Forum Culinar: Papanasi fierti - Forum Culinar

Salt la continut

  • 2 Pagini +
  • 1
  • 2
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Papanasi fierti

#21 Useril este offline   Elena Brasov 

  • Ajutor de bucatar
  • PipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 22
  • Inregistrat: 18-February 10
  • LocationBrasov

Postat 10 April 2011 - 07:57 AM

Ti-au iesit excelent Dana! Nici eu nu mai pun faina, doar 4 linguri de gris.

#22 Useril este offline   Carmella 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 2,244
  • Inregistrat: 30-November 09

Postat 10 April 2011 - 02:45 PM

Mi-am facut si eu azi papanasi fierti montificati :tongue3: In loc de faina sau gris am pus faina de naut.
Deci compozitia a fost facuta din: 500g brinza proaspata (Napolact, parca, ceva de genul asta, am gasit la punga si a fost foarte buna, pentru ca imi trebuia fara zer ca sa fie Monti), 2 oua, 2 linguri de fructoza, o fiola de esenta de vanilie si ~4 linguri de faina de naut de la Solaris.
Amestecate toate la gramada si papanasii fierti in apa cu sare dupa ce i-am format (pentru prima data in viata mea) cu 2 linguri, e foarte simplu.

I-am mincat (7 bucati deodata) cu smintina dulce in care am pus putin fructoza. Excelenti! :rolleyes:


Imagine atasata: monthly_04_2011/post-233-13024395067114.jpg

#23 Useril este offline   lisa 

  • Bucatar
  • PipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 62
  • Inregistrat: 10-April 11

Postat 10 April 2011 - 02:50 PM

Vezi postareakoral, la 18 March 2011 - 07:49 PM, a spus:

Eu îi fac rotunzi , doar gris fără făină în compoziţie, pesmet cu zahăr şi scorţişoară şi zahăr vanilat. Mâncaţi cu dulceaţă de cireşe negre şi /sau smântănă.
Porţia de azi:

M-ai dat pe spate ce bine arata... .
Aceiasi reteta o folosesc si eu, sunt foarte buni. Anei ii plac mult, mie si mai mult :rolleyes: .

Daca adaugati inca 1 lingura de faina ii puteti face prajiti si servi cu dulceata de afine ca si in restaurante...si calorii sunt duble clar.
Mama de strumfi blonzi

#24 Useril este offline   koral 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 1,485
  • Inregistrat: 01-January 10

Postat 10 April 2011 - 06:16 PM

Vezi postarealisa, la 10 April 2011 - 02:50 PM, a spus:

Vezi postareakoral, la 18 March 2011 - 07:49 PM, a spus:

Eu îi fac rotunzi , doar gris fără făină în compoziţie, pesmet cu zahăr şi scorţişoară şi zahăr vanilat. Mâncaţi cu dulceaţă de cireşe negre şi /sau smântănă.
Porţia de azi:

M-ai dat pe spate ce bine arata... .
Aceiasi reteta o folosesc si eu, sunt foarte buni. Anei ii plac mult, mie si mai mult :hug: .

Daca adaugati inca 1 lingura de faina ii puteti face prajiti si servi cu dulceata de afine ca si in restaurante...si calorii sunt duble clar.



Las' că nici cu smântână şi dulceaţă nu-s hipocalorice, nu le poţi avea pe toate-n viaţă... :hug: Porţia de azi ( parcă ne-am vorbit!)- mai exact porţia lui Mihai, eu doar unul am gustat, fără smântână şi dulceaţă.

Dulceaţă de smochine, că aia am adus din cămară, foaaaaaaarte bună!!! :hug:

Imagini atasate

  • Imagine atasata: monthly_04_2011/post-508-13024521940758.jpg

Nu-i cereţi unei femei imposibilul. E capabilă să vi-l ofere!!!

