Forum Culinar: Meniul Pastelui 2011, 2013, 2014 chez Adrienne" - Forum Culinar

Salt la continut

  • 3 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Meniul Pastelui 2011, 2013, 2014 chez Adrienne"

#21 Useril este offline   julix_2007 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: yellow
  • Postari: 1,244
  • Inregistrat: 24-November 09

Postat 28 April 2011 - 08:22 PM

Am intrat si aici sa admir meniul. Jos palaria.

#22 Useril este offline   stella 

  • Ambasadoarea artistilor culinari
  • PipPipPipPip
  • Grup: Green
  • Postari: 7,715
  • Inregistrat: 23-November 09

Postat 28 April 2011 - 08:32 PM

Admirand Meniul tau, si balind aici, mi-am amintit ca mai aveam zacusca de ast-toamna, asa ca acum e mult mai bine, dupa ce
am mancat , pot sa mauit mai linistita la poze =))
btw, eu am cumparat gelatina de primitivo si era tare buna =))

#23 Useril este offline   Adriana 

  • Bucătăreasă cu sucitor
  • Grup: Moderators
  • Postari: 14,068
  • Inregistrat: 21-November 09
  • LocationTo, Piemonte, IT

Postat 29 April 2011 - 07:31 AM

Vezi postareajulix_2007, la 28 April 2011 - 08:22 PM, a spus:

Am intrat si aici sa admir meniul. Jos palaria.

Multumesc.

Vezi postareastella, la 28 April 2011 - 08:32 PM, a spus:

btw, eu am cumparat gelatina de primitivo si era tare buna =))

Tre sa mai incerc vreuna ca mi-a placut, pe asta mi-a facut-o cadou prietena mea care are magazinul de vinuri simbata cind ne-am dus dupa "provizii" =))

#24 Useril este offline   Adriana 

  • Bucătăreasă cu sucitor
  • Grup: Moderators
  • Postari: 14,068
  • Inregistrat: 21-November 09
  • LocationTo, Piemonte, IT

Postat 01 April 2013 - 10:40 PM

Trag sus mesajul de acum 2 ani doar ca sa va arat 2 idei dragute de anul asta.

Sparanghel in aluat de foetaj cu prosciutto crudo:
reteta de aici
http://ricette.giall...-con-crudo.html
eu n-am pus brinza grana, data viitoare le-as face cu prosciutto cotto, mi s-au parut prea sarate asa
Imagine atasata: monthly_04_2013/post-4-13648487500952.jpg

Vol-au-vent umpluti cu salata boeuf:
mi-a placut contrastul dintre vol-au-vent-ii abia facuti crocanti si prospetimea salatei boeuf
Imagine atasata: monthly_04_2013/post-4-13648487948144.jpg

#25 Useril este offline   zerda 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Green
  • Postari: 6,005
  • Inregistrat: 04-January 10
  • LocationBucuresti

Postat 01 April 2013 - 11:12 PM

Speram sa pui mai multe, dar m-am bucurat oricum!
Nu trezi niciodata un tigru care doarme!

#26 Useril este offline   redivivus 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 713
  • Inregistrat: 30-November 09
  • LocationIsrael

Postat 02 April 2013 - 08:01 AM

foarte frumos, Adriana

#27 Useril este offline   Adriana 

  • Bucătăreasă cu sucitor
  • Grup: Moderators
  • Postari: 14,068
  • Inregistrat: 21-November 09
  • LocationTo, Piemonte, IT

Postat 02 April 2013 - 10:29 PM

Pai nu prea a fost mai mult, pentru ca pe linga astea 2 mai erau doar tartine, cu pate de masline facut mixind maslinele, pate de salata radicchio pe care l-am cumparat de la Lidl si zacusca
Imagine atasata: monthly_04_2013/post-4-13649344625358.jpg
apoi drob facut de mama cind era aici si congelat.
Si pe urma carne la gratar pe care n-am pozat-o, legume la cuptor bucatele pe care le-am pus cred pe aici pe undeva, salata de varza rosie si de conopida cum am zis acu vreo 2 zile si gata :rolleyes:

#28 Useril este offline   Adriana 

  • Bucătăreasă cu sucitor
  • Grup: Moderators
  • Postari: 14,068
  • Inregistrat: 21-November 09
  • LocationTo, Piemonte, IT

Postat 02 April 2013 - 10:29 PM

Vezi postarearedivivus, la 02 April 2013 - 08:01 AM, a spus:

foarte frumos, Adriana

mersi :rolleyes:

#29 Useril este offline   cerra 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 2,936
  • Inregistrat: 08-October 11
  • LocationTimisoara

Postat 02 April 2013 - 11:28 PM

Foarte frumos si aspectuos! :rolleyes:

#30 Useril este offline   Lapona Enigel 

  • Night's Watch
  • PipPipPipPip
  • Grup: Nordic
  • Postari: 9,601
  • Inregistrat: 23-November 09
  • LocationDavy Jones' Locker

Postat 03 April 2013 - 07:38 AM

Adi, mie imi plac tare mult bufetele astea reci cu miniaturi de tot felul. Multumesc mult de idei, ca o sa am nevoie vineri. :rolleyes: Aia cu sparanghelul sigur o pun in practica!
Heave ho, buccaneers ;)

Imagine postata

#31 Useril este offline   Adriana 

  • Bucătăreasă cu sucitor
  • Grup: Moderators
  • Postari: 14,068
  • Inregistrat: 21-November 09
  • LocationTo, Piemonte, IT

Postat 03 April 2013 - 05:47 PM

Vezi postareacerra, la 02 April 2013 - 11:28 PM, a spus:

