Forum Culinar: La hanul "Arta culinara" - Forum Culinar

Salt la continut

• 2395 Pagini +
  • « Prima
  • 2327
  • 2328
  • 2329
  • 2330
  • 2331
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

La hanul "Arta culinara" Loc de intilneala virtuala,servim di tăti pentru tăţî

#46561 Useril este offline   adi_edi 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 2,793
  • Inregistrat: 28-November 09
  • LocationToronto

Postat 15 February 2021 - 11:03 PM

De acord Mino cu autocorectul, nici eu nu-l scot dar sotul in sfarsit l-a dezactivat, din pacate :rolleyes: . Haha, sigur asa a venit pe lume ciorba!
Laponel, esti mai bine?
La noi in sfarsit se lucreaza la platforma online pentru programarea la vaccin la noi in provincie, ce mai, suntem inapoiati rau fata de Romania...
Azi am iesit un pic la plimbare, maine cine stie ce-o mai fi, se anunta ninsoare toata noaptea.

#46562 Useril este offline   Lapona Enigel 

• Night's Watch
  • PipPipPipPip
  • Grup: Nordic
  • Postari: 9,603
  • Inregistrat: 23-November 09
  • LocationDavy Jones' Locker

Postat 16 February 2021 - 05:42 PM

Vezi postareaadi_edi, la 15 February 2021 - 11:03 PM, a spus:

De acord Mino cu autocorectul, nici eu nu-l scot dar sotul in sfarsit l-a dezactivat, din pacate :beer2: . Haha, sigur asa a venit pe lume ciorba!
Laponel, esti mai bine?
La noi in sfarsit se lucreaza la platforma online pentru programarea la vaccin la noi in provincie, ce mai, suntem inapoiati rau fata de Romania...
Azi am iesit un pic la plimbare, maine cine stie ce-o mai fi, se anunta ninsoare toata noaptea.

Nu chiar...mai deloc. Niciodata sa nu te apuci de prajiturit cand te simti rau Imagine postata Revin dupa ce mi-a baut macar consolarea de dupa-amiaza. Mai sunteti vreo careva care are nevoie ? Join me!
Fisier atasat  thumbnail_20210216_140603.jpg (104.91K)
Number of downloads: 0
Heave ho, buccaneers ;)

Imagine postata

#46563 Useril este offline   mino 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 2,977
  • Inregistrat: 04-December 09
  • LocationAcasa

Postat 16 February 2021 - 06:47 PM

Vin eu dar cu un ceai, desi arata bestial cafelutza ta! Eu despre boli si doctori nu mai spun nimic.

Fisiere atasate

#46564 Useril este offline   clau_ash 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 1,005
  • Inregistrat: 05-February 10
  • LocationIsrael

Postat 16 February 2021 - 07:15 PM

Noi ne-am vaccinat ca n-am avut incotro 😡sper sa nu avem probleme in viitor.
In rest, da cu ploaia in draci dupa ce ieri au fost aici 20 de grade si soare de era plin la mare cu oameni la bronzat.
Vreau sa se incalzeasca rapid rapid

#46565 Useril este offline   mino 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 2,977
  • Inregistrat: 04-December 09
  • LocationAcasa

Postat 16 February 2021 - 07:47 PM

De acord cu tine Clau! Vreau calduraaaa, ca m-a gandesc cu groaza ca incep munca de pe 1 martie iar afara e ger de crapa chetrili, cum zice Laponel. Si uite asa luna viitoare avem un an de cand a inceput nebunia cu pandemia la mine si am salariul redus cu cel putin 25% in timp ce bugetarilor le-a tot crescut. Nu mai spun cat am cheltuit de cand m-am imbolnavit cu medicamentele si analizele, care chipurile au fost compensate o parte.

