Neata! Si la noi tot viata monotona.
Cred ca renunt sa mai fac scoala acasa. Copilul nu are chef the lectii on-line si teme. La varsta lui vrea sa se joace si imi este sa nu ii creez vreo aversiune pentru scris si scoala

Am vazut zilele astea tot felul de "memes" despre efectele homeschooling- ului.
Guvernatorul nostru vrea sa inceapa sa deschida incet, incet statul. Dar o sa inceapa cu zonele mai putin afectate care sunt in up-state New York. Noi astia din down-state o sa mai avem de asteptat. Dar mai bine mai asteptam decat sa nu iasa treaba buna.
Ma gandesc ca daca mai dupa 15 mai se relaxeaza si pe la noi, undeva in iunie sa ne programam o minivacanta pe undeva cu cativa prieteni si copii. Si eu si cel mic suntem mai sociabili si ne lipseste interactiunea cu alti oameni. Al batran n-are nicio treaba. El daca are internet si o unealta conectata e in elementul lui...
Si m-am mai saturat de facut mancareee! Adica imi place sa gatesc, dar nici chiar asa.
Sanatate multa Mino! Poate ar trebui sa folosesti o masca din aia speciala cu filtru cand faci vitejii din astea (acum nu stiu daca gasesti dar poate pana data viitoare faci rost de una).
Fumul ala e toxic si iritant si tu esti mai sensibila, te afecteaza mai tare. Tin minte ca si noi faceam asa acasa si imi statea in gat o perioada.
Sanatate multa tuturor!
Aceasta postare a fost editata de Wowerful: 29 April 2020 - 02:01 PM