Forum Culinar: Sarcina, cea mai frumoasa perioada... - Forum Culinar

Salt la continut

• 136 Pagini +
  • « Prima
  • 98
  • 99
  • 100
  • 101
  • 102
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Sarcina, cea mai frumoasa perioada...

#1981 Useril este offline   yoyo 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: brown
  • Postari: 1,196
  • Inregistrat: 24-November 09
  • LocationIn mijloc de codru des

Postat 10 February 2012 - 10:38 AM

Ce drag imi este de voi :love7: .....ce bine va sta cu burtica!

#1982 Useril este offline   boni 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Green
  • Postari: 3,768
  • Inregistrat: 25-November 09
  • LocationSibiu

Postat 10 February 2012 - 10:53 AM

Vezi postareaAngel, la 10 February 2012 - 10:02 AM, a spus:

nu mai da nimeni pe aici. nu mai aveti noutati? feli tu esti inaintea mea, cum mai esti?
hai sa va pun o poza pe care am prins-o pana la urma, de cand vreau sa fac poza sa vedeti cum sta bean. in 2 se imparte burta. sper ca vedeti.
esti sigura ca e doar un bebe? Imagine postata glumesc

multa sanatate in continuare tuturor.

#1983 Useril este offline   Angel 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Crimson
  • Postari: 2,199
  • Locationfar far away

Postat 10 February 2012 - 11:00 AM

Vezi postareaboni, la 10 February 2012 - 10:53 AM, a spus:

nu mai da nimeni pe aici. nu mai aveti noutati? feli tu esti inaintea mea, cum mai esti?
hai sa va pun o poza pe care am prins-o pana la urma, de cand vreau sa fac poza sa vedeti cum sta bean. in 2 se imparte burta. sper ca vedeti.

doar ce mi-a zis o prietena chestia asta, mi-a zis mai demult ea. sper din tot sufletul ca e doar unul, nu am chef de surprize acum. cand stii de la inceput ai timp 0 luni sa te pregatesti, m-ar lovi in crestet acum :love7:

#1984 Useril este offline   bristena 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 1,329
  • Inregistrat: 26-November 09

Postat 10 February 2012 - 11:34 AM

Vezi postareaAngel, la 10 February 2012 - 11:00 AM, a spus:

m-ar lovi in crestet acum :love7:

greu da' te-ai descurca :love7:

iti doresc nastere usoara si un bebe sanatos si mancacios (te-am visat mai ieri noaptea, mai aveai zece zile pana la eveniment)
fiica dacilor

#1985 Useril este offline   feli 

• Ajutor de bucatar
  • PipPip
  • Postari: 15
  • Inregistrat: 20-December 11

Postat 10 February 2012 - 11:54 AM

Angel....

eu ma zbat cu invatatul si cu altele, maine am ultimul examen...am si un 10 pe sem asta...nu pot sa cred :love7:

Ma simt tot mai aprope...dorm foarte rau....daca ma pun pe stnga nu pot respira....ma misc ca o elefantica :love7:....si parca pierd bebele din burta
De cateva zile mananc numai fulgi cu lapte si cate-o felie de paine prajita cu unt pe zi....in rest de orice ma arde groaznic pe piept
in curand va scrie "maternitate" pe mine...presimt asta....sau daca o mai duc putin nu ma astept sa-mi fie mai bine, mama cu mine a dus peste termen dar i-a fost rau cu mult inainte...a stat 2 sapt in spital pana sa ma nasca, deci ma astept la orice

Mi-a spus o tanti sa beau lapte fierbinte cu unt inainte de a intra in spital ca ma dilat mai repede oare o fi bine? cred ca daca incerc nu am ce pierde....de clisma am inteles ca oricum nu scapi si daca esti nemancata :hug:

Intre timp am fost la medic...mi sa confirmat, cu siguranta fetita....s-a pus in pozitie buna pt. nastere normala si e mult mai cuminte ca inainte cred ca nu mai are loc mult de joaca...abea astept sa vad cu cine seamana....ioioi ce chef sa strns orbrajori am...sper sa scap cu bine de toate si sa fie cumintica ca de nu greu mi-a fi :hug:

tu cum esti? iti doesc o nastere usoara!!
Imagine postata

#1986 Useril este offline   Angel 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Locationfar far away

