Forum Culinar: La hanul "Arta culinara" - Forum Culinar

Salt la continut

• 2398 Pagini +
  • « Prima
  • 193
  • 194
  • 195
  • 196
  • 197
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

La hanul "Arta culinara" Loc de intilneala virtuala,servim di tăti pentru tăţî

#3881 Useril este offline   Angel 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Crimson
  • Postari: 2,199
  • Inregistrat: 24-November 09
  • Locationfar far away

Postat 07 July 2011 - 11:36 AM

mersi zoazo :occasion15:
dau de baut cand ne vedem :occasion14:

#3882 Useril este offline   Nico 

• bunicuta lui David
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 709
  • Inregistrat: 25-November 09
  • Locationuk

Postat 07 July 2011 - 12:07 PM

Stella,
La cati mai multi si fericiti ,impreuna! :occasion15:
Si FELICITARI pentru domnisoara voastra!
Nimic pe lume nu hraneste sufletul de parinte mai mult,ca realizarea copiilor,,
Sa aveti o vara Minunata si sa faceti multe,multe poze :occasion14: :pupic:

#3883 Useril este offline   aura 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 2,681
  • Inregistrat: 04-December 09
  • Locationcanada

Postat 07 July 2011 - 12:13 PM

felicitari angel! Multa sanatate sorei tale si refacere rapida.

Izuk, la voi taxele nu se fac doar o data pe an? venitul trebuie declarat cand incepi sa-l primesti? 60% este mare....Dar daca il declari cu cat te impoziteaza?
si eu aici platesc taxe mari, aproape 50% din venituri se duce la taxe.

zoazo, se pare ca ti-a priit vacanta daca vii cu surprize din astea placute :occasion15:
"A fi tolerant nu inseamnă a tolera intoleranţa altora" (Jules Romains)

#3884 Useril este offline   Phoenix 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 2,574
  • Inregistrat: 13-December 10

Postat 07 July 2011 - 12:29 PM

Angel felicitari.
Aura mi-a venit decizia de indemnizatie cu o suma , apoi cu cateva zile inainte de a mi se vira in cont suma am primit un fluturas , pe care imi scria suma respectiva , apoi impozit 60% din ea ( pentru ca nu eram inregistrata la administratia financiara)si rest de plata.Cand am verificat contul intrase doar "restul de plata".Atunci s-a trezit si barbatu-miu ca trebuia sa merg la aia sa declar ce venit estimez ca voi avea anul acestea pentru a mi se stabili cota de impozitare.Aici poti sa nu dai declaratia respectiva daca nu vrei , dar atunci cota de impozitare e maxima ...60%. Sotul meu a dat declaratia respectiva la inceputul anului , stiu ca i se trage lunar impozit , iar la sfarsit de an se vede daca mai sunt diferente in plus sau minus fata de declaratie.Anul trecut a platit impozit mai mare decat trebuia , asa ca i s-au returnat ceva bani.Dar aia a fost anul trecut , pentru ca nu avea decat cateva luni din an lucrate, anul acesta mai vedem noi.
Impozitul am inteles ca variaza , in functie de venit , intre 25-60%.Eu voi avea un venit mic , si mi-a spus la adm.fin. ca in cazul asta nu voi plati taxe.Nu prea inteleg , in fine , mai dureaza pana ma obisnuiesc cu toate cele pe aici.

#3885 Useril este offline   dani_ela 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: brown
  • Postari: 1,242

Postat 07 July 2011 - 12:53 PM

angel- felicitari pt nepotica ! stiu ca au fost ceva probleme cu sarcina , dar totul e bine cand se termina cu bine !!!! cand veniti in tara ?
zozo- salutari lui stefan !
izuk- e greu pana te obisnuiesti cu noile legi ... las` ca tot e mai bine decat la noi :occasion15:
eu sunt in preaviz ; cred ca am uitat sa ma `laud` :occasion14: de la 1 august somer scrie pe mine :pupic:

#3886 Useril este offline   aura 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Locationcanada

Postat 07 July 2011 - 01:01 PM

aha, am inteles. La noi impozitul se calculeaza anual, pentru venitul intregului an. La voi e lunar...
Si nu mai e nimic ce poti face? Nu se mai poate repara greseala? Mi se pare nedrept...Ai spus ca la inceputul anului se face o estimare. Verificarea reala cand se face? la sfarsitul anului? atunci se regleaza conturile? sau nu :occasion14:

sa trec la lucruri mai placute....mi-am luat vopsea de par. Buuuuun. Aramiu :occasion15: Si mai bun...Citesc frumos instructiunile, inteleg perfect tot si trec la treaba cu nerabdare. Din pacate cu prea mare nerabdare pentru ca in loc sa amestec solutia A cu solutia B (chimia asta bat-o vina) eu am amestecat A cu balsamul. Da, erau 3 tuburi in cutie, cum pisici sa nu te incurci :pupic: Asta e, daca am vrut vopsea cu balsam...Acum trebuie sa ma duc din nou la magazin sa cumpar alta cutie.
Am luat Garnier Nutrisse, dar e prima data cand o folosesc si nu stiu nimic de ea. E buna? Voi ce folositi si va place?

