Forum Culinar: Sarcina, cea mai frumoasa perioada... - Forum Culinar

Salt la continut

• 136 Pagini +
  • « Prima
  • 84
  • 85
  • 86
  • 87
  • 88
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Sarcina, cea mai frumoasa perioada...

#1701 Useril este offline   Salmida 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 284
  • Inregistrat: 07-July 10
  • LocationSuedia

Postat 08 November 2011 - 01:21 AM

Buna fetelor si multumim pt urari. Nu am fugit niciunde, dar am intrat mai rarutz aici pt ca am fost mult pe net pt cumparaturi, documentare, etc. :love7:
Amandoi bebelusii sunt bine, in grafic (au impreuna 3,3 kg acum) si se zbenguie de zor.
Eu am insa circa 18 kg pe plus, dar am si plecat de la putin, ce-i drept. :appl: Asa ca Angel, plusul tau la cantar ma face sa zambesc.

Amandoua buburuzele s-au rotit la 90 de grade in ultima luna, adica de la pozitia culcat au trecut la pozitia "in picioare". Daca in urmatoarea luna nu fac o tumba de 180 de grade planificam cezariana. De acum, am intrat in sapt 32, merg la control din doua in doua saptamani, iar la moasa saptamanal.

Poze eu nu am facut, nu stiu de ce. Azi dimineata insa am pozat in fuga inainte de a pleca in oglinda din spalator. Sotul ma astepta sa ma ajute sa ma incaltz. :105: Calitatea e cum e, dar se vede burtica din prima saptamana a lunii a 8-a.

Imagine atasata: monthly_11_2011/post-697-13207079160977.jpg

#1702 Useril este offline   Cristina 

• Regina Lamâilor
  • PipPipPipPip
  • Grup: Crimson
  • Postari: 907
  • Inregistrat: 25-November 09
  • LocationDown Under

Postat 08 November 2011 - 02:17 AM

Ce burtica frumoasa Salmida! Sarcina usoara si in continuare :love7:

#1703 Useril este offline   ralesu 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 816
  • LocationMontreal

Postat 08 November 2011 - 02:31 AM

Angel, Salmida, frumoase burtici!
Asteptam cu drag sa vedem si bebelushii!

#1704 Useril este offline   Angel 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 2,199
  • Inregistrat: 24-November 09
  • Locationfar far away

Postat 08 November 2011 - 11:50 AM

arati exceptional pt sarcina gemelara aproape de termen. esti extrem de micuta in spate si picioare :appl:, eu sant mai butucanoasa :105:

raluca, eu sant mai curioasa ca niciodata :71:....parca nu mai am rabdare sa iasa. zici ca sant la primul.
sotul ma 'atinge' cand i se pune pata, ca nu am aflat ce e si ca numai eu decid :love7:....vrea sa vb cu dr sa mai fac un eco, pe motiv de sanatate hotomanul :)

am inceput sa iau un complex de vitamine sa am si eu mai multa energie ca tare obosesc :D

o sa mai fac si eu poze peste cateva saptamani insa, sa mai creasca

#1705 Useril este offline   Daniella 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 10,870
  • Inregistrat: 04-July 10

Postat 08 November 2011 - 07:08 PM

Angel si Salmida, sunteti doua gravidute tare bine, cu burticute frumoase si in forma! Sa aveti sarcini usoare in continuare si bebei sanatosi la termen!

Angel, tu cate kg ai luat pana acum? cate saptamani ai?

Hrana sa-ti fie leac si leacul sa-ti fie hrana. (Hipocrates)

Happiness must always be an inside joy!

#1706 Useril este offline   ralesu 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationMontreal

Postat 09 November 2011 - 12:22 AM

Vezi postareaAngel, la 08 November 2011 - 11:50 AM, a spus:

raluca, eu sant mai curioasa ca niciodata =))....parca nu mai am rabdare sa iasa. zici ca sant la primul.
sotul ma 'atinge' cand i se pune pata, ca nu am aflat ce e si ca numai eu decid :occasion14:....vrea sa vb cu dr sa mai fac un eco, pe motiv de sanatate hotomanul :o

am inceput sa iau un complex de vitamine sa am si eu mai multa energie ca tare obosesc =((

acuma lasa curiozitatea, daca ai rabdat pana acum, lasa sa fie surpriza totala! (iti dai seama ca pana si eu sunt curioasa sa stiu sexul bebelului tau, imi inchipui cum sunteti voi ... B) )

Dar sunt sigura ca indiferent ce-o sa fie, o sa fie frumos (oasa)!