Postat 10 February 2012 - 02:35 PM

arsuri si la mine, dorm rau si ma trezesc in dureri mari pe spate (eu nu dorm niciodata pe spate, nu stiu de ce ma intorc acum asa)....
ei iau raspbery tea leaf tot pt contractii uterine, ajuta la dilatare si tonifiaza sa se retraga mai bine si mai repede dupa nastere. stau cu antacide dupa mine si le iau ca pe bomboane.

am zile cand sant ca o albina si zile cand nu pot face absolut nimic, ma scol obosita si lenesa :)

acum seara cand s-a racorit am spalat masina spre exemplu :)...am curatat inauntru...energie. depinde.

saptamana viitoare am control iar sa vedem cum se prezinta, e cum trebuie si nu mai are loc sa se intoarca dar...cine stie?
fetele le-am dus pana la termen + 1 saptamana prima. acuma, nu vreau sa ma induca si las sa vad cat sta acolo. daca trec de 10 zile peste ii las sa ma induca. Ada a iesit ca o pruna de cat a stat acolo :)...maini si picioare crete, cum sant cand stau prea mult in apa :D

#1987 Useril este offline   MariaSan 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 1,481

Postat 10 February 2012 - 04:56 PM

Angel, abia astept sa-ti vad boaba in poze :) . Am trecut printr-o spaima luna asta..., fuse falsa - am scapat!

#1988 Useril este offline   Carpatica 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 164
  • Inregistrat: 02-July 10
  • LocationIn vestul vestului

Postat 10 February 2012 - 05:58 PM

Vezi postareaboni, la 10 February 2012 - 10:53 AM, a spus:

Hahaha, exact asta am vrut sa o intreb si eu!

#1989 Useril este offline   Carpatica 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 10 February 2012 - 06:26 PM

Noi suntem bine, am in sfarsit energie si eu, aceea care se spune ca o ai in al doilea trimestru, dar la mine abia ce se arata, ca am fost racita tare vreo 3 saptamani si m-a pus jos de tot, dar acum e bine. Bebele creste, simt cum se misca o gramada, chiar si noaptea il simt cand se misca. Avem 23 de saptamani, deci mai e cale lunga la noi.

Acuma incerc sa-mi dezvat feciorul de suzeta ca ma inebuneste cu ea, toata ziua se milogeste dupa ea ("didi, didi") si nu prea i-o dau decat cand trebuie sa doarma, dar cand o gaseste, ia-o de la el daca poti. O sa incerc metodat cu taiatul din ea in fiecare zi cete-un pic, sa vad ce se intampla. Pe urma va trebui sa trecem la invatatul pe olita inainte sa vina bebe, deci am ceva proiecte inainte...

Angel, Feli, de-acuma de la voi ne putem astepta in orice zi cu vesti de bebe. Angel, eu cred ca tu o sa nasti inainte de Feli, ca esti la al treilea bebe si vad ca ea ar fi numai cu vreo cateva zile inaintea ta. Feli, am prietene care au nascut inainte de termen din cauza stresului cu invatatul si nedormitul in timpul sesiunilor. Oricum, dupa 36 de saptamani esti la termen, dar bebe va fi mai micutza daca se naste mai repede. Bine, asta nu inseamna ca cele care nasc peste termen sunt prea relaxate si n-au nici un stres. :-)

O sa mai pozez si eu burtica (sau burtoiul, might I say) zilele astea sa va mai inveselesc :-D

Numai bine si aveti grija de voi. Relaxati-va acum cat este posibil ca dupa ce vine bebe o sa fiti in priza 24-7.

