ufff, am scris, dar am pierdut tot mesajul din cauza apasarii backspace ... nu stiu ce s-a intamplat.
Woaw, ce repede a trecut sarcina! ti-a fost usor, bine?
mai ai numai 4 zile si o sa ai cea mai grozava experienta din viata. O sa fie totul super, o sa vezi... ce fericire. Prima luna dupa nastere, va fi apoi de ... miere ... cu bebelusul tau... Poti sa incepi de maine sa bei ceai pt lactatie, cat mai mult, 2l pe zi.
Dupa cezariana pt recuperare rapida iti recomand enorm de multe lichide (ceai de alaptat si apa) si mobilizare cat mai rapida, sa nu zaci si sa te vaiti, te rifici, te misti, iei bebelino si il alaptezi asa incetinel, la inceput te ajuta neonatoloagele/asistentele, apoi acasa tati. In 3 zile esti ca noua. In a 3-a zi de la nastere eu am plecat acasa foarte bine merci!
eu am cumparat ambele si nu le-am folosit mai mult de 3-4 ori. Eu nu recomand nici una nici alta.
Sterilizator/biberoane nu-ti trebuie daca alaptezi...
Ai masina de spalat vase? Mutti a mentionat prima ca ea spala bibe la masina de vase, ceea ce am facut si eu....
Le poti fierbe intr-un vas curat cu apa, daca nu ai masina. Asteapta sa vezi daca ai nevoie de biberoane.
Pompa nu ai nevoie decat cateva zile cat ai febra laptelui si se angorjeaza tare sanii. Dar asta se rezolva cu dusul cu apa calduta ... isi dau drumul si curg. Eu apoi nu am agreeat ideea de a folosi un aparat de muls, senzatia fata de alaptat,c are e super, e ceva nashpa. In plus, daca eu aveam productie la hectar, ce era sa fac cu lapticul din sticla, l-am pus la congi, dar lapte aveam tot timpul ... pana a renuntat lenesuca mica. Mi s-a parut aiurea sa folosesc laptele acela congelat.
Nu am experienta cu acest bibe, eu am (inca) Avent.
Daca vrei iti trimit pompa si sterilizatorul.
Nastere usoara si bebe sanatos. Abia astept!
Te rog sa intrebi orice crezi ca mai ai nevoie sa stii... imi aduc aminte ca eu aveam 1001 intrebari zilnic.