#46566 Useril este offline   Lapona Enigel 

• Night's Watch
  • PipPipPipPip

Postat 16 February 2021 - 08:29 PM

Eu ador gerul si zapada...partea nasoala e ca auto asta...cretinatatile , ca autoritati nu ai cum sa le numesti, niciodata nu sunt pregatite . De fapt, in ultimul timo ma intreb la ce dracu platim atatea impozite??
Heave ho, buccaneers ;)

Imagine postata

#46567 Useril este offline   dragos 

• Ratatouille
  • PipPipPipPip
  • Postari: 2,237
  • Inregistrat: 25-November 09
  • LocationZierikzee, NL

Postat 16 February 2021 - 08:32 PM

Nici eu nu concep iarna fara zapada si ger si gheata... Anul asta am avut parte de asa ceva doar zilele trecute. Si iesira olandejii sa patineze. Concluzia: patrujdemii de cazuri de oase rupte :beer2:)))) Au fost spitale care nu mai aveau gips ca sa le puna picioarele-n... gips :))))))))))))))))))))))))))))))
"Pamantul s-ar fi dus, hainul,
De-a berbeleacul, vorba ceea,
De n-ar fi fost pe lume vinul,
Tutunul, dracul si femeia!"

#46568 Useril este offline   clau_ash 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationIsrael

Postat 16 February 2021 - 08:48 PM

Pai daca era iarna cu zapada si ger era una, dar la noi iarna e cu poaie,ploaie si iar ploaie si umiditate 88%. Pardon da' asta nu-i iarna...e
..balta

#46569 Useril este offline   Lapona Enigel 

• Night's Watch
  • PipPipPipPip

Postat 16 February 2021 - 09:39 PM

Pai na, in regiunea voastra nici nu exista iarna, asa cum o stim noi de acasa. Si aici e oribil, urasc! Pentru mine a fost o bucurie infinita cand a nins...topaiam pe strada cu fata in sus. Dupa aia, cand a venit zapada mare si curatam masina , vreo doi vecini , cu un ton compatimitor: Groaznic, nu- i asa? Da, oribil, ca avem parte de asa ceva doar o data la 10-11 ani. Bang...se uitau la mine de zici ca aveam trei ochi.
Heave ho, buccaneers ;)

Imagine postata

#46570 Useril este offline   Dexter 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 3,042
  • Inregistrat: 08-June 11

Postat 17 February 2021 - 12:23 AM

la noi a nins azi noapte, cam 20 cm peste alti 15 cm din weekend și sunt "decit" -15 C cu vintul iar la noapte se fac -22 - destrăbălare curată

#46571 Useril este offline   clau_ash 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationIsrael

Postat 17 February 2021 - 10:02 AM

Vremea afara e super câh, asa ca nici oe Thalia nh am trimis-o la scoala.

Fisier atasat  IMG-20210217-WA0000.jpg (47.72K)

In lucrez din plapuma :beer2: cu cafeul de dimi ( una din putinele dati cand e ok sa lucrez de acasa )

Fisier atasat  IMG-20210217-WA0001.jpg (59.89K)

#46572 Useril este offline   Lapona Enigel 

• Night's Watch
  • PipPipPipPip

Postat 17 February 2021 - 10:35 AM

Ce misto arata macchiato asta al tau! Mi-ar placea si mie unul acum, ca sunt cu gatul in pionieze, ma ustura nas, ochi, gat...si ieri dimineata nu aveam miros Imagine postata

Ghici ce am facut eu ieri vreo doua ore? Numai pe ali express m-am dat . Mi-am prins urechile in siteul ala , soro! Imagine postata Moamaaa, cate mai exista pe lumea aceasta!
Neata si de la mine! S-avem o zi cu spor, cat se poate...astia aici au prelungit a nush cata oara lockdownu ma-si. Am nevoie sa merg la sport!!!

Wow-verinaaaaa! Anyyyyyy, mi-e dor de tine, nu mai zici nimic? Cum merge sportul?