#1990 Useril este offline   anaiordan 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 282
  • LocationGrecia-Syros

Postat 10 February 2012 - 08:57 PM

Angel ce burtica mare si frumoasa ai ...

eu sunt fara nici un chef...abia fac treaba si prin casa..ma misc ca o rata...si ma doare zona inghinala destul de rau..cand ma ridic de pe pat sau canapea ma doare tare si ma tine pana ma incalzesc la mers...
zilele aste m-am cam suparat si azi cand am fost la supermarket m-am simtit asa rau...ma luase cu lesin...dar am ajuns incet incet si n-am mai facut nimic acasa

dar cum zici si tu Angel..zile si zile...la mine majoritatea fara energie :(...

cu dormitul si eu am probleme...desi am perna de ma catar pe ea tot dorm greu si inca nu dorm singura ca nu imi place sa dorm singura :( dar cred ca si asta e un stres in plus ca ma pozitionez sa nu ma loveasca sotul si amortesc acolo aproape toata noaptea :(

bebelache face la tumbe de ma si sperie uneori, sper ca va fi linistit dupa si nu ma va tine in priza tot timpul :D...azi am batut niste vinete pt salata si masa e la nivelul burtii si cum am inceput sa dau cu cutitul de lemn in vinete bebe a inceput sa loveasca...cred ca l-am speriat cu zgomotul puternic :))

au inceput sa mi se umfle mainile si picioarele...la picioare parca nu simt asa mult...dar la maini ma doare cand strang pumnul.

azi am intrat in saptamana 31 si saptamana viitoare mergem sa facem ecografia doppler...abia astept sa il vad...sper sa nu imi faca doctorul vreo surpriza sa imi spuna ca e fetita :D...

si peste doua saptamani am o prietena care naste prin cezariana...abia astept sa o vad sapt viitoare inainte sa nasca....sa vad cat de mare e burtica :D..

aveti grija de voi!! :) :)

#1991 Useril este offline   Foxyy 

• Moderator
  • Grup: Moderators
  • Postari: 14,143

Postat 11 February 2012 - 06:45 PM

Fetelor, sarcina usoara, care si cat mai aveti! Si-o nastere cat mai rapida! =))

#1992 Useril este offline   Carpatica 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 20 February 2012 - 06:29 PM

Pe unde mai batuiti fetelor? V-ati mutat careva de la burtici la alte topice despre bebei? Ma gandesc la voi ca mai aveti atat de putin pana va tineti bebeii in brate! Feli, Angel, hai ca nu mai e mult! Anaiordan, si tu te apropii repede de ziua cand iti vei veda bebe! Cine mai e pe-aproape, ca nu-mi mai aduc aminte si mi-e lene sa ma uit inapoi la posturi?

Succes total la noi cu scapatul de suzeta! I-am taiat din varf lunea trecuta si mi-a cerut-o in ziua aceea, o tot punea in gura si o scotea, se uita la ea, mi-o arata si mie, era nedumerit ca ce s-o fi intamplat cu ea. Primele doua seri a fost mai greu pana a adormit fara ea, dar din noaptea a treia a fost ca si cum nu a stiut niciodata de suzeta. Acuma e aruncata pe sub patut, o mai ia, se uita la ea dar n-o mai pune in gura. Si nu o mai cere deloc, deci am scapat de constantul "didi, didi, didi" cat era ziua de lunga! Oh, de-ar fi asa usor si cu scapatul de scutece, ce bine ar fi.

#1993 Useril este offline   moatza 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 7,061
  • Locationtot aici

Postat 20 February 2012 - 06:37 PM

ha, ha, ha! ce metoda buna cu taiatul suzetei! am s-o zic si eu mai departe, cui o avea nevoie.

fetelor, va tin pumnii sa nasteti usor si sa aveti bblushi sanatosi!frumosi stiu ca vor fi, ca doar is copii de-artisti! :)

#1994 Useril este offline   Carpatica 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 21 February 2012 - 05:55 PM

Vezi postareamoatza, la 20 February 2012 - 06:37 PM, a spus:

ha, ha, ha! ce metoda buna cu taiatul suzetei! am s-o zic si eu mai departe, cui o avea nevoie.

fetelor, va tin pumnii sa nasteti usor si sa aveti bblushi sanatosi!frumosi stiu ca vor fi, ca doar is copii de-artisti! :thumleft:

Moatza, multumim frumos!

#1995 Useril este offline   anaiordan 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationGrecia-Syros

Postat 23 February 2012 - 11:12 AM

buna fetelor!!

noi am fost plecati o saptamana si ceva...am fost la dr bebe e bine si neastamparat ...se misca tare mult..dupa 20 martie tb sa merg in syros, insula unde o sa nasc, a zis dr ca vrea sa fiu acolo ca sa nu avem surprize...

o prietena a nascut vineri prin cezariana si am viztat-o...i-am dus cadou un tort de scutece si a fost tare incantata

eu m-am bucurat de vremea frumoasa si am incercat sa ma plimb cat mai mult...acum au inceput iarasi ploile...

am reusit sa luam si patutul cu saltea si cu dulapior cu loc de schimbat deasupra lui si am luat si carutul..pana la urma am luat de la neonato carut care isi schimba si pozitia sa il si pot vedea pe bebe si in set mai avea si scoica si am luat-o si pe aia...nu am luat cosul mare ca mi se pare inutil....

o sa ni le trimita pe toate la sfarsitul lui martie...abia astept sa le avem desi eu nu voi fi acasa ca sunt deja plecata in syros...

va pup! aveti grija de voi si de burtici!! :pupic: :(

#1996 Useril este offline   Angel 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Locationfar far away

Postat 23 February 2012 - 11:41 AM

eu am avut control azi, m-am dus bou m-am intors vaca. n-are nici un gand sa vina mai devreme, e tot cum era si saptamana trecuta. nu e destul de jos, nu e blocata tartacuta in cervix. sta bine mersi unde e.
credeam ca o sa iasa mai devreme dar se pare ca ai mei copii sta pana la termen.
asta e, am mancat un ananas si curry thai iute rau (se spune ca ambele provoaca nasterea, aiurea :pupic:).
ardei iuti cu ciroba am mancat, mers pe jos. nimic nu urneste bebe :(

am urmatorul control pe 1 martie, poate imi face surpriza de martisor :(

#1997 Useril este offline   bristena 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 1,329
  • Inregistrat: 26-November 09

Postat 23 February 2012 - 02:07 PM

Gravidutelor, frumoaselor, multa sanatate, nastere usoara si bebici cuminti, mancaciosi si ne plangaciosi
fiica dacilor

#1998 Useril este offline   stella 

• Ambasadoarea artistilor culinari
  • PipPipPipPip
  • Grup: Green
  • Postari: 7,715
  • Inregistrat: 23-November 09

Postat 23 February 2012 - 10:25 PM

Mirela, tinem pumnii sa vina mai repede de Martisor. poate maine de Dragobete, face si Fasolica ta intrarea :lol:.
Sanatate si nastere usoara.

#1999 Useril este offline   anaiordan 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationGrecia-Syros

Postat 24 February 2012 - 04:31 PM

Angel...asta e...oricum bebe sa fie bine...si prietena mea s-a dus joi seara la ecografie si vineri la pranz bebe s-a hotarat sa vina...asa ca acum in ultima clipa poate sa vina oricand.

ai grija de tine! sa te odihnesti cat mai poti! :bounce: :bounce: :bounce:

#2000 Useril este offline   Carpatica 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 24 February 2012 - 06:11 PM

Vezi postareaAngel, la 23 February 2012 - 11:41 AM, a spus:

eu am avut control azi, m-am dus bou m-am intors vaca. n-are nici un gand sa vina mai devreme, e tot cum era si saptamana trecuta. nu e destul de jos, nu e blocata tartacuta in cervix. sta bine mersi unde e.
credeam ca o sa iasa mai devreme dar se pare ca ai mei copii sta pana la termen.
asta e, am mancat un ananas si curry thai iute rau (se spune ca ambele provoaca nasterea, aiurea :bounce:).
ardei iuti cu ciroba am mancat, mers pe jos. nimic nu urneste bebe :bounce:

am urmatorul control pe 1 martie, poate imi face surpriza de martisor :bounce:

Angel, parca am emotii pentru tine cand stiu ca esti asa de aproape de nastere! Emotii pozitive, bineinteles, stii tu cum e cand abia astepti sa-ti tii puiul in brate si cand stii ca poate fi oricand de acum. Iti doresc o nastere usoara, un bebe sanatos si o recuperare rapida!

Feli, la fel si pentru tine, sa nasti repede si usor si sa te bucuri de bebelusa ta. Sper ca ai terminat cu sesiunea si apuci sa te relaxezi un pic inainte de nastere.

Arata acest topic

• 136 Pagini +
  • « Prima
  • 98
  • 99
  • 100
  • 101
  • 102
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

1 useri citesc topicul