Forum Culinar: Carnea de pui fiarta - reutilizare - Forum Culinar

Salt la continut

  • 2 Pagini +
  • 1
  • 2
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Carnea de pui fiarta - reutilizare

#21 Useril este offline   9Ramy9 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 671
  • Inregistrat: 26-November 09
  • LocationItalia

Postat 25 January 2011 - 09:00 PM

Eu am facut pateu cu carne de pui fiarta.Oricum o poti personaliza tu cum vrei in materie de ingrediente.
Aici reteta

#22 Useril este offline   yoyo 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: brown
  • Postari: 1,196
  • Inregistrat: 24-November 09
  • LocationIn mijloc de codru des

Postat 29 January 2011 - 02:37 PM

Desi cam tarziu vin cu dovada ca mi-au fost de mare folos sfaturile, recomandarile voastre si anume de aceasta data am facut precum a zis Moatza paste cu puiul fiert taiat bucatele cu smantana, parmezan si cu ceva frunze de busuioc prin si putin usturoi.

Ne-au placut! Mai ales ca a mers si rapid :).
Oricum eu sunt buna de cartea recordurilor la prostie nu de alta dar credeam ca dintr-un pui voi scoate carne sa fac minim 4 produse :biggrin:) cand colo abia au fost suficiente pentru aceast fel de mancare :P.

Na ce sa fac?!Odata sper ca ma voi maturiza :P si voi deschide mai bine ochisorii.

Imagine atasata: monthly_01_2011/post-64-12963046585165.jpg
Imagine atasata: monthly_01_2011/post-64-12963046677465.jpg

Va multumesc! :occasion14: :rolleyes:

#23 Useril este offline   moatza 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 7,061
  • Inregistrat: 25-November 09
  • Locationtot aici

Postat 29 January 2011 - 02:48 PM

wow, ma bucur c-ai ales sugestia mea, sper ca v-a placut! Sa va fie de bine!

#24 Useril este offline   Uma 

  • Soacra de Felix forever
  • PipPipPipPip
  • Grup: brown
  • Postari: 2,631
  • Inregistrat: 22-November 09
  • LocationMica's world

Postat 01 February 2011 - 09:42 PM

Eu las puiul sa fiarba mult si atunci chiar ca nu mai pot sa bag carnea la mancare -dar fierb cativa cartofi, taiat cubulete mici, pun castravete murat tot cubulete, dar mai mari decat la salata de beouf, maioneza picanta si iese o super-salata de pui. Se poate manca cu paine prajita si cu o bere rece :lol:
A cat is a friend fur-ever !

#25 Useril este offline   zerda 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Green
  • Postari: 6,005
  • Inregistrat: 04-January 10
  • LocationBucuresti

Postat 01 February 2011 - 11:00 PM

aprob pozitiv, daca pui si mustar iute!
Nu trezi niciodata un tigru care doarme!

#26 Useril este offline   Uma 

  • Soacra de Felix forever
  • PipPipPipPip
  • Grup: brown
  • Postari: 2,631
  • Inregistrat: 22-November 09
  • LocationMica's world

Postat 06 February 2011 - 02:53 PM

Vezi postareazerda, la 01 February 2011 - 11:00 PM, a spus:

aprob pozitiv, daca pui si mustar iute!

Maioneza picanta are si mustar iute =)) !
A cat is a friend fur-ever !

#27 Useril este offline   yoyo 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: brown
  • Postari: 1,196
  • Inregistrat: 24-November 09
  • LocationIn mijloc de codru des

Postat 07 May 2011 - 01:39 PM

Am foarte multi morcovi si radacini de pastarnac fierte....in schimb n-am nici o idee la ce pot folosi.

#28 Useril este offline   Lapona Enigel 

  • Night's Watch
  • PipPipPipPip
  • Grup: Nordic
  • Postari: 9,603
  • Inregistrat: 23-November 09
  • LocationDavy Jones' Locker

Postat 07 May 2011 - 05:05 PM

Piure. Mai pui si doi cartofi fierti, faci un piure, razi putina nucsoara, iei un fir de usturoi si il pisezi, adaugi, sare piper, ceva unt. Alaturi de un steak, ori faci tartine, foarte bun.
Poti sa le mai prepari ca pe fasole batuta, daca ai o fasole la cutie, gen Bonduelle, le faci pe toate pasta si poti manca pe felii de paine, alaturi de o salata verde.
Daca is fierte al dente, tai cubulete, calesti in putin unt, tai un ardei, adaogi, arunci ceva paste fierte peste si gata, iaca!

Edit: inca o idee: supa crema. Supa crema de pastarnac ori de morcov este foarte apreciata aici. Pui un cub de unt, calesti putina ceapa tocata, eventual o feliuta de usturoi, dai cu pastarnacul si morcovul la piureiat.

Pui niste apa la fiert, daca ai ceva zeama de oase si mai bine, ori doar de alte legume, adaugi piureul, amesteci putin, adaugi niste smanatana de frisca, pui ceva piper, sare, ceva patrunjel si gata. Seara poate fi o cina lejera si gustoasa.

Mda, edit 2: pateuri cu morcov/pastarnac cuburi, putina branza, ori cu ciuperci si mult marar.
Heave ho, buccaneers ;)

Imagine postata

#29 Useril este offline   Geany 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 15,652
  • Inregistrat: 08-December 09

Postat 08 May 2011 - 07:42 AM

Hi hi hi! Laponel daca e invatata sa manance sanatos are idei sanatoase,eu m-am gandit instant la salata de beof,sau rusa daca e fara carne :sad1: :) Sunt incurabila ma'... :)

#30 Useril este offline   yoyo 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: brown
  • Postari: 1,196
  • Inregistrat: 24-November 09
  • LocationIn mijloc de codru des

Postat 08 May 2011 - 08:44 AM

Lapona esti o comoara la casa omului :sad1: :)!!!! Multumesc pentru multitudinea de ideii. Am astfel ocazia de fiecare data cand am zarzavaturi fierte sa fac cate ceva diferit.

Prima idee de folosire a zarzavaturilor a fost salata de beof Geany doar ca eu trag mai mult la produsele fara carne :).

#31 Useril este offline   yoyo 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: brown
  • Postari: 1,196
  • Inregistrat: 24-November 09
  • LocationIn mijloc de codru des

Postat 09 May 2011 - 08:13 PM

Am incercat prima reteta care mi-ai dat-o pentru refolosirea morcovilor....o multitudine de arome: nucsoara, usturoi.Produsul finit a fost delicios. :105: Multumesc!

#32 Useril este offline   Lapona Enigel 

  • Night's Watch
  • PipPipPipPip
  • Grup: Nordic
  • Postari: 9,603
  • Inregistrat: 23-November 09
  • LocationDavy Jones' Locker

Postat 10 May 2011 - 09:35 AM

Cu mare placere draga mea! Sa va fie de bine!
Heave ho, buccaneers ;)

Imagine postata

#33 Useril este offline   yoyo 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: brown
  • Postari: 1,196
  • Inregistrat: 24-November 09
  • LocationIn mijloc de codru des

Postat 10 May 2011 - 08:03 PM

Multumim!

Nu am mai reusit sa fac poze deoarece eram pe fuga si nu era timp de stat la fotografiat :mad:. Voi reveni alta data cu o poza pentru ca sigur o sa mai repet reteta.

Arata acest topic


  • 2 Pagini +
  • 1
  • 2
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

1 useri citesc topicul
0 membri, 1 vizitatori, 0 utilizatori anonimi