#3887 Useril este offline   boni 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Green
  • Postari: 3,774
  • LocationSibiu

Postat 07 July 2011 - 01:05 PM

Vezi postareaAngel, la 07 July 2011 - 11:36 AM, a spus:

angelino, felicitari!!! ma bucur tare ca s-a terminat cu bine Imagine postata

#3888 Useril este offline   Phoenix 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 2,574
  • Inregistrat: 13-December 10

Postat 07 July 2011 - 01:15 PM

Vezi postareaaura, la 07 July 2011 - 01:01 PM, a spus:

aha, am inteles. La noi impozitul se calculeaza anual, pentru venitul intregului an. La voi e lunar...
Si nu mai e nimic ce poti face? Nu se mai poate repara greseala? Mi se pare nedrept...Ai spus ca la inceputul anului se face o estimare. Verificarea reala cand se face? la sfarsitul anului? atunci se regleaza conturile? sau nu :occasion15:

De luna asta nu mi se va mai trage impozit , dar banii pe luna trecuta nu stiu daca ii mai recuperez , vad eu la sfarsitul anului.Oricum , daca ai de primit ceva inapoi , primesti abia in anul urmator la sfarsit.Sotul meu isi primeste banii pe anul trecut abia in decembrie anul asta.

#3889 Useril este offline   Angel 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Crimson
  • Postari: 2,199
  • Inregistrat: 24-November 09
  • Locationfar far away

Postat 07 July 2011 - 02:18 PM

Vezi postareaboni, la 07 July 2011 - 01:05 PM, a spus:

Vezi postareaAngel, la 07 July 2011 - 11:36 AM, a spus:

angelino, felicitari!!! ma bucur tare ca s-a terminat cu bine Imagine postata

da tu si eu la fel. fetele m-au turbat de creieri deja ca vor sa o vada, sa o tina in brate....sa stea la coada :pupic:

#3890 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 15,652
  • Inregistrat: 08-December 09

Postat 07 July 2011 - 02:50 PM

Felicitari matusica Angi' ,eu am apa spre fericirea unora si dezamagirea altora :occasion15: ,toata agitatia mea a dat roade :occasion14: ,am fost in plimbatz,si am crosetat placinte crete cu branza de oi si gogosi,poza facuta la repede ca eram flamanzi... :pupic:

Fisier atasat  SAM_0315.JPG (63.77K)
Number of downloads: 1

#3891 Useril este offline   Giorgiana 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: yellow
  • Postari: 4,405
  • LocationBucuresti

Postat 07 July 2011 - 03:48 PM

Angel "matusica", sa-ti traiasca nepotica si sa va bucurati cu totii de ea!!!! :occasion15:

Geany, m-au zapacit gogosile si placintele tale!!!
GEORGIA

#3892 Useril este offline   stella 

• Ambasadoarea artistilor culinari
  • PipPipPipPip
  • Grup: Green
  • Postari: 7,715
  • Inregistrat: 23-November 09

Postat 07 July 2011 - 04:37 PM

Mirela, felicitari intregii familii, si in special noii mamici.
Dani-ela , :occasion15: imi pare tare rau. sper totusi sa reusesti sa gasesti altceva. Bafta.

#3893 Useril este offline   Daniella 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 10,870
  • Inregistrat: 04-July 10

Postat 07 July 2011 - 05:00 PM

Dani_ela sper sa revii curand cu vesti mai bune!

Saptamana asta, tati a gasit o musca in interiorul branzei de la sibieni. Deci am inchis si capitolul de cumparaturi de la aceste magazine.

Si aici totalul taxelor pe salariu este de aproape 50%, din care o parte o plateste angajatorul si o parte angajatul. 60% este exagerat! Sper sa ii recuperezi.

Hrana sa-ti fie leac si leacul sa-ti fie hrana. (Hipocrates)

Happiness must always be an inside joy!

#3894 Useril este offline   alina 

• Bucataras
  • Pip
  • Postari: 4
  • Inregistrat: 01-December 09

Postat 07 July 2011 - 06:25 PM

Si nu mai e nimic ce poti face? Nu se mai poate repara greseala? Mi se pare nedrept...Ai spus ca la inceputul anului se face o estimare. Verificarea reala cand se face? la sfarsitul anului? atunci se regleaza conturile? sau nu :scratch:

sa trec la lucruri mai placute....mi-am luat vopsea de par. Buuuuun. Aramiu :drunken: Si mai bun...Citesc frumos instructiunile, inteleg perfect tot si trec la treaba cu nerabdare. Din pacate cu prea mare nerabdare pentru ca in loc sa amestec solutia A cu solutia B (chimia asta bat-o vina) eu am amestecat A cu balsamul. Da, erau 3 tuburi in cutie, cum pisici sa nu te incurci :wacko: Asta e, daca am vrut vopsea cu balsam...Acum trebuie sa ma duc din nou la magazin sa cumpar alta cutie.
Am luat Garnier Nutrisse, dar e prima data cand o folosesc si nu stiu nimic de ea. E buna? Voi ce folositi si va place?

Aura, eu tot in Canada sunt si folosesc Garnier Nutrisse de vreo 2 ani, mi se pare f buna si cremoasa, lasa parul f matasos si lucios.

#3895 Useril este offline   aura 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Locationcanada

Postat 07 July 2011 - 06:39 PM

deci merg mai departe cu garnier.
merci alina. Unde stai in canada? eu sunt din ottawa/gatineau.

dani_ela, imi pare rau :drunken:

#3896 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 07 July 2011 - 06:59 PM

Vezi postareaaura, la 07 July 2011 - 06:39 PM, a spus:

dani_ela, imi pare rau :scratch:

Aura parerea mea e ca tura asta sa-ti ei un nuantator,ca sa nu arzi sau imbolnavesti parul asa vopsit dupa vosit,si cand se duce nuantatorul sa dai cu alta vopsea :drunken:
Si mama mea tot garnier foloseste,eu una mai ieftina dar f. buna in opinia mea ca o folosesc de mult timp si nu am avut probleme (caderea parului in abundenta sau altele)

#3897 Useril este offline   aura 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Locationcanada

Postat 07 July 2011 - 07:45 PM

merci pentru sfat geany. Nuantatorul e o idee buna. :drunken:

#3898 Useril este offline   alina 

• Bucataras
  • Pip
  • Postari: 4
  • Inregistrat: 01-December 09

Postat 07 July 2011 - 07:47 PM

Vezi postareaaura, la 07 July 2011 - 06:39 PM, a spus:

dani_ela, imi pare rau :scratch:

Calgary :drunken:

#3899 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 07 July 2011 - 08:04 PM

Vezi postareaaura, la 07 July 2011 - 07:45 PM, a spus:

merci pentru sfat geany. Nuantatorul e o idee buna. :drunken:

Draga Aura,tu in acest caz ai aruncat tocmai oxidantul(acea solutie cu miros de amoniac,ce are rolul de a fixa vopseaua si care e si cel mai nociv pt. par dealtfel )asa ca probabil nu ar fi un capat de lume daca ai aplica din nou vopsea,dar mai bine nu te risti,pt. o buna ingrijire a parului este de preferat sa folosesti o data vopsea,cand s-a dus si doresti revopsire sa folosesti nuantator in nuanta apropiata de vopseaua care ai avut-o,apoi data urmatoare iar vopsea si tot asa alternezi.Nuantatorul nu contine amoniac si nu e asa de invaziv pt. sanatatea parului precum vopseaua.E de preferat daca folosesti o gama,de exemplu garnier si te impaci bine cu acele produse sa incerci sa mergi pe aceeasi gama (sampon,balsam,nuantator,vopsea,masca pt. par etc)valabil si pt. creme (lapte demachiant,tonifiant,crema sau masca din aceeasi gama in functie de ten,gras,uscat sau sensibil)...
Scuze ca am luat-o haisa,am lucrat intr-o parfumerie si mi-a placut f. mult :scratch:

#3900 Useril este offline   Uma 

• Soacra de Felix forever
  • PipPipPipPip
  • Grup: brown
  • Postari: 2,631
  • Inregistrat: 22-November 09
  • LocationMica's world

Postat 07 July 2011 - 08:05 PM

In Canada se calculeaza impozitul la fiecare plata - de exemplu daca cineva face $500 saptamana asta, se incadreaza la nivelul de taxare de 500*52 saptamani (26,000 pe an) - daca a doua saptamana face $1000, atunci taxa va fi pentru nivelul de taxare 1000*52 saptamani (ca si cum ai face 52,000 pe an) Reglarile se fac la sfarsitul anului cand iti calculezi taxele pe suma totala, reala :drunken: Un avantaj mare e faptul ca-ti poti scade de la taxe % din banii cheltuiti pe scoala (si o suma fixa pentru ficare luna in care ai fost si student)

Cu parul vopseaua de par era sa fac si eu la fel! Cred ca e buna, eu am mai cumparat de la magazine naturiste, fara amoniac si am fost multumita.
A cat is a friend fur-ever !

Arata acest topic

• 2398 Pagini +
  • « Prima
  • 193
  • 194
  • 195
  • 196
  • 197
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic