Forum Culinar: La hanul "Arta culinara" - Forum Culinar

Salt la continut

• 2397 Pagini +
  • « Prima
  • 2289
  • 2290
  • 2291
  • 2292
  • 2293
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

La hanul "Arta culinara" Loc de intilneala virtuala,servim di tăti pentru tăţî

#45801 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 15,652
  • Inregistrat: 08-December 09

Postat 20 July 2020 - 02:02 PM

Hi hi hi! eu stiam draga Laponel' de pe vremuri,ca daca visezi sarpe inseamna tradare :lol:

Eu visez si am vise prevestitoare si premonitii,de multe ori latura mea practica ma indeamna sa le ignor,dar in timp se dovedeste ca ar fi trebuit sa le dau mai multa importanta :violent6: iar prima impresie,primul instinct mereu mi s-a dovedit ca trebuia sa-l urmez..

Despre mame,si a mea ma dispereaza' la greu,eu nu ma potrivesc ca si fire cu ea deloc(nici cu sorica mea de altfel),ea e excentrica,ducareatza' (nu sta cum nu sta apa,cum s-ar spune),acum cu stare asta ,cu virusul,e in pragul depresarii'' de multe ori,acum parca o aduc pe linia de plutire,acum cade iar ,isi face tot felul de filme in cap si scenarii,( gen drobul de sare),chiar zilele trecute, sambata mai exasct ,am stat cu ea la telefon de ma durea mana si va spun sincer nu am ajuns la nici un rezultat,eu sunt o fire f. realista, concreta',bazata pe realitate cu picioarele bine infipte in pamant,la mine 1 + 1 = 2 nu-mi da nici 3 nici 4 ,stiti din postarile mele ca eu nu scriu cersafuri',scurt si la obiect,asa ca duc si eu lupte cu mami' dar asta e,c.sf? n-ai c. sf! =)) dam inainte cu tupeu,ca asta e, =))

#45802 Useril este offline   mino 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 3,017
  • Inregistrat: 04-December 09
  • LocationAcasa

Postat 20 July 2020 - 02:20 PM

Deci eu i-am zis lui G că dacă mă vede că o iau pe arătură, la bătrânețe, să mă scuture și să mă aducă la realitate. Nu vreau să-l înnebunesc cu prostii. Sper să rămân cu mintea clară tot timpul, sa Nu fac scenarii sf.

#45803 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 20 July 2020 - 02:26 PM

Vezi postareamino, la 20 July 2020 - 02:20 PM, a spus:

Deci eu i-am zis lui G că dacă mă vede că o iau pe arătură, la bătrânețe, să mă scuture și să mă aducă la realitate. Nu vreau să-l înnebunesc cu prostii. Sper să rămân cu mintea clară tot timpul, sa Nu fac scenarii sf.

:lol: Draga Mino',jur ca exact asa i-am spus si eu lui domnul Geany' ... :violent6: ... =))

#45804 Useril este offline   black_cat 

• crossing your path
  • PipPipPipPip
  • Postari: 1,555
  • Inregistrat: 27-November 09

Postat 20 July 2020 - 07:46 PM

In legatura cu visele , poate stiati poate nu, menopausa are ca efecte vise vivide si chiar cosmaruri cauzate de schimbarile hormonale si de temperatura corporala crescuta in timpul noptii. In cazul meu am vazut clar efectul asta. Bine , asta nh e o explicatie in cazul vostru, fetele tinere. Acolo nu stiu care e explicatia.

In alta ordine de idei, voiam sa va povestesc de mica mea escapada de weekend in Amsterdam si despre cum (nu) se respecta acolo regulile, dar a amenintat Lapona cu inghetata in chiloti, si nu vreau 😂😂
brain loading....please wait....

#45805 Useril este offline   Wowerful 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 1,425
  • Inregistrat: 23-November 12

Postat 20 July 2020 - 08:15 PM

Eu știam ca dacă visezi șerpi o sa fie vânt si dacă visezi Pești o sa ploua.
Revenind la vise, coincidenta face ca azi noapte am avut un vis/coșmar - intrase un bărbat străin in casa si am țipat la el ca cine e si sa iasă afara. A fost atât de real ca m-am trezit de la sunetul pe care l-am făcut si am trezit si Vecinul de pat care doarme cu dopuri de urechi. Aia e!
Sa îți fie de bine plimbarea Blackie! Noi ne-am făcut programare sa mergem la zoo joi. Copilul număra zilele...așa îmi e mila de el :violent6:

#45806 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 20 July 2020 - 10:34 PM

Demult bunica mea avea o carte de interpretare a viselor f. veche,am avut-o si eu,apoi am dat-o matusemii,dar asta cu mult timp in urma ,multe nu mi le mai amintesc ,dar unele da,conform a ceea ce stiam eu,din ce imi mai amintesc,visul tau ar fi interpretat astfel,o persoana din jurul tau/anturajul tau( de ex.coleg,vecin,prieten),poate fi chiar din familie(gen soacra,matusa,vara cumnati etc) ,a inceput sa se bage'' mai mult in viata ta,in intimitatea ta ,a familiei tale(casa inseamna familia ta,tu,sot copii) ''iti poarta grija '' cum se spune la noi,te vorbeste pe la altii. etc in sensul asta,faptul ca l-ai infruntat si l-ai dat afara e bine,ca poate sa mai insemne o situatie neplacuta ,ceva rau,pe care l-ai infruntat si l-ai alungat ...cel putin asa stiam eu si asta e interpretarea mea :violent6:

#45807 Useril este offline   Wowerful 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 21 July 2020 - 12:05 AM

Mulțumesc Geany! Nu știu ce sa zic, poate așa este. Eu ma simt așa de singura, izolata și departe de toți ca as vrea sa se bage careva in seama- Haha!

