Buna,elvi si ma bucur ca ti-aiplacut pregatirile.
In legatura cu,catelusii:daca ai o reteta pereferata de fursecuri o folosesti pe aceasta,daca nu ,voi posta si reteta mea.Se face un aluat,se imparte in doua,intr-una din jumatati se pune cacao,se intind 2 foi si se decupeaza cu forma de "inima",daca vrei ca urechiusele sa fie maro,atunci lasi fata alba(adica inimioara alba)si 1 inimioara maro o tai in jumatate,rezulta doua urechiuse.Poti face si varianta inversa-capusor maro si urechiuse albe.
Se pune in tava hartie de copt,se pun inimioarele intregi cu varful in jos iar jumatatile maro cu varful in sus,se lipesc cat de cat intre ele prin apasare usoara.
Se coc fursecurile si dupa ce se racesc se orneaza cu diferite bomboane si cu ciocolata topita(bomboanele folosite de mine au fost M&M si inca un fel,pe care le-am lipit tot cu cioco)
Sper ca ai inteles ,daca nu,sunt aici sa te lamuresc.
![:D](https://www.artaculinara.ro/forums/public/style_emoticons/default/biggrin.gif)
Petrecere frumoasa sa aveti!