#1707 Useril este offline   boni 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Green
  • Postari: 3,768
  • LocationSibiu

Postat 09 November 2011 - 08:46 AM

Vezi postarearalesu, la 09 November 2011 - 12:22 AM, a spus:

o sa fie frumoasa ca si surorile ei. am zis!=((

Salmida, ai o burtica asa de rotunsa si frumoasa!!! din poza asta un se vede cine stie ce plus la cantar. dar nici nu am cu ce compara :occasion14:
multa sanatate si sarcina usoara in continuare =))

#1708 Useril este offline   Foxyy 

• Moderator
  • Grup: Moderators
  • Postari: 14,143

Postat 09 November 2011 - 08:50 AM

Vezi postareaSalmida, la 08 November 2011 - 01:21 AM, a spus:

Buna fetelor si multumim pt urari. Nu am fugit niciunde, dar am intrat mai rarutz aici pt ca am fost mult pe net pt cumparaturi, documentare, etc. :occasion14:
Amandoi bebelusii sunt bine, in grafic (au impreuna 3,3 kg acum) si se zbenguie de zor.
Eu am insa circa 18 kg pe plus, dar am si plecat de la putin, ce-i drept. =)) Asa ca Angel, plusul tau la cantar ma face sa zambesc.

Amandoua buburuzele s-au rotit la 90 de grade in ultima luna, adica de la pozitia culcat au trecut la pozitia "in picioare". Daca in urmatoarea luna nu fac o tumba de 180 de grade planificam cezariana. De acum, am intrat in sapt 32, merg la control din doua in doua saptamani, iar la moasa saptamanal.

Poze eu nu am facut, nu stiu de ce. Azi dimineata insa am pozat in fuga inainte de a pleca in oglinda din spalator. Sotul ma astepta sa ma ajute sa ma incaltz. B) Calitatea e cum e, dar se vede burtica din prima saptamana a lunii a 8-a.

Sarcina usoara in continuare! Si nastere fara probleme! =((

#1709 Useril este offline   Salmida 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationSuedia

Postat 14 November 2011 - 01:27 AM

Vezi postareaCristina, la 08 November 2011 - 02:17 AM, a spus:

Ce burtica frumoasa Salmida! Sarcina usoara si in continuare :)

Vezi postarearalesu, la 08 November 2011 - 02:31 AM, a spus:

Angel, Salmida, frumoase burtici!
Asteptam cu drag sa vedem si bebelushii!

Vezi postareaAngel, la 08 November 2011 - 11:50 AM, a spus:

arati exceptional pt sarcina gemelara aproape de termen. esti extrem de micuta in spate si picioare :D, eu sant mai butucanoasa
raluca, eu sant mai curioasa ca niciodata ....parca nu mai am rabdare sa iasa. zici ca sant la primul.
sotul ma 'atinge' cand i se pune pata, ca nu am aflat ce e si ca numai eu decid :)....vrea sa vb cu dr sa mai fac un eco, pe motiv de sanatate hotomanul
am inceput sa iau un complex de vitamine sa am si eu mai multa energie ca tare obosesc :(

Vezi postareaDaniella, la 08 November 2011 - 07:08 PM, a spus:

Angel si Salmida, sunteti doua gravidute tare bine, cu burticute frumoase si in forma! Sa aveti sarcini usoare in continuare si bebei sanatosi la termen!

Angel, tu cate kg ai luat pana acum? cate saptamani ai?

