:31 AM

Hello, hello! O bucățică de prajitura vreau eu...mama cum arata.... :drool: cât despre omenire, nu știu ce să zic, aș vrea sa cred ca se va pune o frână în avântul spre autodistrugerea, dar cred ca după criza asta incepe bătălia pentru supremație intre marile puteri.

Aceasta postare a fost editata de mino: 14 April 2020 - 11:32 AM

#45287 Useril este offline   clau_ash 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 1,041
  • Inregistrat: 05-February 10
  • LocationIsrael

Postat 14 April 2020 - 04:28 PM

Vezi postareaLapona Enigel, la 11 April 2020 - 02:43 PM, a spus:

Hmmm, mi-am adus aminte de doza mea de cafeina

Fisier atasat  2019-03-28 09.12.09.jpg (79.16K)

Fisier atasat  2020-04-14 17.35.36.jpg (89.86K)

Fisier atasat  2020-04-14 17.36.01.jpg (93.37K)

Aceasta postare a fost editata de clau_ash: 14 April 2020 - 04:37 PM

#45288 Useril este offline   Lapona Enigel 

• Night's Watch
  • PipPipPipPip

Postat 14 April 2020 - 05:15 PM

Pfuaaaaa, Caludeluuuu, m-ai zbart cu aia cu frisca...taman acum, cand cica scosei si eu zahar, frishti si altele similare din meniu. Imagine postata
Heave ho, buccaneers ;)

Imagine postata

#45289 Useril este offline   boni 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 3,775
  • Inregistrat: 25-November 09
  • LocationSibiu

Postat 15 April 2020 - 11:33 AM

Buna ziua. N-am mai scris de mult dar v-am tot citit. Salutari tuturor Imagine postata

Nu stiu voi cum sunteti, dar mie nu-mi ajunge timpul, desi sunt acasa Imagine postata Cand mergeam la birou, ma intorceam, faceam si mancam pranzul, mai ieseam si la o plimbare, mai faceam cate ceva prin casa, mai vedeam si un film seara. Acum nu mai apuc sa fac nimic! Iau pauza de masa mai repede, fac pranzul, mancam frumos impreuna si dupa ce strang ce-i de strans ma apuc iar de treaba. Evident, du prelungirea programului de munca cu cat a durat pauza de pranz. Imagine postata Si cand se termina munca sunt chiauna de cap si parca s-a dus toata ziua Imagine postata Mda, nu ma luati in seama, ma plang si eu Imagine postata In rest e totul bine, ne bucuram ca suntem sanatosi si traim (relativ) bine. Si eu fac terapie cu mama zilnic (moatza, sper ca esti bine Imagine postata). Mai fugim si la tara, la gradina, in weekend.
Cam astea-s pe aici.

Salutari si multa sanatate tuturor.

#45290 Useril este offline   boni 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 3,775
  • Inregistrat: 25-November 09
  • LocationSibiu

Postat 15 April 2020 - 11:54 AM

Vezi postareaboni, la 15 April 2020 - 11:33 AM, a spus:

Mai fugim si la tara, la gradina, in weekend.
Am pus liliac si s-a prins. Deja sta sa infloreasca. Va dedic un buchetel.
Fisier atasat  liliac.jpeg (38.32K)

#45291 Useril este offline   Lapona Enigel 

• Night's Watch
  • PipPipPipPip

Postat 15 April 2020 - 03:09 PM

Vezi postareaboni, la 15 April 2020 - 11:54 AM, a spus:

Vezi postareaboni, la 15 April 2020 - 11:33 AM, a spus:

Mai fugim si la tara, la gradina, in weekend.
Fisier atasat  liliac.jpeg (38.32K)

Ma bucur sa stiu ca sunteti bine, Boni! Imagine postata
Heave ho, buccaneers ;)

Imagine postata

#45292 Useril este offline   Adriana 

• Bucătăreasă cu sucitor
  • Grup: Moderators
  • Postari: 14,513
  • Inregistrat: 21-November 09
  • LocationTo, Piemonte, IT

Postat 15 April 2020 - 04:02 PM

Vezi postareaboni, la 15 April 2020 - 11:54 AM, a spus:

multumim asemenea si eu cu al meu, mor de dragul lui
Fisier atasat  lillà.jpg (461.37K)

#45293 Useril este offline   any_annette 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 7,992

Postat 15 April 2020 - 05:40 PM

E minunat Adriana!

