Butterfly, la 01 February 2012 - 06:25 PM, a spus:
Fetelor am o intrebare: sunt in sesiune si sunt tare stresata, nu ar trebui, stiu, nici eu nu vreau asta dar nu reusesc sa-mi controlez emotiile asa pe cum as vrea. Stiti ceva ce as putea sa iau - eventual ceai sau ceva calmant, care sa nu o afecteze pe bebelina?
Chestia e ca de 2 zile am contractii Braxton Hicks destul de dese( 7-8 pe ora), am sunat medicul, mi-a dat un tratament (No-spa si Utrogestan) dar ma gandesc ca o fi si pe fond emotional si as lua ceva sa ma linistesc. Am uitat sa-l intreb asta pe medic si m-am gandit ca poate ati mai trecut careva printr-o chestie asemanatoare.
Te inteleg asa de bine....si eu sunt in sesiune primul ex dat l-am picat pe motiv ca nu am avut prezenta la cursuri si chiar facusem la el undeva in jur de nota 8...am crezut ca o i-au rasna 2 zile am fost atat de necajita numai am plans, eram stresata la maxim si m-au luat contractii la greu doar no-spa am luat dar nu prea m-a ajutat asa ca a trebuit sa ma linistesc... medicul a zis gata cu stresu daca vreau bebe la termen....si am mers mai departe am mai dat un ex pe care la-m luat...maine mai am unul si pe 11 februarie ultimul.
Din experienta iti spun nu se merita sa te stresezi...nu rezolvi nimic, faci ce poti si gata mai exista si o data viitoare (mie mi-a luat mult sa inteleg asta, in final am inteles)
Eu ma stresez din multe chesti...daca nu imi pot face treburile cum vreu eu ma stresez, daca nu e curat cum vreau eu ma stresez...etc. Stiu ca nu e bine si atata ma lupt sa nu mai fiu asa....cand ma stresez sau ma necajesc bebele incepe sa se agite foarte tare...oricum deja simt ca-l pierd din burta

abea astept sa il scot afara...la termen
Pt. linistire sa pot dormi si sa se mai calmeze bebele mie mi-a recomandat medicul ceai de tei...si cam atat.
Bafta le ex si sarcina usoara in continuare!
P.S:azi merg la eco sa vedem daca s-a intors cu capul in jos...bine ar fi sa scap de cezareana