Vezi postareaboni, la 09 November 2011 - 08:46 AM, a spus:

Vezi postarearalesu, la 09 November 2011 - 12:22 AM, a spus:

o sa fie frumoasa ca si surorile ei. am zis!:D

Salmida, ai o burtica asa de rotunsa si frumoasa!!! din poza asta un se vede cine stie ce plus la cantar. dar nici nu am cu ce compara :)
multa sanatate si sarcina usoara in continuare :)

Vezi postareaFoxyy, la 09 November 2011 - 08:50 AM, a spus:

Sarcina usoara in continuare! Si nastere fara probleme! :floare:

Multumesc! :)
Noi suntem aproape gata cu camera copiilor. Mai avem cateva detalii de pus la punct. Am si spalat+calcat zilele acestea si mai am ...
Dar de saptamana care vine nu mai lucrez ... :toothy6: Imi mai urmaresc mail-ul, dar doar ca sa ma asigur ca totul e ok.
Angel, tu cum te simti? Daca obosesti poate fi si din cauza de Fe scazut. Ti-au facu analiza? Eu o sa il fac pt a treia oara sapt care vine. Pana acum a fost in limite, desi mai scazut a doua oara. Vitamine am inceput si eu sa iau din partea a doua a trimestrului 2.
De acum merg saptamanal la moasa si la 2 saptamani la dr. (ecograf)

#1710 Useril este offline   Angel 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Locationfar far away

Postat 14 November 2011 - 03:39 AM

sant anemica eu. mereu am fost, in sarcina scade rau de tot. nu mi-a venit programarea insa o sa ma duc sa-mi bage in vena, asa il asimilez cel mai bine.
iau vitamine cu Fe dar tot mai trebuie.

am luat 4.5 kg pana acum. nu mai ma stresez, asta e. mananc sanatos insa, legume, salate, fructe...nu am pofte si nu mananc noaptea :toothy6:....fac si ceva miscare, urc scarile in casa de nenumarate ori pe zi ( asta e tot miscare, nu? )

am 24 sapt. mi-a facut Sara poza pe neasteptate ieri cand eram la socri :floare:...le place la amandoua sa se joace cu camera

Imagine atasata: monthly_11_2011/post-49-13212347435851.jpg

#1711 Useril este offline   ralesu 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationMontreal

Postat 14 November 2011 - 05:20 AM

Vezi postareaAngel, la 14 November 2011 - 03:39 AM, a spus:

am 24 sapt. mi-a facut Sara poza pe neasteptate ieri cand eram la socri :floare:...le place la amandoua sa se joace cu camera

Hot sexy mama :toothy6:

#1712 Useril este offline   Angel 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Locationfar far away

Postat 14 November 2011 - 07:02 AM

Vezi postarearalesu, la 14 November 2011 - 05:20 AM, a spus:

Vezi postareaAngel, la 14 November 2011 - 03:39 AM, a spus:

am 24 sapt. mi-a facut Sara poza pe neasteptate ieri cand eram la socri :)...le place la amandoua sa se joace cu camera

Hot sexy mama :toothy6:

mersi :floare:

#1713 Useril este offline   moatza 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 7,061
  • Locationtot aici

Postat 14 November 2011 - 10:41 AM

frumoase mamici! si cochete...nu mai zic!

#1714 Useril este offline   Salmida 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationSuedia

Postat 14 November 2011 - 04:37 PM

Angel, 4,5 kg pana in sapt. 24 e nimica toata. :lol:
Eu pana in sapt aceea am pus cel mai mult, de fapt. Insa nici eu nu ma stresez din cauza asta. Am citit ca in sarcini gemelare se ia mai mult in greutate, e normal. Eu am fost slaba de cand ma stiu si in plus m-am antrenat cu regularitate. Poate si asta m-a ajutat sa fiu activa pana acum, fara sa am dureri de spate, crampe sau altele care sunt "incluse in pachet". Multi cred ca sunt aproape de termen acum, =)) dar eu sper sa mai rezistam toti trei cel putin o luna.

Nu uita de proteine si mai ales de peste in alimentatia ta.

Moatza :) & :D

#1715 Useril este offline   Foxyy 

• Moderator

Postat 14 November 2011 - 04:39 PM

Vezi postareamoatza, la 14 November 2011 - 10:41 AM, a spus:

frumoase mamici! si cochete...nu mai zic!

:lol: +1! =))

#1716 Useril este offline   Foxyy 

• Moderator

Postat 14 November 2011 - 04:40 PM

Vezi postareaSalmida, la 14 November 2011 - 04:37 PM, a spus:

Angel, 4,5 kg pana in sapt. 24 e nimica toata. :lol:
Eu pana in sapt aceea am pus cel mai mult, de fapt. Insa nici eu nu ma stresez din cauza asta. Am citit ca in sarcini gemelare se ia mai mult in greutate, e normal. Eu am fost slaba de cand ma stiu si in plus m-am antrenat cu regularitate. Poate si asta m-a ajutat sa fiu activa pana acum, fara sa am dureri de spate, crampe sau altele care sunt "incluse in pachet". Multi cred ca sunt aproape de termen acum, =)) dar eu sper sa mai rezistam toti trei cel putin o luna.

