La hanul "Arta culinara" Loc de intilneala virtuala,servim di tăti pentru tăţî
Postat 07 February 2011 - 06:31 PM
Astia n-au avut ce ore sa-mi dea ca le dadusera la altcineva si ca sa nu ramana vreun suplinitor fara servici( aicie tare de treaba directorul , se ingrijeste de totzi), imi inventara ore la clase de vanzatori! Pai p-aia nici in 14 nu-i doare de ingleza mea! Si azi se prezentara totzi c-o naframa-n varf de batz : Sa merg io la ore ca si cum nimik n-ar fi si ei sa vina numai daca vreau si cand vin , sa sicutam una-alta , da' nu-n ingleza , ca n-are rost! Si in schimb ce primesc io? Ma lasa-n pace si nu ma-nierveaza!!!!!!!!!!
Am crezut ca foc vad!!!!
Pana la urma o trecut cu bine in sensul ca dupa 90 de min i-am castogat cam pe 40% de partea mea!!!! Mare victorie , va spun io!
In rest:
da , de ce trebe sa venim?
da# de ce trebe sa facem asta?
da' , la ce-mi trebe.....
Maine am numai 4 ore!!!! Numai ca 2 tot la dinastia!!!!!
Peste cateva luni o sa rad cand o sa.mi aduc aminte de zilele astea, dar bataliile sunt grele la inceput!
Postat 07 February 2011 - 07:21 PM

Number of downloads: 0
Desert eclere.

Postat 07 February 2011 - 07:46 PM
Anamaria, vezi, de asta ii admir eu pe dascali, ca au frate nervi de otel, si duc munca de lamurire cu loazele

Postat 07 February 2011 - 08:38 PM
stella, la 07 February 2011 - 07:46 PM, a spus:
Sar'na di ghini' o fost di ghini rau ca am impresionat sotoshenia din doatare total:
1- ca i-am facut musaca(uuaauuu de cand nu mi-ai mai facut a zis!!

2- ca i-am facut eclere(idem)
3- ca sa vezi si sa nu crezi ca aici am vrut sa ajung...Azi a fost tare frumos afara o zi ca de primavara,eu obisnuita in ghetuta pantaloni lungi si haina,am luat azi cismulita lunga,o fustita mai Shecshi'

Postat 07 February 2011 - 09:01 PM
Mutti, la 07 February 2011 - 06:17 PM, a spus:
Elena iar are dureri de dintzi!!!!! Se trezeste noaptea si urla , saraca!!!!
Si parca inainte vedeam ceva la ea in gura , acum nu vad nimic umflat sau ceva de genul asta!!! Bine ca stie sa roada pe una-alta...
E bine. E doar foarte speriata si stresata sa fie totul bine! Cu timpul se va obisnui si o sa fie foarte bine. E priceputa si smecherita: deh profesoara ...stie cum sa ia copiii. Din prima sapt i-am spusc a la ora 8 e stingerea si asa a fost, la orele 8 fata era culcata. Peste zi a invatat sa o adoarma singura, sa nu mai adoarma doar la tzitzi. Azi au stat pe afara 4h si deci ziua i-a trecut degraba. Seara i-am facut baita ...e inca nesigura, cum eram si eu la inceput... incet, incet se va obisnui.
De ce crezi ca sunt dureri de dinti? S-a uitat dr si a zis ca sunt pe cale sa iasa?
Hrana sa-ti fie leac si leacul sa-ti fie hrana. (Hipocrates)
Happiness must always be an inside joy!
Postat 07 February 2011 - 09:22 PM
Pe mine nu prea ma mai incape nici o hainuta sexoasa

Postat 07 February 2011 - 09:32 PM
Daniella, la 07 February 2011 - 09:22 PM, a spus:
Pe mine nu prea ma mai incape nici o hainuta sexoasa

Hehehe! Si io' asta abea am primit-o cadoo de la mama si e din blugi elastic si cu aplicatii de dantela si magelute,tare tare faina,ma prinde bine ca e si asimetrica ashea(se vede,nu sa vede cucu-bau deshtia)...
Ce bine sa ai mamuta care te iubeshte...

Ia' de ce nu ma mai incap pe mine hainutele...

Number of downloads: 1
Nu vreau sa ai egoism pe mine,sper sa slabesti si sa-ti mai vina iar vechea garderoba,dar din proprie experienta iti spun ca s-ar putea sa o schimbi(esti mamica acum)dar moda asta ne avantajeaza poti fi foarte sexy si mai plinuta daca stii sa te imbraci cu ce te avantajeaza(ascunde ce e de ascuns ,etaleaza la maxim ce poti sa arati)ce-i fain la plinute,fundul si balcoanele...

