Papanasi fierti
#21
Postat 10 April 2011 - 07:57 AM
#22
Postat 10 April 2011 - 02:45 PM

Deci compozitia a fost facuta din: 500g brinza proaspata (Napolact, parca, ceva de genul asta, am gasit la punga si a fost foarte buna, pentru ca imi trebuia fara zer ca sa fie Monti), 2 oua, 2 linguri de fructoza, o fiola de esenta de vanilie si ~4 linguri de faina de naut de la Solaris.
Amestecate toate la gramada si papanasii fierti in apa cu sare dupa ce i-am format (pentru prima data in viata mea) cu 2 linguri, e foarte simplu.
I-am mincat (7 bucati deodata) cu smintina dulce in care am pus putin fructoza. Excelenti!


#23
Postat 10 April 2011 - 02:50 PM
koral, la 18 March 2011 - 07:49 PM, a spus:
Porţia de azi:
M-ai dat pe spate ce bine arata... .
Aceiasi reteta o folosesc si eu, sunt foarte buni. Anei ii plac mult, mie si mai mult

Daca adaugati inca 1 lingura de faina ii puteti face prajiti si servi cu dulceata de afine ca si in restaurante...si calorii sunt duble clar.
#24
Postat 10 April 2011 - 06:16 PM
lisa, la 10 April 2011 - 02:50 PM, a spus:
koral, la 18 March 2011 - 07:49 PM, a spus:
Porţia de azi:
M-ai dat pe spate ce bine arata... .
Aceiasi reteta o folosesc si eu, sunt foarte buni. Anei ii plac mult, mie si mai mult

Daca adaugati inca 1 lingura de faina ii puteti face prajiti si servi cu dulceata de afine ca si in restaurante...si calorii sunt duble clar.
Las' că nici cu smântână şi dulceaţă nu-s hipocalorice, nu le poţi avea pe toate-n viaţă...

Dulceaţă de smochine, că aia am adus din cămară, foaaaaaaarte bună!!!

Imagini atasate
#25
Postat 19 April 2011 - 07:41 PM
Carmella, la 10 April 2011 - 02:45 PM, a spus:

Deci compozitia a fost facuta din: 500g brinza proaspata (Napolact, parca, ceva de genul asta, am gasit la punga si a fost foarte buna, pentru ca imi trebuia fara zer ca sa fie Monti), 2 oua, 2 linguri de fructoza, o fiola de esenta de vanilie si ~4 linguri de faina de naut de la Solaris.
Amestecate toate la gramada si papanasii fierti in apa cu sare dupa ce i-am format (pentru prima data in viata mea) cu 2 linguri, e foarte simplu.
I-am mincat (7 bucati deodata) cu smintina dulce in care am pus putin fructoza. Excelenti!

Iti multumesc pt idee!
Nu ma gandisem la faina de naut, poate pt ca-i vedeam ca pe o chestie dulce... Dar, daca tu zici ca au fost excelenti am sa-mi incerc si eu norocul cat de curand.
#26
Postat 22 April 2011 - 10:46 AM
sorinadaniela, la 19 April 2011 - 07:41 PM, a spus:
Nu ma gandisem la faina de naut, poate pt ca-i vedeam ca pe o chestie dulce... Dar, daca tu zici ca au fost excelenti am sa-mi incerc si eu norocul cat de curand.
O sa-mi fac si pasca cu aceeasi compozitie: brinza de vaci, oua, fructoza si putina faina de naut.
#27
Postat 22 April 2011 - 06:44 PM
#28
Postat 28 April 2011 - 09:22 AM
sorinadaniela, la 22 April 2011 - 06:44 PM, a spus:
Poti sa ti-o faci tu braza de vaca cu zeama de lamaie adaugata in laptele ce da sa fiarba cand e pe foc (iese putina branza asa) sau folosesti ricotta pe care poate e bine sa o lasi la scurs.
#29
Postat 23 January 2013 - 11:15 AM


#30
Postat 23 January 2013 - 11:16 AM
#31
Postat 23 January 2013 - 11:18 AM
Foxyy, la 23 January 2013 - 11:16 AM, a spus:

O bucatzica dintr-un papanas a halit si el!

#32
Postat 23 January 2013 - 11:23 AM
#33
Postat 23 January 2013 - 01:42 PM
Dar nu-mi fac, nu am voie. Merg sa beau apa, vorba moatei

Le faceam si eu la copii mereu, acu a cam trecut ceva de la ultimul rasfat.

#35
Postat 23 January 2013 - 02:46 PM
#36
Postat 23 January 2013 - 03:32 PM
Foxyy, la 23 January 2013 - 02:46 PM, a spus:


Ia sa m-adap eu nitel....

Dupa cate observ eu, v-ati indragostit de papanasii mei! Si sa vreti, numai am de unde, s-a halit aseara tot!

Foxxy, daca esti cuminte, mai fac si dau un semn!

#37
Postat 23 January 2013 - 04:19 PM
Giorgiana, la 23 January 2013 - 03:32 PM, a spus:
Foxyy, la 23 January 2013 - 02:46 PM, a spus:


Ia sa m-adap eu nitel....

Dupa cate observ eu, v-ati indragostit de papanasii mei! Si sa vreti, numai am de unde, s-a halit aseara tot!

Foxxy, daca esti cuminte, mai fac si dau un semn!

Sunt cuminte, ingeras! Nu-mi vezi aureola????

