Forum Culinar: La hanul "Arta culinara" - Forum Culinar

Salt la continut

• 2398 Pagini +
  • « Prima
  • 204
  • 205
  • 206
  • 207
  • 208
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

La hanul "Arta culinara" Loc de intilneala virtuala,servim di tăti pentru tăţî

#4101 Useril este offline   boni 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Green
  • Postari: 3,774
  • Inregistrat: 25-November 09
  • LocationSibiu

Postat 18 July 2011 - 11:21 AM

Vezi postareaAngel, la 18 July 2011 - 08:06 AM, a spus:

am iesit ieri pe la 11 la o plimbare, frumos afara, 18 grade (ca si azi de altfel)....

la intoarcere am gasit narcise salbatice :) si mi-am luat cate am putut, sotul se grabea spre casa :blush: si miroase in casa de numa. absolut superbe.

frumoasa iarna la voi. auzi tu, sa culegi narcise in toiul iernii -_-

#4102 Useril este offline   Foxyy 

• Moderator
  • Grup: Moderators
  • Postari: 14,143
  • Inregistrat: 24-November 09

Postat 18 July 2011 - 11:41 AM

Vezi postareaAngel, la 18 July 2011 - 11:21 AM, a spus:

Vezi postareaFoxyy, la 18 July 2011 - 09:23 AM, a spus:

Angelico, superbe flori, da' pvoi sunteti si mai si! 2 printese din povesti! -_-
piies: cand veniti in tara? :)

da tu de unde stii bre? :)
septembrie spre sfarsit, nu stiu exact inca. dai o bere? :-*

N-o sa-ti zic ca mi-o soptit o pasarica, fin'ca pasaricile nu soptesc. Da' am citit ce-ai scris pe aci... :) si-am bagat la cheliuta.
Dau si doua, daca-i musai! Da' dai si tu? (ca esti matusica!) :blush:

#4103 Useril este offline   Angel 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Crimson
  • Postari: 2,199
  • Locationfar far away

Postat 18 July 2011 - 12:03 PM

Vezi postareaFoxyy, la 18 July 2011 - 11:41 AM, a spus:

Vezi postareaAngel, la 18 July 2011 - 11:21 AM, a spus:

Vezi postareaFoxyy, la 18 July 2011 - 09:23 AM, a spus:

Angelico, superbe flori, da' pvoi sunteti si mai si! 2 printese din povesti! :)
piies: cand veniti in tara? :-*

da tu de unde stii bre? -_-
septembrie spre sfarsit, nu stiu exact inca. dai o bere? :)

N-o sa-ti zic ca mi-o soptit o pasarica, fin'ca pasaricile nu soptesc. Da' am citit ce-ai scris pe aci... :) si-am bagat la cheliuta.
Dau si doua, daca-i musai! Da' dai si tu? (ca esti matusica!) :blush:

dau cum sa nu...

da boni, s-a incalzit iar...18 azi, 18 ieri, frumos afara. noaptea se lasa la 6 :)

#4104 Useril este offline   moatza 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 7,061
  • Locationtot aici

Postat 18 July 2011 - 01:04 PM

la intoarcere am gasit narcise salbatice :-* si mi-am luat cate am putut,

auzi, si la ea cica-i iarna!!!

Vezi postareaGeany, la 18 July 2011 - 11:19 AM, a spus:

asta este o zi obisnuita din viata familiei mele...Ador rutina asta :)
Poate pt. unii poate parea plictisitor dar mie imi place tare mult. -_-

Geany, imi plac tare-tare mult oamenii care se bucura de orice lucru, cat de marunt! inspiri pace.

Vezi postareaFoxyy, la 18 July 2011 - 11:41 AM, a spus:

piies: cand veniti in tara? :)

Angel a spus:

da tu de unde stii bre? :)

cum adica? pai nu stie toata lumea? doar a scris la avizier! :blush:

#4105 Useril este offline   Angel 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Locationfar far away

Postat 18 July 2011 - 01:10 PM

cred c-am zis pe la burtici ca vin sa-mi vad nepurcica -_-

auziti voi, am facut pizza doar pt mine si sara. el acum a venit.

aveam totul pregatit doar sa intind pizza si sa pun pe ea. nu mai am cascaval razuit, ciuperci...le-a mancat sara :blush:....ma apuc sa razui iar si ciuperci nu mai am nici de la cutie macar, ii fac fara. a mancat si maslinele taiate dar el oricum nu mananca.
de-aia nu si-a terminat pizza ei ca e satula de la altele.