#25 Useril este offline   sorinadaniela 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Blue
  • Postari: 3,741
  • Inregistrat: 25-November 09
  • LocationVicenza (Italia)

Postat 19 April 2011 - 07:41 PM

Vezi postareaCarmella, la 10 April 2011 - 02:45 PM, a spus:

Mi-am facut si eu azi papanasi fierti montificati :D In loc de faina sau gris am pus faina de naut.
Deci compozitia a fost facuta din: 500g brinza proaspata (Napolact, parca, ceva de genul asta, am gasit la punga si a fost foarte buna, pentru ca imi trebuia fara zer ca sa fie Monti), 2 oua, 2 linguri de fructoza, o fiola de esenta de vanilie si ~4 linguri de faina de naut de la Solaris.
Amestecate toate la gramada si papanasii fierti in apa cu sare dupa ce i-am format (pentru prima data in viata mea) cu 2 linguri, e foarte simplu.

I-am mincat (7 bucati deodata) cu smintina dulce in care am pus putin fructoza. Excelenti! :appl:




Iti multumesc pt idee!
Nu ma gandisem la faina de naut, poate pt ca-i vedeam ca pe o chestie dulce... Dar, daca tu zici ca au fost excelenti am sa-mi incerc si eu norocul cat de curand.
Sorina

#26 Useril este offline   Carmella 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 2,244
  • Inregistrat: 30-November 09

Postat 22 April 2011 - 10:46 AM

Vezi postareasorinadaniela, la 19 April 2011 - 07:41 PM, a spus:

Iti multumesc pt idee!
Nu ma gandisem la faina de naut, poate pt ca-i vedeam ca pe o chestie dulce... Dar, daca tu zici ca au fost excelenti am sa-mi incerc si eu norocul cat de curand.



O sa-mi fac si pasca cu aceeasi compozitie: brinza de vaci, oua, fructoza si putina faina de naut.

#27 Useril este offline   sorinadaniela 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Blue
  • Postari: 3,741
  • Inregistrat: 25-November 09
  • LocationVicenza (Italia)

Postat 22 April 2011 - 06:44 PM

Esti o fericita... eu nu gasesc branza de vaci proaspata pe aici...
Sorina

#28 Useril este offline   yoyo 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: brown
  • Postari: 1,196
  • Inregistrat: 24-November 09
  • LocationIn mijloc de codru des

Postat 28 April 2011 - 09:22 AM

Vezi postareasorinadaniela, la 22 April 2011 - 06:44 PM, a spus:

Esti o fericita... eu nu gasesc branza de vaci proaspata pe aici...


Poti sa ti-o faci tu braza de vaca cu zeama de lamaie adaugata in laptele ce da sa fiarba cand e pe foc (iese putina branza asa) sau folosesti ricotta pe care poate e bine sa o lasi la scurs.

#29 Useril este offline   Giorgiana 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: yellow
  • Postari: 4,405
  • Inregistrat: 25-November 09
  • LocationBucuresti

Postat 23 January 2013 - 11:15 AM

Aseara am facut si eu papanasi fierti. Eu fac foarte des, la cererea familionului.

Imagine atasata: monthly_01_2013/post-88-13589324922639.jpg
Imagine atasata: monthly_01_2013/post-88-13589325037131.jpg
GEORGIA

#30 Useril este offline   Foxyy 

  • Moderator
  • Grup: Moderators
  • Postari: 14,143
  • Inregistrat: 24-November 09
  • Location: H P

Postat 23 January 2013 - 11:16 AM

Vezi postareaGiorgiana, la 23 January 2013 - 11:15 AM, a spus:

Aseara am facut si eu papanasi fierti. Eu fac foarte des, la cererea familionului.

A halit si Cody? La cum arata...... cred si eu ca a poftit! :angryfire:

#31 Useril este offline   Giorgiana 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: yellow
  • Postari: 4,405
  • Inregistrat: 25-November 09
  • LocationBucuresti

Postat 23 January 2013 - 11:18 AM

Vezi postareaFoxyy, la 23 January 2013 - 11:16 AM, a spus:

A halit si Cody? La cum arata...... cred si eu ca a poftit! :thumleft:


O bucatzica dintr-un papanas a halit si el! :angryfire:
GEORGIA

#32 Useril este offline   Foxyy 

  • Moderator
  • Grup: Moderators
  • Postari: 14,143
  • Inregistrat: 24-November 09
  • Location: H P

