Geany, la 15 May 2020 - 12:28 PM, a spus:
La multi ani,draga mea Giorgi'!
16649433_1342031839200278_5632680651172506422_n.jpg
Draga Laponel',la noi abea azi s-a mai relaxat relaxarea

asa ca am zburdat ca mieii pe campii,domnul Geany a stat de dimineata de la 8 pana acum la rand la frizerie sa se tunda (ca abea azi s-au deschis frizeriile) dar e fericit ca s-a tuns in sf.,eu am dat iama prin magazine,i-am luat lui Ale' tricouri ca ii ramasesera mici(acum e aproape cu un cap mai inalt ca mine

) le-am luat sosete ca nu mai aveau,eu mi-am luat popuci' pt. blugi
SAM_8837.JPG
Am facut repede si o ciorbica buna de fasole cu ciolan afumat dezosat taiat bucatele ,dar am pus si codite de ceapa verde si loboda si leustean verde proaspat (nu prea se vede in poza ca s-au dus la fundul castronului)
SAM_8833.JPG
Desert capsuni f. parfumate si dulci si pepene (luat la felie dar sigilata in folie ,7 lei kg. f.dulce si bun,domnul Geany e mare fan,eu am halit cu paine neagra si branza

,ca asa imi place mie,asa il manca si bunica mea,d-zeu sa o odihneasca)
SAM_8834.JPG
Arata intr-un mare fel ciorba aia de fasole, Geany! E cu prajeala, nu? Sa porti papuceii cu placere! Pepene iau si eu la folie, de la rusi, ca intreg este imens, zici ca e din Jack si vreju de fasole, parol! Pai rontai la el 3 zile si 3 nopti...este super super gusstos ala la folie! Dulce si zemos ca ala al nostru de Galati

)
adi_edi, la 15 May 2020 - 01:10 PM, a spus:
La multi ani, Georgi!
Tocmai ce am primit instiintare de la sefa ca eu si inca o colega din Montreal ne intoarcem la programul normal de 5 zile (tot de acasa lucram si se pare ca va mai dura...). Intr-un fel ma bucur, insa ce buna era ziua aceea libera la mijlocul saptamanii! la sfarsitul programului am mereu impresia ca am alergat la maraton, iar o zi in plus la 2 oameni nu se va cunoaste prea mult la cat e de lucru. Dar mi-am propus sa nu ma mai strezez intr-atat si sa "fug" cu viteza mai redusa, ca pentru aia "de sus" nu suntem decat un numar...
Laponel, ma facusi sa rad cu intamplarile tale veveritoase! de pe geamul de la bucatarie le tot vad cum lucra, sunt toate diferite, una e negricioasa complet, alta are coada roscata, alta e gri cu varfurile urechilor roscate... Spor la gradinarit!
La noi acum ploua, dupa ce au fost niste zile cu -2 dimineata si fulgi. O sa "explodeze" de verdeata de pe o zi pe alta, in sfarsit cred ca a venit primavara!
Sar'na! M-am cocosat! Cinci ore pe ceas am dat la hârletz , sapa, grebla si toporisca. Inca putin si in curand cred ca gaseam pe-acolo urangutani , lenesi, leoparzi si alte lighioane tipice junglei ...
Era de trei ori pe-atata...iedera, vita-de-vie salbatica, tot felul de balarii.Asta e in partea cealalta .
97997376_864122080760628_186425306045743104_n.jpg (106.58K)
Number of downloads: 0
Asa arata acum:
97129275_268514291175163_1860868767962103808_n.jpg (81.47K)
Number of downloads: 0
Si ca sa nu ramana asa chel, m-am dus si am luat niste chestii vesele, sper sa am timp sa le plantez.