Am colectionat vorba Ruxei -gablonturi- intre 12 si 27 ani asa insa intre timp am mai crescut si altfel de bijuterii mi se potrivesc acum. Ca si cu parfumurile.
Mai, curcane ai :) margele Bijuterii, zorzoane, gablontzuri, tinichelele din doatare

Postat 09 December 2009 - 05:05 PM
Am colectionat vorba Ruxei -gablonturi- intre 12 si 27 ani asa insa intre timp am mai crescut si altfel de bijuterii mi se potrivesc acum. Ca si cu parfumurile.

Postat 09 December 2009 - 10:41 PM
Gorgona a spus:
Fix la cerceii aia am si talanga
Laponescu, si mie imi plac bijoux-urile alea dar am vazut cat sunt de scumpe si astept sa iesim din criza :laughing7: . Pana atunci port ce am, ca tare-s multe.

Postat 09 December 2009 - 10:51 PM
puskin a spus:
Gorgona a spus:
Fix la cerceii aia am si talanga
In cazul asta chiar ca m-ai imbolnavit, fa, te rog, o poza la talangi ca sa-mi faci o bucurie!

Postat 10 December 2009 - 12:52 AM
Lapona Enigel a spus:
Eu tot dau tarcoale la setul asta de onix, insa nu ma pot hotara daca negru sau corai, ca e si varianta asta. Insa in ultimul timp doar negru port, nush ce am, o perioada de vaduva neagra probabil...
[attachment=1]TR1837-024-11.jpg[/attachment]
[attachment=0]H1691-024-11.jpg[/attachment]
Eu zic ca daca in ultimul timp te imbraci mai mult in negru sa porti bijuteriile colorate, asa ca o pata de culoare pe fondul negru

Postat 10 December 2009 - 01:01 AM
Lapona Enigel a spus:
Eu tot suspin dupa astea ceva de multa vreme, insa deocamdata stam cumintei Bubico.
Sunt niste creatii iesite din comun.
http://de.frey-wille.com/#Home
EDIT: suspin dupa colectia Hundertwasser...
Ufffffff.... ce-mi faci tu mie acum... m-a mancat undeva si m-am uitat pe site... si am pus ochii direct pe un inel (Etoile Diva Ring - Claude Monet -Iris)... ma tem sa ma uit mai departe ca sigur mai descopar ceva...
E clar noi nu avem voie sa ne intalnim vreodata

Postat 10 December 2009 - 08:49 AM
Gorgona a spus:
In cazul asta chiar ca m-ai imbolnavit, fa, te rog, o poza la talangi ca sa-mi faci o bucurie!
Fac maine pe lumina si pun. Mai pozez cate ceva din colectie :laughing7: .

Postat 10 December 2009 - 09:13 AM
Is superbe alea de Wille, ce sa mai, le ador.
Cat despre negru, ai dreptata cu contrastul dar eu inca ma aaflu in perioada de "vadanie"

Postat 10 December 2009 - 09:48 AM

Postat 10 December 2009 - 06:37 PM
Lapona Enigel a spus:
Is superbe alea de Wille, ce sa mai, le ador.
Cat despre negru, ai dreptata cu contrastul dar eu inca ma aaflu in perioada de "vadanie"
Asa e sis, trebuie sa ne vedem
Si eu traiesc o situatie finaciara rosie acum
Am avut si mai am perioade in care nu ies din negru, asa simt nevoia sa port... tin minte ca am avut asa o perioada cand eram in liceu, biata mama care nu suporta negrul incerca sa ma descurajeze spunand ca la cat is de slaba negrul nu e de mine... As vrea sa mai poata spuna asta si acum :roll:

Postat 10 December 2009 - 10:54 PM
Am stat eu si m-am gandit, pii adik de ce sa dau eu banii pe un Sabo banal, pe care oricum tata lumea-l poarta (urla snobismu'-n mine) cand mai bine mai strang niste bani si po's port the Wille? Ia, pareri, s-aud!

Postat 10 December 2009 - 11:11 PM
Lapona Enigel a spus:
Am stat eu si m-am gandit, pii adik de ce sa dau eu banii pe un Sabo banal, pe care oricum tata lumea-l poarta (urla snobismu'-n mine) cand mai bine mai strang niste bani si po's port the Wille? Ia, pareri, s-aud!
Zic ca e o idee buna, eu asa as face, o bijuterie deosebita merita investitia!

Postat 10 December 2009 - 11:38 PM

Postat 11 December 2009 - 01:32 PM
Lapona Enigel a spus:
Sabo e si el dragut, nu pot spune nu, (are si in satul vecin la o vitrina la magazin
Nu cred ca tine de snobism asta {SMILIES_PATH}/6.gif

Postat 11 December 2009 - 07:09 PM
Dar sa revenim, exact Sabo nu imi place de fapt ce are de oferit la fel ca si Pandora -ce mai nebunie cu zdranganelele alea- in schimb ce am aratat eu mai sus e din colectia asta nou si am vazut piatra pe corai, nu pe negru si e deosebita. Totusi cand stiu ca tuate colegele isi iau de la Sabo :roll: -da stiu, iar urla znobismu' , dar asa sunt eu imi place sa port lucruri deosebite- ma lipsesc.

Postat 11 December 2009 - 07:09 PM

Postat 11 December 2009 - 09:49 PM
Rog sa mi se scuze calitatea pozelor facute la bec, da io pe lumina ajung arareori acasa. :evil:
Primii sunt niste cercei vechi( mi s-a rupt o tortita de la ei) primiti de la nasul meu de botez si la care tin mult.
Imagini atasate

Postat 11 December 2009 - 09:57 PM
Urmatorii:
Imagini atasate

Postat 11 December 2009 - 10:03 PM
Si aici e ce mi-am cumparat in ultimul tin din aur. Mi le-am luat sa fie, dar nu o consider o investitie. Nu sunt foarte multumita de calitate, se vede ca sunt facute " la norma" si inclin sa-i dau dreptate lui Lapo... Prefer sa dau un ban si sa ramana copiilor mei o mica amintire si cu o poveste atasata.
Am vazut si la noi bijuterii de 14 si 18 k cu pietre pretioase si se cunoaste calitatea. Mi-ar palcea sa ne luam verighetele de acolo.
Mi-ati starnit curiozitatea cu Wille si am vazut ca au si in Bucuresti reprezentanta. Mi-a picat "cu tronc" un ceas de acolo.
Imagini atasate

Postat 12 December 2009 - 02:10 PM

Postat 12 December 2009 - 02:34 PM
Am ceva luat de curand relativ si l-am purtat doar de cateva ori in vara dupa care l-am pastrat in cutia lui-colier cred ca e. In orice caz argintul s-a patat si eu am vazut negru'n fata ochilor pentru ca a costat, nu e gablontz. Sa ma duc mai bine cu el la bijutier decat sa incerc acasa?

Ajutor