Maya, la 15 September 2013 - 12:21 AM, a spus:
Eu mi-am luat bascheti
Daca tot mi-a facut pofta fiica-mea cu Converși, mi-am luat si eu Espriți. Ea negri si io, tineti-va tare, roz

Doar n-o sa ma las deprimata de toamna!
Si bineînteles ca si o esarfa potrivita, asa mai sportiva, daca tot se poarta la orice acum. Apropos esarfe, saluri... va plac, purtati? Eu am de la uni la colorate/multicolore... toate nuantele posibile
Danuta, sa-i porti sanatoasa! Imi place pielea, pare fina si moale

Maya, n-am mai purtat bascheti de o vesnicieeee ... si ce-mi placeau aia chinezesti cind eram mica !
acum la capitolul "mergatoare de cursa lunga", am o pereche de adidasi cei alint "pantera roz" (puma), apoi una "fubu" - bleu, sa ma asortez cu oja degrade si o alta "ecco" sa ma contopesc cromatic cu asfaltul de pe drumurile ce le bat

multumesc, asemeni tie si Denisei.
intr-adevar am o boala la incaltamintea de toamna/iarna cu pielea fina ca manusa. cizmulitele le-am luat la purtat si sint foarte comode - ca mai toata incaltamintea "ecco" de altfel, mai ales daca ai de alergat o zi intreaga pe drumuri.
cu ocazia asta am tras in blitz si "gaborii", cu o piele fina-fina ce se muleaza pe picior, dar care nu sint de purtat pe caldarimurile pariziene la jogginguri mai lungi de 2 ore.