Si al tau Boni!
Eu ador liliacul, parfumul lui. Nu cred sa gasesc aici in zona copaci de plantat.

#45294 Useril este offline   Lapona Enigel 

• Night's Watch
  • PipPipPipPip

Postat 16 April 2020 - 12:43 PM

Nu m ai bea nimeni o cafea, un ceai acolo, nu mai arunca nimeni o barfa, o chestie, o reteta, un cujetare ...toata lumea in ceaunu cu Corona?
Fisier atasat  58445da5f31254de8bdbf52a53ce00c7.jpg (34.14K)
Fisier atasat  ef6e320dd9a11a6533d454c09b7046e2.jpg (50.54K)
Number of downloads: 0Fisier atasat  1cae78e64abcda926f3b013186ef64fd.jpg (58.28K)

@ Adi, ca tot vorbeam de copii si ce prefera :drool:

Fisier atasat  2aa3c4c9f1f54c21e78e338499a6830b.jpg (42.46K)
Heave ho, buccaneers ;)

Imagine postata

#45295 Useril este offline   adi_edi 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationToronto

Postat 16 April 2020 - 01:10 PM

'neata!
Ce fain ca aveti liliac! eu inca am ghiocei...
M-am trezit devreme dar nu ma apuc de lucru inainte de program ca ma cearta sotul :drool: . Am bagat multe ore de "voluntariat", nici nu i-am spus sefei, dar si ce am facut e picatura intr-un ocean, cu reducerile astea de personal si de ore.
Laponel, stii tu ce-mi place :105: ... Tortul ala o fi fost pentru cineva care are initialele HR? ori cineva de la Human Resources? Ideea e misto, iar executia si mai si!
Eu cumparasem Lego pentru fiica-mea de Craciun, nu i l-am dat ca mi s-a parut ca a primit prea multe cadouri atunci, il pastram pentru ziua ei; am zis ca i-l dau acum ca tot sta acasa, sa aiba ce face vreo cateva zile, dar l-a terminat in cateva ore. Fiu-meu inca lucreaza la setul lui cu dinozauri - astia-s cum eram eu cu sora-mea - daca primeam ciocolata, ea o manca pe a ei in 2 timpi si 3 miscari, eu rontaiam la ea 3 zile :105:.

Aceasta postare a fost editata de adi_edi: 16 April 2020 - 01:14 PM

#45296 Useril este offline   Titirimundi 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 511
  • Inregistrat: 02-December 09
  • LocationWalking on sunshine

Postat 16 April 2020 - 02:20 PM

Vezi postareaadi_edi, la 16 April 2020 - 01:10 PM, a spus:

'neata!
M-am trezit devreme dar nu ma apuc de lucru inainte de program ca ma cearta sotul =)) . Am bagat multe ore de "voluntariat", nici nu i-am spus sefei, dar si ce am facut e picatura intr-un ocean, cu reducerile astea de personal si de ore.
Laponel, stii tu ce-mi place =)) ... Tortul ala o fi fost pentru cineva care are initialele HR? ori cineva de la Human Resources? Ideea e misto, iar executia si mai si!
Eu cumparasem Lego pentru fiica-mea de Craciun, nu i l-am dat ca mi s-a parut ca a primit prea multe cadouri atunci, il pastram pentru ziua ei; am zis ca i-l dau acum ca tot sta acasa, sa aiba ce face vreo cateva zile, dar l-a terminat in cateva ore. Fiu-meu inca lucreaza la setul lui cu dinozauri - astia-s cum eram eu cu sora-mea - daca primeam ciocolata, ea o manca pe a ei in 2 timpi si 3 miscari, eu rontaiam la ea 3 zile :D.

