Forum Culinar: La hanul "Arta culinara" - Forum Culinar

Salt la continut

• 2398 Pagini +
  • « Prima
  • 220
  • 221
  • 222
  • 223
  • 224
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

La hanul "Arta culinara" Loc de intilneala virtuala,servim di tăti pentru tăţî

#4421 Useril este offline   Daniella 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 10,870
  • Inregistrat: 04-July 10

Postat 11 August 2011 - 01:27 PM

ei na? si astea emit hormoni? habar nu aveam! ce porcarie! eu am incercat o data cu anticonceptinale si nu mi-a priit deloc: ma dureau picioarele si venele (sunt si fumatoare :) ) si ma ingrasam...

moama dar ce liniste e in han! am de lucru azi de nu-mi vad capul, dar nu am nici un chef de treaba ci de tzaca-tzaca sa inrosim aici tastele la palavre :o
am uitat HDD acasa ca poate macar puneam niste foto din vacanta sa va umplu ochii de mare ... . A fost o feerie :D

Hrana sa-ti fie leac si leacul sa-ti fie hrana. (Hipocrates)

Happiness must always be an inside joy!

#4422 Useril este offline   Phoenix 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 2,574
  • Inregistrat: 13-December 10

Postat 11 August 2011 - 01:57 PM

Dani , sunt sterilete "clasice" si cele hormonale , ceva mai noi ( sau cel putin noi pentru romance ) .

La mine iar ploua , se pare ca luna august aici e ploioasa. Eu ma enervez , vroiam sa fac un tort cu Mickey Mouse din pasta de lapte praf Izabelei de ziua ei , dar am constatat ( bine ca am incercat mai repede si nu m-am lasat pe ultima suta de metrii) ca aici laptele praf are granulatia prea mare , ar mai trebui rasnit cred si nu am cu ce . Asa ca voi recurge la ciocolata din nou pentru figurine. Acum , ce sa fac cu jumatate de kilogram de lapte praf?!
Cred ca o data ajunsa in Romania , ma voi intoarce cu portbagajul masinii plin de diverse "chestii" cu care nu ma impac aici.Uneori , imi vine sa urlu cat ma tine gura "vreau acasa!!!!". Sunt 3 luni si jumatate deja de cand sunt aici , si in loc sa ma acomodez , parca tot mai mult imi doresc sa ma intorc acasa.

#4423 Useril este offline   MariaSan 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 1,481
  • Inregistrat: 25-November 09

Postat 11 August 2011 - 02:48 PM

Vezi postareaizuk, la 11 August 2011 - 01:57 PM, a spus:

Uneori , imi vine sa urlu cat ma tine gura "vreau acasa!!!!". Sunt 3 luni si jumatate deja de cand sunt aici , si in loc sa ma acomodez , parca tot mai mult imi doresc sa ma intorc acasa.

hei, capul sus si pieptu' inainte! mie mi-a trecut 'vreau acasa' dupa vreo 7 ani :boohoo:

#4424 Useril este offline   Phoenix 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 11 August 2011 - 02:50 PM

Asta da incurajare :boohoo:

#4425 Useril este offline   MariaSan 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 11 August 2011 - 03:14 PM

se poate si mai rau! o prietena de-a mea, intr-o situatie similara (eu ma vaitam) m-a incurajat spunandu-mi ca trece, ei i-a trecut in 10 ani :hug: . sincer mi s-a parut ca face misto de mine si nu credeam ca ar putea vreodata sa-mi treaca. dar azi nu mai vreau 'acasa' nici daca as fi platita sa stau degeaba :boohoo:

#4426 Useril este offline   Uma 

• Soacra de Felix forever
  • PipPipPipPip
  • Grup: brown
  • Postari: 2,631
  • Inregistrat: 22-November 09
  • LocationMica's world

Postat 11 August 2011 - 03:54 PM

Vezi postareaizuk, la 11 August 2011 - 01:57 PM, a spus:

Sunt 3 luni si jumatate deja de cand sunt aici , si in loc sa ma acomodez , parca tot mai mult imi doresc sa ma intorc acasa.

E grea emigrarea si usor nu o sa-ti fie pana nu-ti gasesti locul tau, bucatica ta...Numai cine nu a facut pasul asta nu stie..
Incearca sa cauti magazine turcesti, poloneze, ei au diferite produse care mai aduc aminte de acasa.
Cu laptele praf cred ca poti face ciocolata de casa.
A cat is a friend fur-ever !