Postat 23 January 2013 - 11:23 AM

Vezi postareaGiorgiana, la 23 January 2013 - 11:18 AM, a spus:

Vezi postareaFoxyy, la 23 January 2013 - 11:16 AM, a spus:

A halit si Cody? La cum arata...... cred si eu ca a poftit! :blackeye:


O bucatzica dintr-un papanas a halit si el! :angryfire:

El e cu CTC-ul, da' voi inca nu v-ati prins! :thumleft:

#33 Useril este offline   Carmen L 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 1,690
  • Inregistrat: 24-November 09
  • LocationBucuresti

Postat 23 January 2013 - 01:42 PM

Mmmmmm la astia fierti nu rezist neam, aia prajiti nu ma tenteaza.
Dar nu-mi fac, nu am voie. Merg sa beau apa, vorba moatei :drunken:

Le faceam si eu la copii mereu, acu a cam trecut ceva de la ultimul rasfat.
Imagine postata

#34 Useril este offline   moatza 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 7,061
  • Inregistrat: 25-November 09
  • Locationtot aici

Postat 23 January 2013 - 01:47 PM

Vezi postareaCarmen L, la 23 January 2013 - 01:42 PM, a spus:

Merg sa beau apa, vorba moatei :drunken:



:floare: tocmai am fost! mie astia fierti nu-mi spun nimic, dar m-am gandit la aia prajiti, bineinteles.

#35 Useril este offline   Foxyy 

  • Moderator
  • Grup: Moderators
  • Postari: 14,143
  • Inregistrat: 24-November 09
  • Location: H P

Postat 23 January 2013 - 02:46 PM

Vezi postareamoatza, la 23 January 2013 - 01:47 PM, a spus:

Vezi postareaCarmen L, la 23 January 2013 - 01:42 PM, a spus:

Merg sa beau apa, vorba moatei :drunken:

:D tocmai am fost! mie astia fierti nu-mi spun nimic, dar m-am gandit la aia prajiti, bineinteles.

Si eu la fel! :floare: Desi... la cum arata la Giorgiana, parca i-as incerca si eu. :D
Ia sa m-adap eu nitel.... :D

#36 Useril este offline   Giorgiana 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: yellow
  • Postari: 4,405
  • Inregistrat: 25-November 09
  • LocationBucuresti

Postat 23 January 2013 - 03:32 PM

Vezi postareaFoxyy, la 23 January 2013 - 02:46 PM, a spus:

Si eu la fel! :drunken: Desi... la cum arata la Giorgiana, parca i-as incerca si eu. :D
Ia sa m-adap eu nitel.... :D


Dupa cate observ eu, v-ati indragostit de papanasii mei! Si sa vreti, numai am de unde, s-a halit aseara tot! :D
Foxxy, daca esti cuminte, mai fac si dau un semn! :floare:
GEORGIA

#37 Useril este offline   Foxyy 

  • Moderator
  • Grup: Moderators
  • Postari: 14,143
  • Inregistrat: 24-November 09
  • Location: H P

Postat 23 January 2013 - 04:19 PM

Vezi postareaGiorgiana, la 23 January 2013 - 03:32 PM, a spus:

Vezi postareaFoxyy, la 23 January 2013 - 02:46 PM, a spus:

Si eu la fel! :thumleft: Desi... la cum arata la Giorgiana, parca i-as incerca si eu. :D
Ia sa m-adap eu nitel.... :105:


Dupa cate observ eu, v-ati indragostit de papanasii mei! Si sa vreti, numai am de unde, s-a halit aseara tot! :D
Foxxy, daca esti cuminte, mai fac si dau un semn! :rolleyes:

Sunt cuminte, ingeras! Nu-mi vezi aureola???? :)

Imagine atasata: monthly_01_2013/post-46-13589507729934.jpg

Arata acest topic


  • 2 Pagini +
  • 1
  • 2
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

1 useri citesc topicul
0 membri, 1 vizitatori, 0 utilizatori anonimi