la Focsani, pe vremea copilariei mele, spuma asta se punea intr-o forma de tarta mica - aluat pate brisee, portie individuala - si la baza avea un gem acrisor ca sa mai ia din dulceata exagerata a spumei. spuma era tot roz, mie-mi placea.
Spumoasa
#22
Postat 07 April 2013 - 07:52 AM
cerra, la 06 April 2013 - 07:28 PM, a spus:
Micul, la 06 April 2013 - 07:01 PM, a spus:
Sincera sa fiu, nu am gustat spumoasa, dar pare e posibil sa fie la fel.In orice caz mi-e tare pofta de ea.Avea un gust deosebit.
Poi nu am gustat nici eu spumoasa, dar dupa ingrediente imi dau seama ca este aceiasi doar ca nu este roz. Sa sti ca am vrut sa fac odata, dar nu stiu dc nu am facut (acum multi ani in urma) acu mi`au adus fetele aminte si nu se stie poate intr`o zi ma vezi ca apar aici cu ea.
As fi super incantata si ti-as multumi pentru reteta.