#4427 Useril este offline   Phoenix 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 11 August 2011 - 04:04 PM

Ciocolata de casa si bomboane rafaello , asta imi venea si mie in cap.
Noi nu intentionam sa ramane aici definitiv , asa ca pana ma obisnuiesc , probabil vom pleca . :boohoo: Era vorba de cativa ani , sa realizeze sotul ce si-a propus si sa se mai imbuneze treaba si prin tara noastra draga ( asta nu stiu cat se va realiza :hug: )

#4428 Useril este offline   aura 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 2,681
  • Inregistrat: 04-December 09
  • Locationcanada

Postat 11 August 2011 - 05:04 PM

eu in primele 2 luni de strainatate am plans in fiecare seara. E adevarat ca eram singura si e de 2 ori mai greu decat cu familia, dar e greu oricum. Primul Craciun in afara l-am petrecut plangand, din nou, de data asta cu sotul impreuna :hug: Ne tineam de mana si plangeam amandoi in hohote. :boohoo:
Acum nu mai plang, dar cateodata mi-e teribil de dor.
"A fi tolerant nu inseamnă a tolera intoleranţa altora" (Jules Romains)

#4429 Useril este offline   MariaSan 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 11 August 2011 - 05:11 PM

Am inteles ca emigrarea este comparata dpdv psihologic cu pierderea unui copil. f multi emigranti trec la un moment dat printr-un episod de depresie - eu am bifat-o si pe asta :boohoo: , dar a trecut cum trec toate pe lumea asta :hug:

#4430 Useril este offline   zoazorel 

• Io-s aia!
  • PipPipPipPip
  • Grup: Blue
  • Postari: 5,494
  • Inregistrat: 24-November 09
  • LocationBrăila, București, Bolintin-Vale...

Postat 11 August 2011 - 05:55 PM

Hei, frumoasele mele, fruntea sus! Stiu ca va este greu, dar de-aia suntem si noi pe-aici: sa va mai alinam din dor!
Ce vreti sa fac, eu personal, sa va-nveselesc putin? Ia, daca va pup, va trece? ia, veniti la mine sa va tzuc!Imagine postata Imagine postata Imagine postata Imagine postata E mai bine?
Izuk, fii barbata!
Hai sa bem o bere si sa zicem niste bancuri si sa radem si sa fim vesele, ca viata si-asa e neagra, nu mai tre' s-o facem noi si mai si!
"Cand viata-ti da lamai, tu fa limonada!"Imagine postata

Fisier atasat  bere-praga.jpg (37.76K)
Number of downloads: 0

Fisier atasat  bergenbier-fara-alcool.jpg (123.01K)
Number of downloads: 0
Nu ma pricep, da' insist sa persist! Si cateodata chiar imi iese!

Nu-i cereti unei femei imposibilul. E capabila sa vi-l ofere!!!

#4431 Useril este offline   MariaSan 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 11 August 2011 - 06:01 PM

Zoaza, aia fara alcoale este pentru Angel nu-i asa?

Pe pilsner o iau eu, sper sa fie rece si sa-mi taie greata si spumoasa sa-mi faca mustata :boohoo:

#4432 Useril este offline   zoazorel 

• Io-s aia!
  • PipPipPipPip

Postat 11 August 2011 - 06:25 PM

Am pus de toate felurile, sa-si aleaga fiecare! Angel, DA, aia fara alcool, ca...face lactatie cica!Imagine postata
Pisoi, ce mai face Cati?

#4433 Useril este offline   MariaSan 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 11 August 2011 - 06:41 PM

Vezi postareazoazorel, la 11 August 2011 - 06:25 PM, a spus:

Am pus de toate felurile, sa-si aleaga fiecare! Angel, DA, aia fara alcool, ca...face lactatie cica!Imagine postata
Pisoi, ce mai face Cati?

Cati a crescut si e o caprita :boohoo: , sare si tipa toata ziua, are o energie fantastica. Si e ff geloasa pe bebe, avem razboi mare pe tema asta.

#4434 Useril este offline   zoazorel 

• Io-s aia!
  • PipPipPipPip

Postat 11 August 2011 - 06:50 PM

Ai sa vezi c-are sa-i treaca si va fi mai mama ca tine! Pup eu pe ea!
Deci, sa-nteleg ca acum ai altceva mai bun de mancat si Cati a ramas intacta?Imagine postata

#4435 Useril este offline   MariaSan 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 11 August 2011 - 06:55 PM

hahaha
Cati a crescut si nu mai e atat de... delicioasa, asa ca am trecut la felul doi: bebe :boohoo: :hug:

#4436 Useril este offline   Uma 

• Soacra de Felix forever
  • PipPipPipPip
  • Postari: 2,631
  • LocationMica's world

Postat 11 August 2011 - 07:03 PM

Vezi postareaaura, la 11 August 2011 - 05:04 PM, a spus:

eu in primele 2 luni de strainatate am plans in fiecare seara. E adevarat ca eram singura si e de 2 ori mai greu decat cu familia, dar e greu oricum. Primul Craciun in afara l-am petrecut plangand, din nou, de data asta cu sotul impreuna :lol: Ne tineam de mana si plangeam amandoi in hohote. :hug:
Acum nu mai plang, dar cateodata mi-e teribil de dor.