Eu am vazut pe tort HP de la Harry Potter :)
Nu-ţi dai seama cât de puternic eşti până în momentul în care singura ta opţiune e să fii puternic .

#45297 Useril este offline   adi_edi 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationToronto

Postat 16 April 2020 - 02:32 PM

Vezi postareaTitirimundi, la 16 April 2020 - 02:20 PM, a spus:

'neata!
M-am trezit devreme dar nu ma apuc de lucru inainte de program ca ma cearta sotul =)) . Am bagat multe ore de "voluntariat", nici nu i-am spus sefei, dar si ce am facut e picatura intr-un ocean, cu reducerile astea de personal si de ore.
Laponel, stii tu ce-mi place =)) ... Tortul ala o fi fost pentru cineva care are initialele HR? ori cineva de la Human Resources? Ideea e misto, iar executia si mai si!
Eu cumparasem Lego pentru fiica-mea de Craciun, nu i l-am dat ca mi s-a parut ca a primit prea multe cadouri atunci, il pastram pentru ziua ei; am zis ca i-l dau acum ca tot sta acasa, sa aiba ce face vreo cateva zile, dar l-a terminat in cateva ore. Fiu-meu inca lucreaza la setul lui cu dinozauri - astia-s cum eram eu cu sora-mea - daca primeam ciocolata, ea o manca pe a ei in 2 timpi si 3 miscari, eu rontaiam la ea 3 zile :D.

Eu am vazut pe tort HP de la Harry Potter :)

Da, si eu tot P am vazut prima data :D , dar cand m-am uitat mai bine am vazut R, m-am gandit ca or fi adaptat tema HP la numele sarbatoritului.

#45298 Useril este offline   Lapona Enigel 

• Night's Watch
  • PipPipPipPip

Postat 16 April 2020 - 04:05 PM

'neata!
Eu cumparasem Lego pentru fiica-mea de Craciun, nu i l-am dat ca mi s-a parut ca a primit prea multe cadouri atunci, il pastram pentru ziua ei; am zis ca i-l dau acum ca tot sta acasa, sa aiba ce face vreo cateva zile, dar l-a terminat in cateva ore. Fiu-meu inca lucreaza la setul lui cu dinozauri - astia-s cum eram eu cu sora-mea - daca primeam ciocolata, ea o manca pe a ei in 2 timpi si 3 miscari, eu rontaiam la ea 3 zile :).

Rezulta ca eu sunt sora ta,asta, 13. Adica aia cu miscarile si mai rapide de doi timpi si trei miscari - miscarile de ingurgitare ciocolata, desigur Imagine postata De celelalte miscari e tabu sa discutam pana dupa Paste, claro?
E super fainut tortul! Si am mai vazut cateva cu Dobby , de care imi place maxim Imagine postata
Oameni, nu e drojdie in lume Imagine postata, adica in partea mea de lume, mrrrrr. Ma gandeam sa fac rapid cativa cozonaci sa trimit pe la amici si colegi, dar, iaca pozna.

Ce mi-ar placea sa imi umplu si eu casa de liliac Imagine postata

Aceasta postare a fost editata de Lapona Enigel: 16 April 2020 - 04:03 PM

Heave ho, buccaneers ;)

Imagine postata

#45299 Useril este offline   Lapona Enigel 

• Night's Watch
  • PipPipPipPip

Postat 16 April 2020 - 04:32 PM

Mi-am luat struto-camile...
Voi ce vedeti aici, gogosari ori ardei grasi? Imagine postataFisier atasat  93511071_157857668924956_8572654624308199424_n.jpg (53.87K)
Heave ho, buccaneers ;)

Imagine postata

#45300 Useril este offline   Dexter 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 3,056
  • Inregistrat: 08-June 11

Postat 16 April 2020 - 05:16 PM

gogoșari grași Imagine postata

Arata acest topic