#4106 Useril este offline   Mutti 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Blue
  • Postari: 4,228
  • LocationDE

Postat 18 July 2011 - 01:13 PM

Vezi postareaDaniella, la 17 July 2011 - 09:35 PM, a spus:

Foxxy, multumim de flori (eu l-am ales pe al noualea :blush: ) si te asteptam zi de zi!

Geany imi place Domnul Pupacila...e clar de ce estem dumneata romanticus incurabilus!

Focaccia aia, cat si pizzele dumitale, ma innebunesc de o sa dau in alte alea ..... -_-

Noi am fost azi cu traista in bat pe la Ikea si am venit cu niste lenjerii si fete de perna rosii, opritoare de priza si 5 ghivece maaari de curte. Opritorul pentru scara nu crede tati ca era bun, asa ca nu l-am luat. Mutti ce varianta aveti pentru scara? ca-n curand incep astea micile sa se catare... A propos a mica se catara pe tot ce vede, nu mai poate servi masa in scaunul de masa ca tb sa se catare pe spatar, in tarc se catara si merge de colo colo tinandu-se de margine, desi tot nu tine talpa dreapta. Cand oboseste se la sa in fund (sau se arunca...depinde de gradul de oboseala).

Daniella , noi la scara inca nu am pus ca tre' sa facem o chestie...pt scara am luat de la Geuther..( oare asa se scrie). Trebuie amandoua lateralele sa fie de lem si la noi scara e langa usa si deci pe o parte ar fi usa/geam.....Eventual tre' sa-l punem cu 2 scari mai sus , eu stiu?

Oricum , scara e la intrare si acum ca merge de-a busilea n-o prea las pe acolo ca e mizerie de la pantofi....de la cum ne stergem pe picioare....

La ea la camera am de la Ikea si e OK. L-am pus acum cateva luni si-l zgaltzaie bine....inca rezista.

Are insa o chichitza: cand e deschis , nu strange bine si daca te lasi pe el cand e deschis , se misca. Cand e inchis , insa , nu se clinteste.

Ala de la Geuther nush cum e , daca e acealsi pricipiu sau nu ca nu l-am despachetat.

#4107 Useril este offline   Angel 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Locationfar far away

Postat 18 July 2011 - 01:16 PM

Vezi postareaboni, la 18 July 2011 - 11:21 AM, a spus:

am iesit ieri pe la 11 la o plimbare, frumos afara, 18 grade (ca si azi de altfel)....

la intoarcere am gasit narcise salbatice -_- si mi-am luat cate am putut, sotul se grabea spre casa :blush: si miroase in casa de numa. absolut superbe.

frumoasa iarna la voi. auzi tu, sa culegi narcise in toiul iernii :-*

da, le ador si miroase extraordinar in casa. el nu le suporta insa, ma roaga sa le mut...le duc in camera de oaspeti :)

#4108 Useril este offline   Kiva 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 821
  • Inregistrat: 19-September 10
  • LocationDE

Postat 18 July 2011 - 02:24 PM

neata gagix!
sambata fetele au avut o zi de nastere, au avut clown invitat. toti s-au distrat numai sara mi-a plans, nu-i plac clownii deloc :D 9il mosteneste pe tati, nu-i plac nici lui, a zis ca nu-i inspira incredere ca nu le poti vedea fata :D)pun poze cu fetele la bubuleti

am iesit ieri pe la 11 la o plimbare, frumos afara, 18 grade (ca si azi de altfel). s-a facut drum prin bush sa putem cobori la ocean si am iesit sa vedem cum e. ada nu e acasa, e la bunici si ne petrecem tot timpul cu sara care nu se supara deloc :D

la intoarcere am gasit narcise salbatice ;) si mi-am luat cate am putut, sotul se grabea spre casa :D si miroase in casa de numa. absolut superbe.

aseara am fost la un chef (cand apare poza in ziar va arat , ca ne-au fotografiat, petrecere fitzoasa dom'le)

cam atat :D. o saptamana super sa aveti.

hai sa va pun si niste poze

Angelino, sunteti niste frumoase. In cativa ani o sa te confunde lumea pe strada si o sa zica ca esti sora lor =))

#4109 Useril este offline   Phoenix 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 2,574
  • Inregistrat: 13-December 10

Postat 18 July 2011 - 03:30 PM

Geany , mie imi place rutina ta ...eu va vad o familie fericita , unita. Sa fiti sanatosi , sa va iubiti tot asa si sa mentineti rutina asta.

