Geani, multa sanatate si veselie tatalui tau si familiei intregi! Sa iti traiasca. Ma duc la treaba ca m-am trezit azi la 11 jumate
La hanul "Arta culinara" Loc de intilneala virtuala,servim di tăti pentru tăţî
Postat 03 April 2011 - 12:44 PM
Geani, multa sanatate si veselie tatalui tau si familiei intregi! Sa iti traiasca. Ma duc la treaba ca m-am trezit azi la 11 jumate
Postat 03 April 2011 - 02:41 PM
Te pup Laponel.
Mi-e dor de Steluta
Postat 03 April 2011 - 03:05 PM
Hrana sa-ti fie leac si leacul sa-ti fie hrana. (Hipocrates)
Happiness must always be an inside joy!
Postat 03 April 2011 - 04:27 PM
Bubuletul? vreo traznaie sa ma amuz si eu?
Bea spune tata tata
Postat 03 April 2011 - 05:12 PM
SAM_1859.JPG (64.16K)
Number of downloads: 0
I-a furat esarfa lui vara-mea si s-a imbrobodit cu ea,parca-i o babuta.
SAM_1865.JPG (71.83K)
Number of downloads: 0
Deacolo am plecat la tara si a jucat fotbal toata ziua,s-a jucat in praf si a venit murdar ca un purcelus.Si el a zis tatata prima oara.
AAaaa si cand am cantat lui tata la multi ani traiasca la tort si am aprins lumanarile lui tata a inceput sa planga si sa-l stranga pe taica-miu in brate si sa-l pupe,nu s-a potolit pana nu s-a stins tot,nu stiu ce i s-a parut lui ca e de rau sau ceva de genu',degeaba i-am explicat ca nici nu vrea sa auda,sau poate cantam noi fals rau e si asta o esplicatie
Postat 03 April 2011 - 05:47 PM
Postat 03 April 2011 - 07:14 PM
Deci, fetelor, s-a facut aprilie si m-am mutat la Stefan!
Adica ma voi trezi muuult mai devreme(4:45) dar va voi putea citi mai des!
Sper sa rezist!
Super bubuletz! E tare simpatic cu batic si tare cool cu casti!
Nu-i cereti unei femei imposibilul. E capabila sa vi-l ofere!!!
Postat 03 April 2011 - 07:27 PM
Daniella, la 03 April 2011 - 04:27 PM, a spus:
neh, nu fi suparata: asa spun toti la inceput! si-apoi, cand o avea vreo durere, sa vezi cum plange cu vorbe: numai mama-mama o sa zica.
Geany, la 03 April 2011 - 05:12 PM, a spus:
nu, parca-i o fetita dragalasa pe care n-o are mama.
zoazorel, la 03 April 2011 - 07:14 PM, a spus:
Deci, fetelor, s-a facut aprilie si m-am mutat la Stefan!Adica ma voi trezi muuult mai devreme(4:45) dar va voi putea citi mai des!Sper sa rezist!
dupa cate te-am citit io, sigur rezisti! vezi sa nu-ti superi propritaru' ca sa te dea afara!
Postat 03 April 2011 - 07:35 PM
Dani' ma bucur ca te-am inveselit nitel,multumesc Moato' draga
Postat 03 April 2011 - 07:45 PM
Zozole,te pupez si eu si bubuletul ,zice: pupa tanti Cuieta (tanti Nicoleta) = Ooff, ce l-as mai pupa io in direct pe Bubuletz
Si pe ma-sa, ca-i tare dulce!
Postat 03 April 2011 - 09:12 PM
zozo, Stefan asta e cel mare? e bau-bau? Eu nu am fost pe faza de la inceput si nu stiu decat ca tot exti in deplasari ... dar cu Fanel m-ai bagat in ceata ....
