As vrea sa fac niste haiose,pe care le-am tot amanat de la Craciun si pana acum,dar nu am timp sa fac aluatul si sa le coc in aceeasi zi.Stie cineva daca pot congela aluatul pentru cateva zile? Multumesc anticipat.
Pagina 1 din 1
despre aluatul de haiose
Postat 19 April 2011 - 09:40 PM
lrscnd, la 19 April 2011 - 07:55 PM, a spus:
As vrea sa fac niste haiose,pe care le-am tot amanat de la Craciun si pana acum,dar nu am timp sa fac aluatul si sa le coc in aceeasi zi.Stie cineva daca pot congela aluatul pentru cateva zile? Multumesc anticipat.
Cred ca KikenHana e cea mai în masura sa te sfatuiasca
Nu faceti aceeasi prostie de doua ori, sunt atat de multe prostii noi de facut!
Postat 19 April 2011 - 10:22 PM
E adevarat ca nu-s experta în aluaturi,dar eu cred ca se poate congela fara probleme.
De dezghetat l-as dezgheta în frigider.Adica l-as lasa peste noapte sa se dezghete la rece.
Odata dezghetat,l-as scoate din frigider si l-as lasa putin afara înainte de a-l prelucra.
De dezghetat l-as dezgheta în frigider.Adica l-as lasa peste noapte sa se dezghete la rece.
Odata dezghetat,l-as scoate din frigider si l-as lasa putin afara înainte de a-l prelucra.
-Maya's World-☀
-D'ale pisicilor-☀
"I have always imagined that Paradise will be a kind of library.”
― Jorge Luis Borges
-D'ale pisicilor-☀
"I have always imagined that Paradise will be a kind of library.”
― Jorge Luis Borges
Postat 20 April 2011 - 08:23 AM
Sigur se poate congela.
Mie mi-l face mama cand are chef, iar eu il decongelez in frigi (cum zice Maya) si e OK.
Mie mi-l face mama cand are chef, iar eu il decongelez in frigi (cum zice Maya) si e OK.
Postat 20 April 2011 - 09:32 AM
Multumesc tuturor,o sa incerc si o sa va spun ce-a iesit.Pana atunci,va urez sa aveti un Paste fericit alaturi de cei apropiati!
Arata acest topic
Pagina 1 din 1