Motanul incaltat ;))
Postat 08 May 2013 - 12:51 PM

-D'ale pisicilor-☀
"I have always imagined that Paradise will be a kind of library.”
― Jorge Luis Borges
Postat 08 May 2013 - 01:33 PM
alpha, la 08 May 2013 - 11:09 AM, a spus:
Toti imi plac
Multumesc Alpha, i-am purtat deja

zerda, la 08 May 2013 - 11:56 AM, a spus:
Asa cu tocuri patrate m-as putea risca si eu!
Pai primii, aia albi ii port la blugi sau pantaloni pana la glezna, cu camasi din alea largi mai lungute, cu o cintura peste ele in taglie. Si nu numai.
Toti ceilalti ii port atat la blugi, dar si cu rochii.
Primii rosii cu toc sunt de iarna (bine, iernile de aici fara zapada, nu cele din Ro) si ii pun cu ciorapi din aia grosi, tip 50 den si nu numai, cu rochii sau cu blugi, pantaloni, depinde.
Alealalte 2 perchi la fel, merg si la pantaloni cu un sacou de obicei si merg si la rochie.
Sper ca ai rezolvat problema la glezna.
Eu daca nu ma simt bine intr-un pantof, nu-l iau, tre' sa fie comozi, e foarte important.
Maya, la 08 May 2013 - 12:51 PM, a spus:

N-am avut cu toc patrat pana sa-i iau pe aia rosii, daca-mi aduc bine amite

Postat 08 May 2013 - 01:56 PM

Postat 08 May 2013 - 02:01 PM
Da am rezolvat cu glezna, dar a ramas frica, stii cum e!
Postat 10 May 2013 - 08:07 AM
Felicitari pentru colectie! Vad'ca nu numai masa e eleganta

Postat 12 May 2013 - 07:52 PM
Hihi..sa o zgandar pe Uma, (ca pe cei pe care ii iubesc ii necajesc mai mult), ei, vezi, se poate si elegant si comod, nu doar pantofi sport..si ucrainicencele au parul de la blana in sange, alea isi pun blanitze si cand isi isi infasoara parul si la cizme,poseta si la orice, e o parte a traditiei lor. Ori ies in tatzele goale, machiate de carnaval, coronite pe cap din flori si blana la cizme sa protesteze ...Okkkk...Mica Indie nu are dèastea

Si scuze pentru edit..Any, mesele tale mi se par super elegante, foarte foarte frumoase portelanurile si gustul tau de a le asorta cu evenimentele, fetele de masa potrivite, felurile de mancare.
Jos palaria, madam, tot respectul, de mare clasa!
Postat 12 May 2013 - 09:37 PM
Maya, la 08 May 2013 - 12:51 PM, a spus:
Si mie imi plac mult,plus primii cei albi,cel mai mult si mai mult,pentru ca sunt toti frumosi si imi imaginez ca te prind de minune,Any,ca o emblema a elegantei care esti! Sa-i porti sanatoasa,ca de placere nici nu se pune intrebarea!
Postat 12 May 2013 - 11:08 PM
Mie, piticot, imi plac ultimele 2 perechi ...
Hrana sa-ti fie leac si leacul sa-ti fie hrana. (Hipocrates)
Happiness must always be an inside joy!
Postat 12 May 2013 - 11:12 PM

De aceea prefer încaltarile cu toc colorat sau ala dungat, sau piele întoarsa, ca asta nu e asa sensibila la lovituri, sau din alte materiale care suporta belituri... scuzati vocabularul

-D'ale pisicilor-☀
"I have always imagined that Paradise will be a kind of library.”
― Jorge Luis Borges
Postat 13 May 2013 - 12:12 AM
floricica, la 12 May 2013 - 07:52 PM, a spus:
Nu ma zgandari draga mea

Eu am foarte multa incaltaminte joasa si eleganta, dar nu e vorba de gustul lui Uma

Eu stiu ca vin dintr-o tara cu un anumit gust, ca, chiar si in Europa, gusturile nu se pupa mereu cu cele romanesti, cu atat mai putin sa am pretentia de la cel ce a crescut in India sa se comporte ca un European. Traiesc in Nord America si inteleg faptul ca nu o sa vad moda in Toronto sa fie aceeasi cu cea de la Milano. Si efectiv nu o consider motiv de agasare.
DAr eu sunt eu, fiecare cu scala lui de valori

Postat 13 May 2013 - 08:18 AM
Eu nu reusesc sa port pantofi cu toc decat daca sunt cu talpa intr-una sau au tocul mai lat. Asa ca, mi-am luat sandale (am mers in oras sa-mi caut o bluza, drept urmare m-am intors cu o pereche de pantaloni si sandale - am intrat intamplatorr in magazin, le-am vazut, le-am probat si le-am luat, nici n-am stat sa cuget )

Postat 13 May 2013 - 12:10 PM
2ut, la 13 May 2013 - 08:18 AM, a spus:
Eu nu reusesc sa port pantofi cu toc decat daca sunt cu talpa intr-una sau au tocul mai lat. Asa ca, mi-am luat sandale (am mers in oras sa-mi caut o bluza, drept urmare m-am intors cu o pereche de pantaloni si sandale - am intrat intamplatorr in magazin, le-am vazut, le-am probat si le-am luat, nici n-am stat sa cuget )

Cred ca acelasi model l-am avut si eu cand eram copila de 6-7 ani, poate nu aceeasi cusatura, lucratura dar cu ele am descoperit lumea si au tinut si la jocuri si la drumuri si mi-ar placea sa mai am asa o pereche cu care sa fiu atat de stabila, aventuriera si totodata delicata. Astea-s sandalute de tipul "nu-mi pasa de nimic, uite ce frumoasa sunt, te bat la sotron si nu obosesc toata ziua"

Postat 13 May 2013 - 01:16 PM
Astia is comozii mei eleganti de primavara... Aia cu toe peep, adica deschisi la varf sunt frumosi dar odiosi ca mie nu-mi place sa ii incalt cu dres, ca atare tre sa stau cu stickul de grasime in geanta si ma lustruiesc anticipat si permanent in punctele unde presimt ca ma frec si voi face bataturi/rosaturi .
Ailaltii cu fundita is de fata mare

Vagabozii nu vi-I arat acum, is colorati , da, chiar...
Imagini atasate
Postat 13 May 2013 - 06:20 PM
Maya, la 12 May 2013 - 11:12 PM, a spus:

De aceea prefer încaltarile cu toc colorat sau ala dungat, sau piele întoarsa, ca asta nu e asa sensibila la lovituri, sau din alte materiale care suporta belituri... scuzati vocabularul

Dar eu am alta,eu belesc pantoful de la piciorul drept de la sofat, scuzati vocabularul

Nu-mi spuneti sa ma las de sofat,caci n-am de-ales(desi imi si place,recunosc)
Bia,Floricica,sa le purtati si voi sanatoase!
La Bia stiu sigur ca trebuie sa fie comode,dar daca si Floricica zice ca-s comode ale ei,trebuie sa ma intorc si eu la platforme,desi eu am cizme de iarna cu platforma si mult nu pot rezista cu ele o zi intreaga la servici.
Postat 13 May 2013 - 07:03 PM
Ellani, la 13 May 2013 - 06:20 PM, a spus:

Investeste in niste covorase din material textil, mocheta, dar de cea mai buna calitate si specifice tipului de masina pe care il conduci, ca sa nu se stringa aiurea pe sub pedale. Oricit de scumpe ar fi, merita investitia la citi pantofi poti strica la condus.
Postat 13 May 2013 - 07:32 PM
Nu stiu daca e cea mai buna solutie, dar poate fi o idee...

Postat 13 May 2013 - 09:13 PM
in alta ordine mie imi plac toate incaltarile, si ale lui any, si ale lui bie, si ale lui flori. super, sa le purtati sanatoase fetelor.
Postat 13 May 2013 - 10:29 PM

Bia sa porti cu placere sandalutele!
Postat 14 May 2013 - 07:54 AM
Floricico, fain pantofii tai (cei decupati parca-mi plac mai mult).