![Imagine atasata: monthly_02_2011/post-9-12989039364072.jpg](https://www.artaculinara.ro/forums/uploads/monthly_02_2011/post-9-12989039364072.jpg)
Dovleacul a fost o descoperire recenta.In sensul ca nu-l prea mancam cu placere.Acum il pregatesc in mai multe feluri si asa marinat e delicios.
Am taiat o bucata de dovleac felii subtiri, le-am stropit usor cu ulei si le-am copt in cuptor.Nu de tot, sa devina crema.
Intre timp, intr-o tigaie am pus doua linguri de ulei, o cescuta de otet rosu si o mana de stafide.Am lasat sa dea doua minute in clocot si am turnat fierbinte peste feliile de dovleac coapte.Le-am lasat in frigider cateva ore bune inainte de servire.
Daca nu va plac stafidele, adaugati miere la amestecul de ulei si otet.
![Imagine atasata: monthly_02_2011/post-9-12989036493511.jpg](https://www.artaculinara.ro/forums/uploads/monthly_02_2011/post-9-12989036493511.jpg)