Foarte frumos si aspectuos! ;)

mersi

Vezi postareaLapona Enigel, la 03 April 2013 - 07:38 AM, a spus:

Adi, mie imi plac tare mult bufetele astea reci cu miniaturi de tot felul. Multumesc mult de idei, ca o sa am nevoie vineri. ;) Aia cu sparanghelul sigur o pun in practica!

repet, pentru gustul meu per total era prea sarat dar eu de felul meu maninc putin sarat, cred ca ar sta bine invelit si intr-o felie de bacon, o sa incerc si asa, tre sa-l pun pe Stefano sa dea jos de pe dulap masina de feliat si sa-mi taie felii subtirele
si inca o chestie, pune-le la copt bine distantiate una de alta ca eu le-am pus in cuptoras ca sa fac mai rapid si unde s-au lipit una de alta nu s-au copt bine bine si mie nu-mi place deloc foetajul umed, in rest erau coapte bine
si sparanghelul fiert inainte sa fie bine uscat
succes ;)

#32 Useril este offline   Lapona Enigel 

  • Night's Watch
  • PipPipPipPip
  • Grup: Nordic
  • Postari: 9,601
  • Inregistrat: 23-November 09
  • LocationDavy Jones' Locker

Postat 03 April 2013 - 08:16 PM

Mersi penru sfaturi, am retinut treaba cu sarea!
Heave ho, buccaneers ;)

Imagine postata

#33 Useril este offline   Foxyy 

  • Moderator
  • Grup: Moderators
  • Postari: 14,143
  • Inregistrat: 24-November 09
  • Location: H P

Postat 03 April 2013 - 09:54 PM

Simplu, elegant si de efect! :) Frumoase aperitive, ideile sunt minunate si numai bune de pus in aplicare in cazul unui bufet! :D

#34 Useril este offline   Cristina 

  • Regina Lamâilor
  • PipPipPipPip
  • Grup: Crimson
  • Postari: 907
  • Inregistrat: 25-November 09
  • LocationDown Under

Postat 04 April 2013 - 02:02 AM

Grozave ideile Adriana - ti le fur si eu pentru o party weekendul asta! Frumos totul! Felicitari!

#35 Useril este offline   Adriana 

  • Bucătăreasă cu sucitor
  • Grup: Moderators
  • Postari: 14,068
  • Inregistrat: 21-November 09
  • LocationTo, Piemonte, IT

Postat 04 April 2013 - 05:56 PM

Multumesc.

#36 Useril este offline   Adriana 

  • Bucătăreasă cu sucitor
  • Grup: Moderators
  • Postari: 14,068
  • Inregistrat: 21-November 09
  • LocationTo, Piemonte, IT

Postat 21 April 2014 - 06:25 PM

Anul asta :thumleft:
Masa
Imagine atasata: monthly_04_2014/post-4-13980968010452.jpg
un loc
Imagine atasata: monthly_04_2014/post-4-13980968207714.jpg
Ouale pe care le-am colorat distrindu-ne, nenorocind doua in timpul vopsirii si care m-au satisfacut foarte mult, extrem de nesanatos colorate dar rapide si de efect :happy4: alea mici evident sunt de ciocolata
Imagine atasata: monthly_04_2014/post-4-13980969579469.jpg
Meniul
Imagine atasata: monthly_04_2014/post-4-13980972422358.jpg
Salata boeuf
Imagine atasata: monthly_04_2014/post-4-13980972838413.jpg
Asta era panettone-le sarat cu diferite umpluturi, doar ca cine l-a taiat a taiat niste felii neegale asa ca atunci cind l-am montat arata precum turnul din Pisa asa ca am decis sa il las sub forma de tramezzini
Imagine atasata: monthly_04_2014/post-4-13980976339173.jpg
Drobul facut de mama inainte de a pleca, congelat
Imagine atasata: monthly_04_2014/post-4-13980974069138.jpg
Un salam din carne de vaca si unul de porc
Imagine atasata: monthly_04_2014/post-4-1398097443715.jpg
Paste umplute cu sparanghel si cu sos tot de sparanghel
Imagine atasata: monthly_04_2014/post-4-13980974985345.jpg
Desert, bavareza din iaurt si ananas
Imagine atasata: monthly_04_2014/post-4-13980975505854.jpg

#37 Useril este offline   julix_2007 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: yellow
  • Postari: 1,244
  • Inregistrat: 24-November 09

Postat 21 April 2014 - 07:42 PM

Foarte frumos. Si nu par a fi bucate greu de digerat.

#38 Useril este offline   Adriana 

  • Bucătăreasă cu sucitor
  • Grup: Moderators
  • Postari: 14,068
  • Inregistrat: 21-November 09
  • LocationTo, Piemonte, IT

Postat 21 April 2014 - 11:04 PM

Mersi, asa e :thumleft:

#39 Useril este offline   stella 

  • Ambasadoarea artistilor culinari
  • PipPipPipPip
  • Grup: Green
  • Postari: 7,715
  • Inregistrat: 23-November 09

Postat 23 April 2014 - 07:05 AM

Brava, ca de obicei.

#40 Useril este offline   Adriana 

  • Bucătăreasă cu sucitor
  • Grup: Moderators
  • Postari: 14,068
  • Inregistrat: 21-November 09
  • LocationTo, Piemonte, IT

Postat 23 April 2014 - 02:05 PM

Grazie stellina :)

Arata acest topic


  • 3 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

1 useri citesc topicul
0 membri, 1 vizitatori, 0 utilizatori anonimi