Postat 07 February 2011 - 10:35 PM

Postat 07 February 2011 - 10:47 PM
Nu vreau sa schimb garderoba auoleu! Vreau neaparat sa dau jos ... , dar cine stie cand termin cu alaptatul ...daca dau inainte ca tine 2 ani ... apai ma voi obisnui si eu asa ...

Sper sa faca astia o pastila minunata ...

Postat 08 February 2011 - 08:32 AM
Buna dimineata fetelor! O zi minunata va urez...

Postat 08 February 2011 - 08:51 AM
Fisiere atasate
-
pt déj 5.jpg (11.17K)
Number of downloads: 0 -
cafea2.jpg (5.25K)
Number of downloads: 0 -
pt déj 6.jpg (11.41K)
Number of downloads: 0
Postat 08 February 2011 - 09:13 AM
iau din fuga o cafea si un sandwich de la stellutza si am fugit la oftalmolog
o zi frumoasa sa aveti!
Postat 08 February 2011 - 09:51 AM
Daniella, ce ai patit? am citit mai pe sarite in ultima vreme si nu am retinut. multa sanatate

Postat 08 February 2011 - 02:17 PM

Am halit un senvish cu paine prajita,dar nu e de la ala sigur am facut prostia sa beau a doua cafea..stiu ca la mine cam efectul asta il are,..cine m-o fi pus?!!

Postat 08 February 2011 - 05:35 PM

Geany sper ca iti e mai bine. Nu mai bea 2 cafele daca nu iti face bine si mai ales nu pe stomacul gol. Cafeaua la ibric e cea mai tare-toxica sa stii, poate incerci sa bei macar la filtru. Sanatate

Postat 08 February 2011 - 06:15 PM
Daniella , bine ca ai mers la oftalmolog.
Postat 08 February 2011 - 06:35 PM
stella, la 08 February 2011 - 06:15 PM, a spus:
Da Steluto si Danielo! Ma simt ok! acum...Oare de ce daca eu beau a 2 a cafea ma ingalbenesc tremur toata si ma moi asa?! E chestie de tensiune nu?!
Am halit dimineata un sendvish cu paine prajita in care am pus feliuta subtire de branza de la pliculet hohland (pt. tost) si o feliuta de jambon si o frunza de salata verde ,mancat 2 masline si in inteligenta mea inteligenta am inghitit 2 samburi de masline ca stiam eu ca e sanatos asa,ramasese in ibric si cafea,asa ca am mai tras o cescuta de cafea (desi stiam ca nu-mi face bine)...Ce s-o fi intamplat nu stiu dar am crezut ca si mor..pfuaiii ce durere de stomac si alba ca varul,ma lua cu fierbinteli,ba cu frisoane sudori...
Am facut ceai si luat miere de albine,si mi-a trecut.
Postat 08 February 2011 - 06:42 PM
Geany, la 08 February 2011 - 06:35 PM, a spus:
stella, la 08 February 2011 - 06:15 PM, a spus:
Da Steluto si Danielo! Ma simt ok! acum...Oare de ce daca eu beau a 2 a cafea ma ingalbenesc tremur toata si ma moi asa?! E chestie de tensiune nu?!
Am halit dimineata un sendvish cu paine prajita in care am pus feliuta subtire de branza de la pliculet hohland (pt. tost) si o feliuta de jambon si o frunza de salata verde ,mancat 2 masline si in inteligenta mea inteligenta am inghitit 2 samburi de masline ca stiam eu ca e sanatos asa,ramasese in ibric si cafea,asa ca am mai tras o cescuta de cafea (desi stiam ca nu-mi face bine)...Ce s-o fi intamplat nu stiu dar am crezut ca si mor..pfuaiii ce durere de stomac si alba ca varul,ma lua cu fierbinteli,ba cu frisoane sudori...
Am facut ceai si luat miere de albine,si mi-a trecut.
Nu neaparat, eu beau uneori si 3 cafele, de cele mai multe ori am palpitatii,dar nu stari de genul asta.
O cauza ar putea si scaderea glicemiei,atunic tb sa ai la indemana o bucatica de zahar.
Acu eu nu stiu ce sa zic de samburii aia cat de sanatori furä.
Oricum ai mare grija, cel mai bine e sa faci si un control,sa vezi cum stai cu calciul, fierul....etc, etc.