fetele ca in fiecare duminica seara, eu am iesit dintr-o baie calda, cu miresme si uleiuri de o ora (e singura relaxare pe care mi-o mai permit din cand in cand de cand sunt mamica) va doresc relaxare maxima ca sa fiti fresh pt o noua saptamana
Fisiere atasate
-
1685_Lumanare_aromata.jpg (57.94K)
Number of downloads: 1 -
imagesCAK7EVH3.jpg (6.33K)
260334.jpg (32.04K)
726_2_respiratie_somn.jpg (19.53K)
Number of downloads: 1
Postat 03 April 2011 - 09:35 PM
[/quote]
Hi hi hi! Deabea astept sa vina sotul de la munca maine sa vada asta
Parca-l aud:'' Nee nu stii ce acritura e''
L-am cam certat ieri la tara ca in loc sa joace fotbal cu bubuletul si sa stea cu duamna de mua',mai mult prin vecini o stat la barfa mai rau ca o tzatza,am trimis-o la un moment dat pe socrela dupa el si nu mai avea nici ea de a se intoarce
Asa ca a avut parte de ''omor televizat''
Dani' ce asi face si eu o baie ca am culcat bubuletul,da mi-e o lene de ma doare.Cu toate astea nu-mi da multe...A face baie,sau a nu face baie ,asta-i intrebarea...
Postat 03 April 2011 - 09:43 PM
Daniella, la 03 April 2011 - 09:12 PM, a spus:
zozo, Stefan asta e cel mare? e bau-bau? Eu nu am fost pe faza de la inceput si nu stiu decat ca tot exti in deplasari ... dar cu Fanel m-ai bagat in ceata ....
fetele ca in fiecare duminica seara, eu am iesit dintr-o baie calda, cu miresme si uleiuri de o ora (e singura relaxare pe care mi-o mai permit din cand in cand de cand sunt mamica) va doresc relaxare maxima ca sa fiti fresh pt o noua saptamana
Dani, Stefan e prietenul meu.Suntem prieteni de 8 ani, dar ne vedeam doar in we si concedii.Din noiembrie, m-am mutat cu serviciul in Bucuresti (eu sunt din Braila) si a trebuit sa-mi caut gazda.Asa ca m-am mutat le Stefan.Lucrez la Bolintin Vale si fac naveta Bucuresti-Bolintin.Stefan sta in Salajan, la Macaralei.Am de mers 45 de min cu metroul, pana in Lujerului, de unde iau autobuzul spre Bolintin!
Postat 03 April 2011 - 09:44 PM
Si pe ma-sa, ca-i tare dulce!
[/quote]
Hi hi hi! Deabea astept sa vina sotul de la munca maine sa vada asta
Parca-l aud:'' Nee nu stii ce acritura e''
L-am cam certat ieri la tara ca in loc sa joace fotbal cu bubuletul si sa stea cu duamna de mua',mai mult prin vecini o stat la barfa mai rau ca o tzatza,am trimis-o la un moment dat pe socrela dupa el si nu mai avea nici ea de a se intoarce
Asa ca a avut parte de ''omor televizat''
Dani' ce asi face si eu o baie ca am culcat bubuletul,da mi-e o lene de ma doare.Cu toate astea nu-mi da multe...A face baie,sau a nu face baie ,asta-i intrebarea...
[/quote]
Io zic sa faci!...sau nu!
Va pup, ca fug la nani!
Postat 03 April 2011 - 09:48 PM
Postat 04 April 2011 - 10:58 AM
Eu intru scurt , ca fug la Timisoara , azi am programare la taiat gingia , sapat pe la radacini
Postat 04 April 2011 - 11:25 AM
'neata la popor, chiar daca nu mai e dimineata
am curatat terasa. e soare si frumos. poftiti!
terasa cu semineu.jpg (33.16K)
Number of downloads: 4
Postat 04 April 2011 - 11:58 AM
Izuka iti tin pumnii si eu.
Postat 04 April 2011 - 02:11 PM
izuk, la 04 April 2011 - 10:58 AM, a spus:
Eu intru scurt , ca fug la Timisoara , azi am programare la taiat gingia , sapat pe la radacini
Iti tin pumnii, dar iti spun si sa stai linistita. Daca ai un medic bun, nu ai de ce sa te temi.Cunosc sentimentul ca am fost taiata la toate gingiile existente. Toata dantura pe care o posed e formata din implanturi asa ca stiu cu ce se mananca. Nu am avut dureri, nu m-am invinetit, nu m-am umflat. Eu. Nu stiu la altii.

Ajutor