cand ne puneti si noua o poza?
Sarcina, cea mai frumoasa perioada...
Postat 15 April 2011 - 05:55 AM
cand ne puneti si noua o poza?
Postat 15 April 2011 - 02:07 PM
Postat 15 April 2011 - 08:07 PM
Angel uite o poza de acum o luna - la plimbare prin padure. Intre timp a mai crescut burtica

Eu de doua zile am inceput si cu inotul ca sunt in vacanta si am un pic de timp. Am un program lejer de inot apoi intru in bazinul cu valuri usoare si apoi in spa. Am programare la doctor saptamana care vine - dar pana atunci nu prea sunt sigura de spa - stie cineva daca e in regula - ma gandesc numai la vaporii de clor pe care ii inhalez.....
Postat 15 April 2011 - 10:44 PM
Si eu sint tare reticenta la vaporii de clor, de aceea am si aminta inotatul, ca sa nu mai spun ca am pielea extrem de uscata.
Dar pina la urma o sa incerc si eu totusi sa inot in pofida clorului...
Postat 16 April 2011 - 08:05 AM
Va doresc tuturor sarcina usoara si fara probleme si bebelusi sanatosi si frumosi!
Postat 16 April 2011 - 09:02 AM
ai acelasi nr de telefon sa-ti dau un tzar? sau l-ai schimbat?
spa nu e recomandat in primul trimestru, cel putin asa a fost la mine, dar piscina si spa de acum incolo nu afecteaza deloc. eu am stat in piscina in fiecare saptamana la a doua sarcina ca o aveam pe ada la lectii de inot si trebuie si mamicile sa intre cand sant asa mici. e bun exercitiu inotul.
lizura, pune ulei si creme la greu daca ai pilea uscata, s-ar putea sa crape mai usor pe burta. nu lasa sa treaca ziua fara. BIO OIL e unul dintre cele mai bune si recomandat in sarcina.
Postat 16 April 2011 - 10:06 AM
Sper sa nu imi crape burta, pt ca nu am avut probleme deloc cu celulita sau vergeturi de cind ma stiu...seman cu maica mea...care nu a avut nici ea vergeturi, desi eu am fost un elefant:))
Am sa incerc Bio-Oil ul asta, am vazut aici in Germania in magazin si o sa merg sa cumpar.
Elancyl-ul oare are vreun efect pt vergeturile de sarcina?
Postat 16 April 2011 - 04:12 PM
eu dupa Ana nu am avut nici o vergetura...am celulita
Si multe multe multe lichide.
Postat 16 April 2011 - 04:33 PM
Lisa si Lizura asteptam poze
Postat 17 April 2011 - 03:08 AM
eu la prima am foat cat casa si n-a crapat nimic, la a doua am fost cu 15kg mai usoara dar am facut cateva vergeturi, nu pot sa-mi explic de ce....am piele extrem de uscata si eu....bio oil este si pt tratarea vergeturilor si cicatricilor cand deja le ai
Postat 17 April 2011 - 11:07 AM
Sarcina usoara la toate burticile
Postat 17 April 2011 - 11:15 AM
Si eu am folosit unt de cacao si unt de shea, precum si alte butter cream. Zilnic. In ultimele 2 luni cand m.am facut cat elefantul, chiar de 2 ori pe zi. Am pielea extrem de uscata si eu. Nu am ramas cu nici o vergetura de la sarcina.
In schimb si eu am celulita, aveam si inainte ... nu stiu ce sa ma mai fac cu ...urata de ea!
Sarcini usoare si bebei sanatosi la toate va doresc!
Hrana sa-ti fie leac si leacul sa-ti fie hrana. (Hipocrates)
Happiness must always be an inside joy!
Postat 17 April 2011 - 12:24 PM
Angel - chiar asa slabanoaga nu sunt
Stella mersi mult
Sissi si Daniella
Eu cu crema ma dau cand imi aduc aminte - trebuie sa devin mai ordonata!
Mamicilor care ati lucrat inainte de bebei - cand ati intrat in concediu de maternitate? Eu planuiesc sa intru cu o luna inainte de DPN - este asta realizabil?
Postat 17 April 2011 - 04:52 PM
Dar in ultimele 2 luni am luat lucrurile un pic mai usor la serviciu ... plecam mai devreme si mai lucram de acasa...
Eu am nascut la 38 si jumatate, fac 39 mai acusi! Nasterea mea a fost foarte foarte foarte usoara, dar a fost cezariana. Daca toata greutatea cu un copil ar fi doar nasterea, as putea sa mai fac vreo 2-3! Insa acum e parfum ... dupa ce bebe trece de 3-4 luni vine greul ...cel putin asa e in cazul meu.
In schimb eu am planificat sa ma duc la serviciu repede dupa 1-2 luni, insa nu am reusit ...pentru ca nu am avut incredere sa las cu nimeni bebelusa asa de mica ... Insa am lucrat de acasa din prima zi de cand m-am intors de la spital. Primele 2 luni mie mi s-au parut relativ usoare. Mai ales primele 10 zile ... am fost inundata de o fericire greu de descris... o sa vezi tu...
Hrana sa-ti fie leac si leacul sa-ti fie hrana. (Hipocrates)
Happiness must always be an inside joy!
Postat 18 April 2011 - 11:32 AM
multa sanatate in continuare mamicilor in devenire
referitor la concediu, eu am intrat cu o luna inainte de DPN, care s-a dovedit o luna jumatate, doar pentru ca ma certa doctorita. eu ma simteam foarte bine, nu am avut nici o problema in timpul sarcinii, si nu-mi venea sa stau acasa...
sotia unui coleg de birou a planuit sa intre in concediu la jumate de luna inainte de DPN, dar a nascut exact in prima zi de concediu
Postat 19 April 2011 - 03:41 PM
Postat 21 April 2011 - 04:28 PM
stella, la 16 April 2011 - 04:33 PM, a spus:
Lisa si Lizura asteptam poze
Multumesc stella! EU deocamdata nu prea am ce sa arat!
Am pierdut si eu citeva kilograme de la inceput.
Nu stiam ca uleiul de migdale e asa bun.
Mutti am fost doar in vizeta in Germania si Elvetia, dar m-am si intors acasa.
Postat 21 April 2011 - 05:41 PM
eu am avut o srcina extrem de usoara, dar mi-am pus in cap ca se va naste inainte de termen, si dumneeaei a venit cu o saptamana intarziere, asa ca ultima luna eram cam sàtula
M-am inteles mereu bine cu ea, si acum ( in limita in care un taur /ea se intelege cu o geamana/eu
taurii sunt foarte perseverenti si caposi...dar si foarte tandri

Ajutor