Nu uita de proteine si mai ales de peste in alimentatia ta.

Moatza :) & :D

Salmida, sarcina usoara in continuare! Si nastere fara probleme, daca or sa vina mai devreme bebelusii! :D

#1717 Useril este offline   Angel 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Locationfar far away

Postat 15 November 2011 - 02:18 AM

Salmida, din experineta iti spun ca ce am pus eu nu e bebe :)...are cam 800 de grame bebe acuma deci restul e pe mine.
nu ma plang, numa ca nu exagerez. in carte scrie ca e normal sa mananci 6 felii de paine pe zi :D...nici sa ma bati nu pot. ma descurc eu dupa sa dau excesul jos.

cel mai mult conteaza sa fii "fit" ....s-ar putea sa apara durerile de spate daca stau mai mult :D. o cunostinta a nascut la 26saptamani, o fetita Nina Grace. e bine si ea si fetita, medicina a avansat enorm. o sa stea la incubator o perioada sa se mai coca putin :D

va multumesc de complimente :)

#1718 Useril este offline   MariaSan 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 1,481

Postat 15 November 2011 - 12:31 PM

Angel, arati destul de fit, daca ar fi sa ma intrebi pe mine.

Eu sunt cam... ma mir ca nu ma doare capu'. Mi-e rau de cateva zile, sunt moale, ametesc, de dimi mi-a venit sa vars asa ca mi-am luat doua teste de sarcina. daca e sa fiu gravida nu e a buna ca sunt pe antidepresiv de fo trei luni... vai steaua mea! :crying:

#1719 Useril este offline   boni 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Green
  • Postari: 3,768
  • LocationSibiu

Postat 15 November 2011 - 12:53 PM

Vezi postareaAngel, la 15 November 2011 - 02:18 AM, a spus:

Salmida, din experineta iti spun ca ce am pus eu nu e bebe :D...are cam 800 de grame bebe acuma deci restul e pe mine.

tu te simti si vezi mai bine :P dar din poze zau ca nu se vede cine stie ce ca ai fi pus. esti fit :(

Vezi postareaMariaSan, la 15 November 2011 - 12:31 PM, a spus:

Eu sunt cam... ma mir ca nu ma doare capu'. Mi-e rau de cateva zile, sunt moale, ametesc, de dimi mi-a venit sa vars asa ca mi-am luat doua teste de sarcina. daca e sa fiu gravida nu e a buna ca sunt pe antidepresiv de fo trei luni... vai steaua mea! :crying:

Maria, multa sanatate, ca altceva nu stiu cum e mai bine sa-ti urez :(

#1720 Useril este offline   Angel 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Locationfar far away

Postat 18 November 2011 - 06:44 AM

am fost ieri la control, toate bune.
trebuie sa fac testul de diabet dar ar fi de rutina. s-ar putea sa nu stea pana in martie bean, de pe la jumatea lui feb mi-a zis sa ma astept. de la al doilea incolo vin mai repede se pare. vom vedea.

in rest, dorm mai bine ca mi-am luat perna speciala (de care respectiv tragem amandoi, dimineata gasesc perna la dumnealui cateodata :floare: )...ma uit dupa carut mai usor decat cel ce-l am...masina e pusa spre vanzare ca avem 7seater ce intra in revizie si asta intr-o saptamana (e luata second hand si o baga in revizie toata, sa fie sigur ca nu patesc comorile ceva :floare: )....nu m-am apucat de camera nici acuma.
hainute nu am deloc, mi-am comandat pompa electrica insa, vreau sa alaptez si nu mai ma las de data asta. toate panzele sus :lol:

nu mai am noutati. cam atat de la mine.

Maria, noutati ceva? te simit ma bine? ti-aduci aminte ca eu am crezut ca am infectie urinara (asa am vazut eu simptomele :scratch:) si era cu ochi? ...asa o fi si la tine.

Arata acest topic

• 136 Pagini +
  • « Prima
  • 84
  • 85
  • 86
  • 87
  • 88
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

3 useri citesc topicul