Ce știu e ca am o verișoara cu care am crescut cumva ca surorile. Ea a fost mai năpăstuită in sensul ca maica-sa a abandonat-o la 2 ani sau așa ceva și taica-su a fost un pierde vara. A fost crescută de bunica mea de pe mama. Toate vacantele eram împreuna. Ei, povestea e mai lunga, dar in Weekend am aflat ca vara-mea s-a cununat religios cu bărbat-su pe care îl are de 15 ani. Dar a făcut-o in secret ca ea e capoasa și are așa o ura/ciuda pe familia cu care a crescut și nu mai vrea sa tina legătura cu noi. Sa fie sănătoasă!

Ma gândesc ca o fi având legătura cu asta.

#45808 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 21 July 2020 - 12:19 AM

Nu neaparat,cum am spus intrusul care intra in casa ta,e de fapt ceva ce-ti invadeaza intimitatea ta,poate fi o situatie neplacuta,o grija(de exemplu la serviciu,poate-ti faci griji pt. tine sau cineva drag tie,pt. o boala,situatie finaciara ,datorii etc,deci ceva care e negativ in viata ta) faptul ca ai luat atitudine si l-ai infruntat si l-ai dat afara e f. bine,asta denota ca si in subconstientul tau esti o persoana puternica ,bravo tie :violent6: deasemeni asta doar poate fi un vis prevestitor,poate ca evenimentul/situatia,respectiva inca nu a avut loc si ai fost doar avertizata,dar dupa cum a decurs visul tau vei depasi cu bine ...Uite iti dau exemplu daca visul tau ar fi continuat in alt mod,acel intrus a patruns in casa ta si a devenit agresiv,iar tu nu te puteai apara,te injunghia sau te strangea de gat sufocandu-te si tu nu puteai reactiona si te trezeai asa din visul ala.insemna ca ai fost avertizata ca vei avea de depasit o situatie f. neplacuta,intrusul poate semnifica o persoana sau o situatie neplacuta un necaz,faptul ca te-a dominat nu inseamna neaparat un final nefast ci doar ca pe moment nu gasesti rezolvarea problemei...dar cum am mai spus in cazul tau inseamna ca treci cu bine si ca esti puternica :lol:

#45809 Useril este offline   Wowerful 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 21 July 2020 - 01:00 AM

Geany, Doamne ajuta! Sa fie așa cum zici tu de o fi sa fie ceva :violent6:

#45810 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 21 July 2020 - 01:02 AM

Hi hi hi! asa o sa fie,sunt sigura,o sa vezi! :violent6:

#45811 Useril este offline   Lapona Enigel 

• Night's Watch
  • PipPipPipPip
  • Grup: Nordic
  • Postari: 9,608
  • Inregistrat: 23-November 09
  • LocationDavy Jones' Locker

Postat 21 July 2020 - 09:20 AM

Cafele mai intai!
Fisier atasat  47911d6783f2d5b3696c3a140f609413.jpg (40.75K)
Number of downloads: 0
Fisier atasat  6e5bcc36c3e8484e412f40e2de62814e.jpg (55.04K)
Well, s-ar parea ca serpii aceia erau avertizarea pentru cele trei viespi care m-au invadat imediat ce am deschis geamul. Le-am sacrificat pe altarul naturii, odihneasca-se ele in pace!
Aici sunt tembele rau viespile. Fix in gura sau in nas zboara, la sursa de dioxid de carbon.

Serpi, viespi, tradari etc. sa le dam, zic, la dos si sa ne vedem de treaba. O zi faina!
Heave ho, buccaneers ;)

Imagine postata

#45812 Useril este offline   mino 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationAcasa

Postat 21 July 2020 - 09:38 AM

Neatza, la amiază! Mama cum arata cafeaua aia, prima! Am furat-o eu! Azi s-a încălzit aici. De vreo luna cand mișc capul îmi pocnește destul de tare de uneori mie și frică, la baza capului si inceputul gâtului. Oare de ce? Vouă vi se întâmplă? Nu mai are gulerul de grăsime oare? :violent6:

#45813 Useril este offline   Wowerful 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 21 July 2020 - 04:45 PM

Buna ziua! s-a mai calmat vremea si la noi. Mai respirabil desi tot cald.
Momentan sunt la a 2a cafea si urmeaza sa mergem la lectia de inot la plaja. Am fost si pe la serviciu sa imi fac treaba.
mino, nu stiu ce sa zic, dar nu te doare? Poate e de la lipsa de guleras :violent6:

