Ca informare, vaccinul tetra antigripal are vaccinul antigripal H1N1 incorporat.
Eu nu sunt impotriva vaccinurilor, insa prefer sa fiu informata cu ce ma injecteaza cineva, si sa nu faca bani unii si altii pe corpul meu sau al copilului meu (cum a fost cazul acu vreo 4 ani, cand au bagat vaccinare in masa la copii cu vaccin polio viu care urma sa fie distrus in 2020 sau 2021, nu imi mai aduc bine aminte).
Sunt vaccinuri care trebuie facute ( parerea mea, bineinteles ) si altele care....mai putin fiecare cu corpul lui si cu ce vrea sa faca ...
Acu sa va povestesc faza, de m-au basicat azi...
Acu 2 zile cochila a cazut de pe scara de la piscina si s-a taiat la laba piciorului, cateva ore la urgenta, 3 copci, nu poate calca trebuie ridicata din loc in loc, (cine are nevoie de sala cand alerg pe scari si din camera in camera cu 35 de kile in brate...).
Ieri un baietel din scoala ei a fost depistat pozitiv corona fara efecte, in concluzie, am primit de la scoala instructiuni ca trebuie sa stea in casa dar nu e bagata la izolare...mda.
Insa de la urgenta mi-au zis ca azi trebuie sa-i schimb pansamentul la dispensar si trebuise sa vada doctorita ca nu face infectie sau alte probleme...
Sun la dispensar de dimi si le zic faza cu corona, la care imi zic ca nu pot scoate copchila din casa. Ok pai si cine ii schimba? Fara raspuns...
Norocul nostru ca ma pricep si nu am probleme cu rani deschise sange si de-astea ca altfel cine ii schimba pansamentul?
Am schimbat pansamentul, unul din degete un pic umflat. Sun iar la dispensar, explic povestea si cer sa vorbesc cu doctorita sa ii trimit poze sa imi zica daca e cazul sa o vada cineva sau nu.
In fine, dr a vorbit cu mine rana arata bine, m-a rugat sa vb cu ea peste 2 zile si sa-i trimit iar poze sa vedem cum se vindeca.
Simpatica foc doctorita si amabila, mi-a dat nr de tel personal ca sa-i trimit pozele pe whatsapp.
Insa am senzatia ca sunt intr-un film de prosti cu Corona asta
Aceasta postare a fost editata de clau_ash: 22 September 2020 - 06:13 PM