Carnea de pui fiarta - reutilizare
#21
Postat 25 January 2011 - 09:00 PM
Aici reteta
#22
Postat 29 January 2011 - 02:37 PM
Ne-au placut! Mai ales ca a mers si rapid

Oricum eu sunt buna de cartea recordurilor la prostie nu de alta dar credeam ca dintr-un pui voi scoate carne sa fac minim 4 produse


Na ce sa fac?!Odata sper ca ma voi maturiza



Va multumesc!


#23
Postat 29 January 2011 - 02:48 PM
#24
Postat 01 February 2011 - 09:42 PM

#25
Postat 01 February 2011 - 11:00 PM
#26
Postat 06 February 2011 - 02:53 PM
zerda, la 01 February 2011 - 11:00 PM, a spus:
Maioneza picanta are si mustar iute

#27
Postat 07 May 2011 - 01:39 PM
#28
Postat 07 May 2011 - 05:05 PM
Poti sa le mai prepari ca pe fasole batuta, daca ai o fasole la cutie, gen Bonduelle, le faci pe toate pasta si poti manca pe felii de paine, alaturi de o salata verde.
Daca is fierte al dente, tai cubulete, calesti in putin unt, tai un ardei, adaogi, arunci ceva paste fierte peste si gata, iaca!
Edit: inca o idee: supa crema. Supa crema de pastarnac ori de morcov este foarte apreciata aici. Pui un cub de unt, calesti putina ceapa tocata, eventual o feliuta de usturoi, dai cu pastarnacul si morcovul la piureiat.
Pui niste apa la fiert, daca ai ceva zeama de oase si mai bine, ori doar de alte legume, adaugi piureul, amesteci putin, adaugi niste smanatana de frisca, pui ceva piper, sare, ceva patrunjel si gata. Seara poate fi o cina lejera si gustoasa.
Mda, edit 2: pateuri cu morcov/pastarnac cuburi, putina branza, ori cu ciuperci si mult marar.

#29
Postat 08 May 2011 - 07:42 AM



#30
Postat 08 May 2011 - 08:44 AM


Prima idee de folosire a zarzavaturilor a fost salata de beof Geany doar ca eu trag mai mult la produsele fara carne

#31
Postat 09 May 2011 - 08:13 PM

#32
Postat 10 May 2011 - 09:35 AM

#33
Postat 10 May 2011 - 08:03 PM
Nu am mai reusit sa fac poze deoarece eram pe fuga si nu era timp de stat la fotografiat
