Butterfly, la 07 April 2012 - 10:06 AM, a spus:
Eu aseara am fost la medic si din pacate luni m-a programat la cezariana.
Bubulina mea nu a mai luat deloc in greutate si nici n-a mai crescut de o saptamana si mi-a zis ca uterul nu mai e un mediu prielnic pentru ea, din cauza placentei.
Mi-e tare groaza, exact aici nu vroiam sa ajung, dar asta e... important e cum e cel mai bine pentru ea.
Nu stiti cumva, eu desi o sa am luni 37 sapt. si 3 zile, ea are aprox. 2100 gr, o sa o tina la incubator si o sa aiba tratamentul copiilor prematuri? ca cica copiii nascuti sub 2500, indiferent de sapt. sunt considerati prematuri.
cea mai necajita sunt ca nu o sa pot s-o alaptez, daca o tine la incubator pana ajunge la 2500 gr, dar o sa ma mulg oricum, ca mie de 2 luni si ceva imi tot curge colostrul, deci sper din suflet sa am laptic. numa ca nu e tot aia sa-i dea cu biberonul laptele meu sau sa suga la san. Alaptatul pentru mine e ceva deosebit, sper sa am privilegiul asta.
Cred ca o sa stau in spital aprox. 3 sapt, si nu o sa am acces la net.
va scriu dupa ce ajung acasa.
pupici la toate burticile, aveti mare grija de voi!
Butterfly nu trebuie sa-ti fie teama de cezariana, eu am nascut prin cezariana la alegere si vreau sa-ti spun ca totul a decurs super ok, la 9 dimi am nascut si la 8 sera deja ma idicasem din pat iar dupa 3 zile m-am externat - in mod normal dupa cezariana se mama sta in spital 5 zile.
Nu stiu cum e pe la voi insa in Israel copii sunt considerati prematuri daca au sub 2.000 gr. Oricum chiar daca are 2100 o sa scada cam 200-350 gr in primele 2-3 zile in spital si dupa aceea o sa inceapa sa ia in greutate.
In afara de asta nu stiu daca tu o sa stai internata cu bebe, aici daca bebe ramane internat nu ramane si mama internata, ei i se face externarea cand este cazul in functie de ce are ea.
Oricum ar fi sa stii ca daca o sa stea la incubator se poate sa fie doar din cauza oxigenului si atat si asta pentru cateva zile pana cand ia destul in greutate, deci nu-ti face griji - nastere usoara si recuperare grabnica.
Multa sanatate tie si bebelinei.