
Info
http://it.wikipedia....ius_piscatorius
Bucata mea cintarea mai putin de 1 kg, din moment ce pretul la kg era de 26 € si bucata mea a costat 17 €.
Am pus-o in tigaie cu un strop de ulei, foc mare, capac pus si prajit pe ambele parti.

Dupa aceea am adaugat citeva rosii micute taiate felii

si sosuletul care mi-a ramas de aici
http://artaculinara....648

si am pus la fiert mai intii cu capac, apoi fara ca sa se ingroase sosuletul, spre sfirsit am adaugat si citeva masline fara simburi, intorcind pestele de citeva ori de pe o parte pe alta

Garnitura facuta in felul asta mie imi place foarte mult, am taiat 2 cartofi, 4 morcovi mici, un ardei galben si unul rosucu aligatorul toate bucatele

si le-am pus in tigaie cu un strop de ulei, amestec des, pun capacul si ele se coc cu vaporii de apa care se creeaza, ramin crocante si sunt extrem de gustoase.

Et voilà