#45814 Useril este offline   mino 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationAcasa

Postat 21 July 2020 - 06:19 PM

Vezi postareaWowerful, la 21 July 2020 - 04:45 PM, a spus:

Buna ziua! s-a mai calmat vremea si la noi. Mai respirabil desi tot cald.
Momentan sunt la a 2a cafea si urmeaza sa mergem la lectia de inot la plaja. Am fost si pe la serviciu sa imi fac treaba.
mino, nu stiu ce sa zic, dar nu te doare? Poate e de la lipsa de guleras :violent6:

Nu am nici un fel de durere, doar ca e enervant si mie frica sa nu pocneasca mai tare si sa raman ințepenită!

#45815 Useril este offline   bellamama 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 1,646
  • Inregistrat: 27-May 13
  • LocationBucuresti

Postat 22 July 2020 - 10:06 AM

Vezi postareamino, la 21 July 2020 - 06:19 PM, a spus:

Nu am nici un fel de durere, doar ca e enervant si mie frica sa nu pocneasca mai tare si sa raman ințepenită!

Poate ar trebui sa vezi un chiropractician?
Nu cred ca e din cauza ca ai slabit.

#45816 Useril este offline   Adriana 

• Bucătăreasă cu sucitor
  • Grup: Moderators
  • Postari: 14,483
  • Inregistrat: 21-November 09
  • LocationTo, Piemonte, IT

Postat 22 July 2020 - 10:35 AM

Vezi postareamino, la 21 July 2020 - 09:38 AM, a spus:

Nu mai are gulerul de grăsime oare? :violent6:

pai da, e mecanica, nu mai e grasime si angrenajele sufara :lol:
iarta-ma ca glumesc dar stiu ca nu te superi :)
incearca sa faci miscari de rotatie eventual, sint o multime de video si on line, poate e vreun tendon (?) sau muschi mai "stresati"

despre vise eu sint terorizata de ceea ce visez de ani de zile, apoi ma trezesc si incerc sa ma calmez pe cit pot

Blackie povesteste ca nu toate vad Fb, de Lapona am eu grija =))

Wowerful eu ma gindesc la voi toate, chiar si ieri in timp ce vorbeau despre virusul din America

Mino, despre batrineti as scrie un capitol da' n-am chef, sper din tot sufletul ca experientele traite in anii astia sa fie de folos cind si daca vom ajunge noi in situatiile alea, eu intre timp o sa caut un inel dintr-ala cu otrava in el, cind simt ca mi se duce mintea o ingurgitez =))

#45817 Useril este offline   boni 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Green
  • Postari: 3,773
  • Inregistrat: 25-November 09
  • LocationSibiu

Postat 22 July 2020 - 12:36 PM

Vezi postareaAdriana, la 22 July 2020 - 10:35 AM, a spus:

... eu intre timp o sa caut un inel dintr-ala cu otrava in el, cind simt ca mi se duce mintea o ingurgitez =))
pai daca se ducea mintea uiti de otrava, te bucuri doar de inel si esti happy Imagine postata

Mda.., radem si glumim, dar tare nu-mi place nici mie ca nu mai sunt lucrurile ca acum 10-15 ani... Trebuie sa gasim bucuriile fiecarei varste, ca doar ne inteleptim. Imagine postata

Va imbratisez cu drag, ca online se poate. Imagine postata

#45818 Useril este offline   Eataly 

• Moderator
  • Postari: 8,680
  • Inregistrat: 22-November 09
  • LocationTorino

Postat 22 July 2020 - 12:36 PM

Vezi postareablack_cat, la 20 July 2020 - 07:46 PM, a spus:

dar a amenintat Lapona cu inghetata in chiloti, 😂😂

Suna bine chestia asta, eu imi asum riscul! =))

#45819 Useril este offline   mino 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationAcasa

Postat 22 July 2020 - 01:15 PM

Eu nu vreau riscuri =)) , eu vreau o cafea!

Fisier atasat  caffe mocha.jpg (84.4K)

Și una din asta vreau!

Fisier atasat  Screenshot_20200722-141244_Gallery.jpg (540.3K)

Aceasta postare a fost editata de mino: 22 July 2020 - 01:16 PM

#45820 Useril este offline   Adriana 

• Bucătăreasă cu sucitor
  • Postari: 14,483
  • Inregistrat: 21-November 09
  • LocationTo, Piemonte, IT

Postat 22 July 2020 - 02:27 PM

Vezi postareaboni, la 22 July 2020 - 12:36 PM, a spus:

Trebuie sa gasim bucuriile fiecarei varste, ca doar ne inteleptim.

asta sigur dar eu ma refeream strict la momentul in care softwar-ul si hardwar-ul nu mai functioneaza dar sistemul cultura civilizatia societatea te mai tin in viata

Arata acest topic

• 2397 Pagini +
  • « Prima
  • 2289
  • 2290
  • 2291
  • 2292
  • 2293
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

3 useri citesc topicul