Am tras inspiratie din reteta dar am facut-o altfel, aluatul e cel cu vin si ulei facut in Thermomix, umplutura cu kaiser facut la tigaie, deglasat cu vin, adaugat ceapa apoi peste ele oua si pus in aluatul intins.
mi-a placut foarte mult
Badischer zwiebelkuchen placinta cu ceapa
#22
Postat 25 July 2017 - 11:39 AM
Arata super Adriana!! O intrebare...tu ai pus chimen?! eu am facut fara,ca mi-e frica de domnu' Geany ca lui nu-i plac parfumurile'',dar daca nu se simte prea tare si daca dimpotriva exalta gustul si-i da un +,parca,parca m-asi risca
#23
Postat 25 July 2017 - 12:09 PM
N-am pus nici chimen nici smintina. A trebuit sa o fac in viteza ca sa o pot da de dus inapoi celui care mi-a adus ceapa si n-aveam timp sa caut chimenul in toate borcanelele mele, iar smintina pentru ca mi-era teama ca va fi prea umeda compozitia si n-avea timp sa se coaca bine. Si-asa i-am dat-o fierbinte abia scoasa din cuptor.
Azi maninc la serviciu ultima bucata rece ca n-am unde incalzi
Azi maninc la serviciu ultima bucata rece ca n-am unde incalzi
#24
Postat 25 July 2017 - 12:16 PM
Merci mult de raspuns! eu am facut-o de mai multe ori dupa reteta dar fara chimen,totusi ,parca ni se mai schimba si noua gusturile ,cu trecerea timpului,asa incat cred ca o sa-mi fac,curaj sa incerc si reteta originala asa cum e ea
#25
Postat 04 August 2017 - 07:01 AM
Giani, da' poti sa pui chimen doar pe juma de tava, pana te hotarasti daca-ti place, parca la tine am vazut placinta de mere/branza in aceeasi tava
#26
Postat 04 August 2017 - 09:05 AM
Buna idee cu chimenul doar in jumatate de tava draga Motzulin' Cat despre tava la placinta cu mere si cea cu branza eu am o tava mai mica cu borduri inalte care o folosesc si pt. negresa,dar la placinta cu iaurt o folosesc pe cea mai mare ca la asta http://artaculinara....cu-iaurt-geany/ m-am invatat sa fie asa mai labartzata,nu inalta
PS. Ce pofta mi s-a facut...
PS. Ce pofta mi s-a facut...