Macanila e in cuptor, destul de rumenit, as zice. Are deja 2 ore de cand se invarte pe rotisor. Nu-l mai las mult, ca altfel se face scrum!

Si nu l-am luat ca sa-i dau foc!
Am bagat in interioru' dihaniei o portocala taiata cuburi, cateva bucati de mango, un morcov bucatalit si el si niste condimente: nucsoara (vreo 3 bucati, intregi), un praf de scortisoara, piper multicolor si sare. Am sigilat
intrarile si
iesirile, am infipt tepusa si-am proptit animalu' sa n-o ia razna, apoi l-am uns bine-bine cu niste miere indoita cu apa, un pic de sare si piper.
In tava, dedesubt, am azvarlit restul de mango, dar feliat, am bucatalit mai grosolan 2 morcovi, 2 cartofoaie si-o ceapa rosie barosana.
Maine tre' sa dam atacu'....

Acu' deja mi se inchid ochisorii de somn, imi pica-n gura, asa ca ratunu' nu mai incape! Cat mi-o fi mie de pofta....

Dexter, saru' mana pentru lamuriri! Maine vin cu impresii.