#4110 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 15,652
  • Inregistrat: 08-December 09

Postat 18 July 2011 - 04:52 PM

Vezi postareaizuk, la 18 July 2011 - 03:30 PM, a spus:

Geany , mie imi place rutina ta ...eu va vad o familie fericita , unita. Sa fiti sanatosi , sa va iubiti tot asa si sa mentineti rutina asta.

Daa!! Sar-na eu si sotul meu suntem impreuna de 18 ani,speram in bine,ca doar nu ne-om prosti la batranete...sper =)) ... :D
Adevarul e ca ne potrivim tare bine suntem Tanda si cu Manda ,mereu nedespartiti de manuta peste tot Fisier atasat  animate14 - www.avatareselecte.com.gif (50.12K)
Number of downloads: 0 mereu avem ceva de comentat ,discutat ,ne ciorovaim non stop spre amuzamentul celorlalti,daca suntem despartiti mai mult de 1 ora ne sunam la telefon non stop culmea in acelasi timp asa ca dureaza ceva pana reusim sa prindem legatura ,cemai suntem 2 figuri geometrice de tuata frumusetea Fisier atasat  053.gif (294bytes)
Number of downloads: 0

#4111 Useril este offline   Foxyy 

• Moderator
  • Grup: Moderators
  • Postari: 14,143

Postat 18 July 2011 - 10:25 PM

Mi-e somn.. :icon_fessee: Asa ca trec la nani, ca dimineata tre' sa fac ochisori, sa merg la biuro. Va spun noapte buna, somn usor si va las sa va alegeti unde vreti sa dormiti:

Fisier atasat  2575_11299_14.jpg (37.85K)

Fisier atasat  16774_19815_18.jpg (64.26K)

Fisier atasat  52967_1219404661.jpg (16.28K)
Number of downloads: 0 Fisier atasat  dormitor-clasic.jpg (37.58K)
Number of downloads: 0 Fisier atasat  Hamac-curcubeu-poza-t-D-n-hamac colorat 400.jpg (23.47K)

Fisier atasat  hamac-boraL.jpg (39.72K)
Number of downloads: 0 Fisier atasat  Hamac-Sand-large.jpg (13.67K)

Fisier atasat  material-pentru-hamac.jpg (68.76K)

Fisier atasat  pat_aranjat_-_hotel_limak_limra.jpg (91.08K)

Fisier atasat  pat_aranjat_1.jpg (283.53K)

#4112 Useril este offline   dani_ela 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: brown
  • Postari: 1,242

Postat 18 July 2011 - 10:27 PM

Vezi postareaGeany, la 18 July 2011 - 04:52 PM, a spus:

Daa!! Sar-na eu si sotul meu suntem impreuna de 18 ani,speram in bine,ca doar nu ne-om prosti la batranete...sper :icon_fessee: ... :violent5:
Adevarul e ca ne potrivim tare bine suntem Tanda si cu Manda ,mereu nedespartiti de manuta peste tot Fisier atasat  animate14 - www.avatareselecte.com.gif (50.12K)
Number of downloads: 0 mereu avem ceva de comentat ,discutat ,ne ciorovaim non stop spre amuzamentul celorlalti,daca suntem despartiti mai mult de 1 ora ne sunam la telefon non stop culmea in acelasi timp asa ca dureaza ceva pana reusim sa prindem legatura ,cemai suntem 2 figuri geometrice de tuata frumusetea Fisier atasat  053.gif (294bytes)

geanny , sigur nu m-ai descris pe mine+ barbatu` meu ? :violent6: beeey , io iar nu am avut apa ! voi , colo la bacau aveti potabila?
angel- ce bine iti seamana micuta ! ca doua picaturi de apa ! si fiica-mi ii este teama de clovni , si e deja maricica B)