La noi e si departarea mai mare :lol: Eu am fost ok..dar ma gandeam ca ai mei sunt in alt oras, nu alta tara..dupa prima vizita acasa m-am calmat si in timp, a devenit invers, aici sunt mai acasa decat acolo.

Izuk daca e doar temporar, eu as lua-o ca pe o aventura, mai ales ca stii ca tot acolo te duci inapoi! E o experienta frumoasa de care o sa-ti aduci aminte la batranete :)

Oricum capul sus si cand ti-e mai greu, suntem aici pentru tine :boohoo:
A cat is a friend fur-ever !

#4437 Useril este offline   Maya 

• Site Admin
  • Grup: Administrators
  • Postari: 10,234
  • LocationGermany

Postat 11 August 2011 - 08:47 PM

Eu ma întreb de ce nu mi-a fost greu mie?
Distanta mai mica?
Îi vedeam pe ai mei de cel putin de 2 ori pe an?
Nu am frati/surori?
Colegi,verisori and Co,plecati si ei?
Fac parte din generatia aia care a plecat cu valul?
VÎRSTA?Am plecat de tinerica tare...

Si asta tinînd cont ca am plecat de la o situatie ohoho,si am venit aici fara nimic,la nimic(financiar).Bun,cu cîteva toale.Ca n-am venit chiar în curu gol :boohoo:
Si nu,sotul meu nu era un neamt bogat,care m-a adus în Germania,cum mi-a aruncat odata careva pe ex-forumu' :hug:
Pe vremea aia a fost un pîrlit de refugiat politic,azilant,de vitza ardeleana :lol: !Prea multe drepturi n-am avut niciunu.Ca pe vremea aia nu ea ca acum.Tac pac,si te stabilesti aici :lol:
-Maya's World-

-D'ale pisicilor-

"I have always imagined that Paradise will be a kind of library.”
― Jorge Luis Borges

#4438 Useril este offline   dani_ela 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 1,242

Postat 11 August 2011 - 09:30 PM

izuk- stiu de la fetele care au mai incercat laptele praf din afara , ca nu e bun pt pasta . deci nu esti singura care nu gaseste ; sa il dai prin masina de cafea , nu cred sa ai sanse de reusita . nu iti poate trimite cineva de acasa pachet ? uite , eu ma ofer sa o fac :D

#4439 Useril este offline   Maya 

• Site Admin
  • Grup: Administrators
  • Postari: 10,234
  • LocationGermany

Postat 11 August 2011 - 09:38 PM

Izuk,poate este lapte praf si nu îl gasesti.SI mie mi-a trebuit mult pîna l-am gasit.Aici se afla pe rafturile unde sînt si alte "prafuri" de baut(power drink-uri,dried whey/powder,Slim Fast,etc),precum cele de diete care se amesteca cu apa,lapte,etc.
-Maya's World-

-D'ale pisicilor-

"I have always imagined that Paradise will be a kind of library.”
― Jorge Luis Borges

#4440 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 15,652
  • Inregistrat: 08-December 09

Postat 11 August 2011 - 09:51 PM

Buna fetele mele dragi! Scuzati daca intrerup discutii despre metode contraceptive(eu personel sunt fericita purtatoare a unui sterilet ,abar' n-am de 'ormoni ori ba :D )da' acuma' na' fiecare cu ce-l doare,azi a venit familionul la mua',ne-am cinstit,am iesit la mici si pui de balena (hamsii) + bere,pe seara le-am facut eu paste mama lor (alla arabiata),acum culcat familion,fierb porumb,si am facut deja un blat de pandispan la tava de aragaz,ca vreau sa decupez 2 cercuri sa aibe totusi tortul meu diplomat o baza si un mijloc(parca nu-l vreau eu doar crema asa),in rest raman la reteta de la mama ,gardut de piscoturi si deasupra fructe pensulate cu gelatina,legat cu o panglica cu fundita...
Tineti pugnii'' sa iasa... :D

P.S Bine ai revenit Dani :D :D te pup,de fapt va pupez pe toate :D

Arata acest topic

• 2398 Pagini +
  • « Prima
  • 220
  • 221
  • 222
  • 223
  • 224
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou