Am calit un pic de usturoi in putin ulei, in acest moment s-ar putea pune si ardei iute.

primul ingredient, tentacule de calamar, taiate bucatele

le-am aruncat peste ulei si le-am lasat sa fiarba la foc mare, au lasat o multime de apa, le-am scos din oala si le-am pus peste sosul de rosii lasat dupa fierberea caracatitei de aici
http://artaculinara....__0

in aceeasi oala am calit file de peste (persico) taiate bucati (partea cea mai frumoasa a lor am folosit-o la terina lui Eataly (http://artaculinara....rrina-de-peste/ )

am repus deasupra tentaculele de calamar amestecate cu sosul de rosii si caracatita si am adaugat creveti congelati

am adaugat un sos de rosii si legume dens facut de mine foarte bun si putin picant

am adaugat in sfirsit si citeva midii congelate

am lasat la fiert la foc mic

in cel mult jumatate de ora e gata pentru ca pestele e taiat bucatele mici si are nevoie de putin timp, servit pe o felie de piine (ciabatta) unsa bine cu un catel de usturoi,e de o bunatate pe care n-am cuvinte sa v-o descriu