#4113 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 19 July 2011 - 07:23 AM

Vezi postareadani_ela, la 18 July 2011 - 10:27 PM, a spus:

Vezi postareaGeany, la 18 July 2011 - 04:52 PM, a spus:

Daa!! Sar-na eu si sotul meu suntem impreuna de 18 ani,speram in bine,ca doar nu ne-om prosti la batranete...sper :icon_fessee: ... :violent5:

geanny , sigur nu m-ai descris pe mine+ barbatu` meu ? :violent6: beeey , io iar nu am avut apa ! voi , colo la bacau aveti potabila?
angel- ce bine iti seamana micuta ! ca doua picaturi de apa ! si fiica-mi ii este teama de clovni , si e deja maricica B)

Da da! Noi avem apa .

Buna dimineata!

#4114 Useril este offline   Angel 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Locationfar far away

Postat 19 July 2011 - 07:33 AM

neata gagix

dani-ela, seamana cu sor'mea leit picea, daca o las acolo nu ar crede nimeni ca nu e a ei :icon_fessee:
Ada incepe sa aibe trasaturile mele, mai ascutita putin la fata :violent6:
mi-e dor de ea, aseara m-a sunat grandad ca plange, ii e dor de mine...vb la telefon si se ineca cu lacrimi draga mea. ar vrea sa stea si la ei dar ar vrea si la mine :violent5:...numai cand pleaca i se face dor, in rest e fata lui tati 100%

ma doare stomacul iar B)...fac sarmale de post in foi de varza acra cu ciuperci si pine nuts (eu nu sant carnivora, sotul astepta sa fac sarmale ca lumea in varza asta acra B) sa astepte alta varza)...lor le fac chili con carne diseara.

bai ce ma doare, dami-as palme!

#4115 Useril este offline   boni 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationSibiu

Postat 19 July 2011 - 08:23 AM

Vezi postareaAngel, la 19 July 2011 - 07:33 AM, a spus:

ma doare stomacul iar :icon_fessee:...

bai ce ma doare, dami-as palme!

offf mai mirelush :violent6: nu ai ce sa faci?

#4116 Useril este offline   Angel 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Locationfar far away

Postat 19 July 2011 - 08:27 AM

decat sa iau calmante, daca escaladeaza in ritmul asta o sa iau si stau in pat...altceva...nimic

#4117 Useril este offline   boni 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationSibiu

Postat 19 July 2011 - 08:37 AM

Vezi postareaAngel, la 19 July 2011 - 08:27 AM, a spus:

decat sa iau calmante, daca escaladeaza in ritmul asta o sa iau si stau in pat...altceva...nimic

of :icon_fessee:
nu iti ajuta ceaiuri sau ceva mai "usor" decat calmantele?
hai ca nu te mai bat la cap, ca stii tu mai bine ce ai de facut. Imagine postata da nu-mi place cand cineva nu-i bine...

#4118 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 19 July 2011 - 10:16 AM

Angel dau si eu pupic sa treaca :-*

Astept sa vina instalatorul ca am scurgere sub chiuveta la bucatarie :angryfire: bubuletul a observat si acum se joaca cu chei si patent spunand ca repara el defectiunea,mancal-ar mama pe el de istet,ca eu nu observam sau asi fi dat vina pe condens (apa rece in casa cald...na')de unde ca e fisurat pexalul ,si plange peacolo prin fisura :violent1:

#4119 Useril este offline   Phoenix 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 2,574
  • Inregistrat: 13-December 10

Postat 19 July 2011 - 11:59 AM

Ziua buna .Vin si eu pe la han , ca afara ploua , ploua ...

#4120 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 19 July 2011 - 12:22 PM

Ce bine ca la tine ploua Izuka',la noi e o canicula de numa'.

A fost instalatorul,gata am rezolvat...Cine vrea muraturi picante si bune puse de bubulet?!...sunt excelente,le-am dat la frigider si acum sunt reci si picante si bbuunnee!!!... :angryfire:

Fisier atasat  SAM_0663.JPG (56.11K)

Arata acest topic

• 2398 Pagini +
  • « Prima
  • 204
  • 205
  • 206
  • 207
  • 208
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou