Sarcina, cea mai frumoasa perioada...
Postat 10 February 2012 - 10:53 AM
Angel, la 10 February 2012 - 10:02 AM, a spus:
hai sa va pun o poza pe care am prins-o pana la urma, de cand vreau sa fac poza sa vedeti cum sta bean. in 2 se imparte burta. sper ca vedeti.

multa sanatate in continuare tuturor.
Postat 10 February 2012 - 11:00 AM
boni, la 10 February 2012 - 10:53 AM, a spus:
hai sa va pun o poza pe care am prins-o pana la urma, de cand vreau sa fac poza sa vedeti cum sta bean. in 2 se imparte burta. sper ca vedeti.

doar ce mi-a zis o prietena chestia asta, mi-a zis mai demult ea. sper din tot sufletul ca e doar unul, nu am chef de surprize acum. cand stii de la inceput ai timp 0 luni sa te pregatesti, m-ar lovi in crestet acum

Postat 10 February 2012 - 11:34 AM
Angel, la 10 February 2012 - 11:00 AM, a spus:

greu da' te-ai descurca

iti doresc nastere usoara si un bebe sanatos si mancacios (te-am visat mai ieri noaptea, mai aveai zece zile pana la eveniment)
Postat 10 February 2012 - 11:54 AM
eu ma zbat cu invatatul si cu altele, maine am ultimul examen...am si un 10 pe sem asta...nu pot sa cred

Ma simt tot mai aprope...dorm foarte rau....daca ma pun pe stnga nu pot respira....ma misc ca o elefantica

De cateva zile mananc numai fulgi cu lapte si cate-o felie de paine prajita cu unt pe zi....in rest de orice ma arde groaznic pe piept
in curand va scrie "maternitate" pe mine...presimt asta....sau daca o mai duc putin nu ma astept sa-mi fie mai bine, mama cu mine a dus peste termen dar i-a fost rau cu mult inainte...a stat 2 sapt in spital pana sa ma nasca, deci ma astept la orice
Mi-a spus o tanti sa beau lapte fierbinte cu unt inainte de a intra in spital ca ma dilat mai repede oare o fi bine? cred ca daca incerc nu am ce pierde....de clisma am inteles ca oricum nu scapi si daca esti nemancata

Intre timp am fost la medic...mi sa confirmat, cu siguranta fetita....s-a pus in pozitie buna pt. nastere normala si e mult mai cuminte ca inainte cred ca nu mai are loc mult de joaca...abea astept sa vad cu cine seamana....ioioi ce chef sa strns orbrajori am...sper sa scap cu bine de toate si sa fie cumintica ca de nu greu mi-a fi

tu cum esti? iti doesc o nastere usoara!!
Postat 10 February 2012 - 02:35 PM
ei iau raspbery tea leaf tot pt contractii uterine, ajuta la dilatare si tonifiaza sa se retraga mai bine si mai repede dupa nastere. stau cu antacide dupa mine si le iau ca pe bomboane.
am zile cand sant ca o albina si zile cand nu pot face absolut nimic, ma scol obosita si lenesa

acum seara cand s-a racorit am spalat masina spre exemplu

saptamana viitoare am control iar sa vedem cum se prezinta, e cum trebuie si nu mai are loc sa se intoarca dar...cine stie?
fetele le-am dus pana la termen + 1 saptamana prima. acuma, nu vreau sa ma induca si las sa vad cat sta acolo. daca trec de 10 zile peste ii las sa ma induca. Ada a iesit ca o pruna de cat a stat acolo

Postat 10 February 2012 - 04:56 PM

Postat 10 February 2012 - 05:58 PM
boni, la 10 February 2012 - 10:53 AM, a spus:

Hahaha, exact asta am vrut sa o intreb si eu!
Postat 10 February 2012 - 06:26 PM
Acuma incerc sa-mi dezvat feciorul de suzeta ca ma inebuneste cu ea, toata ziua se milogeste dupa ea ("didi, didi") si nu prea i-o dau decat cand trebuie sa doarma, dar cand o gaseste, ia-o de la el daca poti. O sa incerc metodat cu taiatul din ea in fiecare zi cete-un pic, sa vad ce se intampla. Pe urma va trebui sa trecem la invatatul pe olita inainte sa vina bebe, deci am ceva proiecte inainte...
Angel, Feli, de-acuma de la voi ne putem astepta in orice zi cu vesti de bebe. Angel, eu cred ca tu o sa nasti inainte de Feli, ca esti la al treilea bebe si vad ca ea ar fi numai cu vreo cateva zile inaintea ta. Feli, am prietene care au nascut inainte de termen din cauza stresului cu invatatul si nedormitul in timpul sesiunilor. Oricum, dupa 36 de saptamani esti la termen, dar bebe va fi mai micutza daca se naste mai repede. Bine, asta nu inseamna ca cele care nasc peste termen sunt prea relaxate si n-au nici un stres. :-)
O sa mai pozez si eu burtica (sau burtoiul, might I say) zilele astea sa va mai inveselesc :-D
Numai bine si aveti grija de voi. Relaxati-va acum cat este posibil ca dupa ce vine bebe o sa fiti in priza 24-7.
Postat 10 February 2012 - 08:57 PM
eu sunt fara nici un chef...abia fac treaba si prin casa..ma misc ca o rata...si ma doare zona inghinala destul de rau..cand ma ridic de pe pat sau canapea ma doare tare si ma tine pana ma incalzesc la mers...
zilele aste m-am cam suparat si azi cand am fost la supermarket m-am simtit asa rau...ma luase cu lesin...dar am ajuns incet incet si n-am mai facut nimic acasa
dar cum zici si tu Angel..zile si zile...la mine majoritatea fara energie

cu dormitul si eu am probleme...desi am perna de ma catar pe ea tot dorm greu si inca nu dorm singura ca nu imi place sa dorm singura

bebelache face la tumbe de ma si sperie uneori, sper ca va fi linistit dupa si nu ma va tine in priza tot timpul

au inceput sa mi se umfle mainile si picioarele...la picioare parca nu simt asa mult...dar la maini ma doare cand strang pumnul.
azi am intrat in saptamana 31 si saptamana viitoare mergem sa facem ecografia doppler...abia astept sa il vad...sper sa nu imi faca doctorul vreo surpriza sa imi spuna ca e fetita

si peste doua saptamani am o prietena care naste prin cezariana...abia astept sa o vad sapt viitoare inainte sa nasca....sa vad cat de mare e burtica

aveti grija de voi!!

Postat 11 February 2012 - 06:45 PM

Postat 20 February 2012 - 06:29 PM
Succes total la noi cu scapatul de suzeta! I-am taiat din varf lunea trecuta si mi-a cerut-o in ziua aceea, o tot punea in gura si o scotea, se uita la ea, mi-o arata si mie, era nedumerit ca ce s-o fi intamplat cu ea. Primele doua seri a fost mai greu pana a adormit fara ea, dar din noaptea a treia a fost ca si cum nu a stiut niciodata de suzeta. Acuma e aruncata pe sub patut, o mai ia, se uita la ea dar n-o mai pune in gura. Si nu o mai cere deloc, deci am scapat de constantul "didi, didi, didi" cat era ziua de lunga! Oh, de-ar fi asa usor si cu scapatul de scutece, ce bine ar fi.
Postat 20 February 2012 - 06:37 PM
fetelor, va tin pumnii sa nasteti usor si sa aveti bblushi sanatosi!frumosi stiu ca vor fi, ca doar is copii de-artisti!

Postat 23 February 2012 - 11:12 AM
noi am fost plecati o saptamana si ceva...am fost la dr bebe e bine si neastamparat ...se misca tare mult..dupa 20 martie tb sa merg in syros, insula unde o sa nasc, a zis dr ca vrea sa fiu acolo ca sa nu avem surprize...
o prietena a nascut vineri prin cezariana si am viztat-o...i-am dus cadou un tort de scutece si a fost tare incantata
eu m-am bucurat de vremea frumoasa si am incercat sa ma plimb cat mai mult...acum au inceput iarasi ploile...
am reusit sa luam si patutul cu saltea si cu dulapior cu loc de schimbat deasupra lui si am luat si carutul..pana la urma am luat de la neonato carut care isi schimba si pozitia sa il si pot vedea pe bebe si in set mai avea si scoica si am luat-o si pe aia...nu am luat cosul mare ca mi se pare inutil....
o sa ni le trimita pe toate la sfarsitul lui martie...abia astept sa le avem desi eu nu voi fi acasa ca sunt deja plecata in syros...
va pup! aveti grija de voi si de burtici!!

Postat 23 February 2012 - 11:41 AM
credeam ca o sa iasa mai devreme dar se pare ca ai mei copii sta pana la termen.
asta e, am mancat un ananas si curry thai iute rau (se spune ca ambele provoaca nasterea, aiurea

ardei iuti cu ciroba am mancat, mers pe jos. nimic nu urneste bebe

am urmatorul control pe 1 martie, poate imi face surpriza de martisor

Postat 23 February 2012 - 02:07 PM
Postat 23 February 2012 - 10:25 PM

Sanatate si nastere usoara.
Postat 24 February 2012 - 04:31 PM
ai grija de tine! sa te odihnesti cat mai poti!

Postat 24 February 2012 - 06:11 PM
Angel, la 23 February 2012 - 11:41 AM, a spus:
credeam ca o sa iasa mai devreme dar se pare ca ai mei copii sta pana la termen.
asta e, am mancat un ananas si curry thai iute rau (se spune ca ambele provoaca nasterea, aiurea

ardei iuti cu ciroba am mancat, mers pe jos. nimic nu urneste bebe

am urmatorul control pe 1 martie, poate imi face surpriza de martisor

Angel, parca am emotii pentru tine cand stiu ca esti asa de aproape de nastere! Emotii pozitive, bineinteles, stii tu cum e cand abia astepti sa-ti tii puiul in brate si cand stii ca poate fi oricand de acum. Iti doresc o nastere usoara, un bebe sanatos si o recuperare rapida!
Feli, la fel si pentru tine, sa nasti repede si usor si sa te bucuri de bebelusa ta. Sper ca ai terminat cu sesiunea si apuci sa te relaxezi un pic inainte de nastere.