Forum Culinar: Badischer zwiebelkuchen - Forum Culinar

Salt la continut

  • 2 Pagini +
  • 1
  • 2
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Badischer zwiebelkuchen placinta cu ceapa

#21 Useril este offline   Adriana 

  • Bucătăreasă cu sucitor
  • Grup: Moderators
  • Postari: 14,070
  • Inregistrat: 21-November 09
  • LocationTo, Piemonte, IT

Postat 23 July 2017 - 11:30 PM

Am tras inspiratie din reteta dar am facut-o altfel, aluatul e cel cu vin si ulei facut in Thermomix, umplutura cu kaiser facut la tigaie, deglasat cu vin, adaugat ceapa apoi peste ele oua si pus in aluatul intins.
mi-a placut foarte mult
Imagine atasata: monthly_07_2017/post-4-15008454504468.jpg

#22 Useril este offline   Geany 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 15,652
  • Inregistrat: 08-December 09

Postat 25 July 2017 - 11:39 AM

Arata super Adriana!! :pupic: O intrebare...tu ai pus chimen?! :pupic: eu am facut fara,ca mi-e frica de domnu' Geany ca lui nu-i plac parfumurile'',dar daca nu se simte prea tare si daca dimpotriva exalta gustul si-i da un +,parca,parca m-asi risca :pupic:

#23 Useril este offline   Adriana 

  • Bucătăreasă cu sucitor
  • Grup: Moderators
  • Postari: 14,070
  • Inregistrat: 21-November 09
  • LocationTo, Piemonte, IT

Postat 25 July 2017 - 12:09 PM

N-am pus nici chimen nici smintina. A trebuit sa o fac in viteza ca sa o pot da de dus inapoi celui care mi-a adus ceapa si n-aveam timp sa caut chimenul in toate borcanelele mele, iar smintina pentru ca mi-era teama ca va fi prea umeda compozitia si n-avea timp sa se coaca bine. Si-asa i-am dat-o fierbinte abia scoasa din cuptor.
Azi maninc la serviciu ultima bucata rece ca n-am unde incalzi :pupic:

#24 Useril este offline   Geany 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 15,652
  • Inregistrat: 08-December 09

Postat 25 July 2017 - 12:16 PM

Merci mult de raspuns! :pupic: eu am facut-o de mai multe ori dupa reteta dar fara chimen,totusi ,parca ni se mai schimba si noua gusturile ,cu trecerea timpului,asa incat cred ca o sa-mi fac,curaj sa incerc si reteta originala asa cum e ea :pupic:

#25 Useril este offline   moatza 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 7,061
  • Inregistrat: 25-November 09
  • Locationtot aici

Postat 04 August 2017 - 07:01 AM

Giani, da' poti sa pui chimen doar pe juma de tava, pana te hotarasti daca-ti place, parca la tine am vazut placinta de mere/branza in aceeasi tava :occasion14:

#26 Useril este offline   Geany 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 15,652
  • Inregistrat: 08-December 09

Postat 04 August 2017 - 09:05 AM

Buna idee cu chimenul doar in jumatate de tava draga Motzulin' =)) :D Cat despre tava la placinta cu mere si cea cu branza eu am o tava mai mica cu borduri inalte care o folosesc si pt. negresa,dar la placinta cu iaurt o folosesc pe cea mai mare ca la asta http://artaculinara....cu-iaurt-geany/ m-am invatat sa fie asa mai labartzata,nu inalta =))

PS. Ce pofta mi s-a facut... :occasion14:

Arata acest topic


  • 2 Pagini +
  • 1
  • 2
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

1 useri citesc topicul
0 membri, 1 vizitatori, 0 utilizatori anonimi