Geani nici ea...pe Moatza nu am putut-o convinge de nici o culoare sa revina Imagine postata

Ce aiurea. Este singurul loc virtual care chiar e un fel de cafenea virtuala si ocazie de stat la cioace la gramada...nu stiu voi, dar pe mine nu ma atrag nici blogurile nici facebook , instagram, twitter draci laci ca forma de palavragit virtual.

Blackie, Imagine postata

Fisier atasat  d45e7abc19d3a09ab4fab3c974ef77fd.jpg (46.62K)
Heave ho, buccaneers ;)

Imagine postata

#46573 Useril este offline   adi_edi 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationToronto

Postat 17 February 2021 - 02:38 PM

Ce bine cand vine o zi din asta, cu vreme mizerabila, si te forteaza sa stai acasa :) . Din pacate, copiii acum nu mai beneficiaza de "snow days" de cand cu scoala online. Ieri au fost inchise scolile din cauza zapezii, dar clasele tot s-au tinut, virtual. Tin minte ca intr-o zi cand erau copiii mai mici nu am deschis televizorul si n-am stiut ca scolile sunt inchise, s-a dus sotul cu ei, va dati seama ce bucurie ca au trebuit sa se intoarca acasa!
Eu cand lucrez de acasa musai sa ma schimb, nu stiu de ce nu pot lucra in pijama, in pat...
Lapo, ti-ai cumparat ceva pana la urma? am mai cumparat si eu una-alta de pe Ali, dar cum zici, nici nu stii cand au trecut orele scotocind pe acolo... Macar mai uiti de necazuri :beer2: ...

#46574 Useril este offline   Lapona Enigel 

• Night's Watch
  • PipPipPipPip

Postat 17 February 2021 - 03:13 PM

Vezi postareaadi_edi, la 17 February 2021 - 02:38 PM, a spus:

Ce bine cand vine o zi din asta, cu vreme mizerabila, si te forteaza sa stai acasa :) . Din pacate, copiii acum nu mai beneficiaza de "snow days" de cand cu scoala online. Ieri au fost inchise scolile din cauza zapezii, dar clasele tot s-au tinut, virtual.
Tin minte ca intr-o zi cand erau copiii mai mici nu am deschis televizorul si n-am stiut ca scolile sunt inchise, s-a dus sotul cu ei, va dati seama ce bucurie ca au trebuit sa se intoarca acasa!
Sa ma vezi pe mine cand nu sunt atenta ca se tine slujba tipica de semestru de dimineata de la 8 fara un sfert si din cauza asta pica primele doua ore si eu ma duc si casc ochii, nu inteleg de ce nu e nimeni , ce e cu linistea aia, m-am dus sambata din greseala? Imagine postata Cum eu nu sunt cu religia... Dar in vacante normal ca nu pot dormi si fac ochii cat cepele la 6 si adooooor sa ma dau usor din pat, sa ma duc alene spre bucatarie , sa imi fac cafeaua si sa ma uit la altii cum pleaca la scarbici si eu sa ma intorc in pat. Imagine postata

Eu cand lucrez de acasa musai sa ma schimb, nu stiu de ce nu pot lucra in pijama, in pat...
Nici eu...am avut ani cand corectam in pijamale in pat dar gata. Am inceput sa delimitez foarte strict spatiul si timpul de lucru. Cred ca faptul ca nu poti sa te "rupi" de munca si sa aduci cu tine munca acasa si corectatul le-am urat major la meseria mea. Daca nu ar fi fost astea doua...

Lapo, ti-ai cumparat ceva pana la urma? am mai cumparat si eu una-alta de pe Ali, dar cum zici, nici nu stii cand au trecut orele scotocind pe acolo... Macar mai uiti de necazuri :beer2: ...

Corect...casti efectiv gura . Inca nu am cumparat nimic, dar am salvat multe chestii , ramane de vazut la ce ma hotarasc. Inca mai caut file boxes din alea americane. Ceva de genul :Fisier atasat  Screenshot (1278).png (814.02K)
Si mai caut cutii mai mari in care sa imi intre cutiile cu pantofi, ceva mare, gen de mutat, supradimensional, dar nu gasesc la astia...sau nu stiu unde sa caut.
Heave ho, buccaneers ;)

Imagine postata

#46575 Useril este offline   Adriana 

• Bucătăreasă cu sucitor
  • Grup: Moderators
  • Postari: 14,431
  • Inregistrat: 21-November 09
  • LocationTo, Piemonte, IT

Postat 17 February 2021 - 03:31 PM

Vezi postareaLapona Enigel, la 17 February 2021 - 03:13 PM, a spus:

Inca mai caut file boxes din alea americane.

pai si nu sint pe amazonul nemtesc?
Fisier atasat  scatolaprogetti.jpg (107.32K)

#46576 Useril este offline   Lapona Enigel 

• Night's Watch
  • PipPipPipPip

Postat 17 February 2021 - 03:32 PM

Sunt, sunt, ma refeream ca le caut pe Ali Express, poate ori fi mai ieftine.
Heave ho, buccaneers ;)

Imagine postata

#46577 Useril este offline   adi_edi 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationToronto

Postat 17 February 2021 - 03:51 PM

Nici nu stiam ca exista asa ceva, si pe mine m-ar interesa cutii din astea... Gata, pana luni nu ma mai vedeti =)) !

#46578 Useril este offline   Lapona Enigel 

• Night's Watch
  • PipPipPipPip

Postat 17 February 2021 - 08:17 PM

Vezi postareaadi_edi, la 15 February 2021 - 01:07 PM, a spus:

Ce de cafele, care mai de care!
Lapo, ce canuta dragalasa :love7: ! sa-i treaca raceala cat de repede! Baga somn cat poti si supica :pupic: !
Interesant ca pomenesti de toporasi (ce dragut nepotelul tau :) ), gand la gand, eu chiar cautam seminte sa vad daca se fac, sa-i pun langa ghiocei :105: . Insa nu am gasit decat foarte scumpi, iar acum nu ma pot duce prin magazine sa caut -_- . Vad aici pe langa case o multime, primavara.
Ca mi-am adus aminte de autocorectul care o terorizeaza pe Mino =)) - sotul il avea setat in engleza, si imi trimitea mesaje in romana. Dar cand nu avea ochelarii la el primeam niste mesaje total aiurea, de exemplu: "Da plate sa favs Mashona la tump a si coma day piesa" =)) =)) . Vreti sa ghiciti ce-a vrut sa zica, sau vreti indicii :lol: ?

Stai stai, ca eu acum vad: seminte de toporaaaaaaaaasi? Really? De unde ca vreau si eeeeeu, puhleaaaaase!
I'm a sucker for canutze si canitze si cescute si tot ce e din sticla, ceramica, portelan etc.
Am doua din alea, sunt de cappuccino, de fapt si le ador! Aduse din Londra Imagine postata
Heave ho, buccaneers ;)

Imagine postata

#46579 Useril este offline   Lapona Enigel 

• Night's Watch
  • PipPipPipPip

Postat 17 February 2021 - 08:35 PM

Mino, happy birthday to you, girl!

Iti doresc sanatate si prosperitate! La pahar =))
Fisier atasat  786d12d645f689e5c97a444882d03503.jpg (100.52K)
Keep shining! La cat mai multi ani! Imagine postata
Fisier atasat  d49fd703656ac1ef0f5f25130666625e.jpg (14.83K)
Heave ho, buccaneers ;)

Imagine postata

#46580 Useril este offline   Lapona Enigel 

• Night's Watch
  • PipPipPipPip

Postat 17 February 2021 - 10:11 PM

No, ca tot vorbeati de lup, iaca, el era in mailul meu: