Forum Culinar: Chiperchi - Forum Culinar

Salt la continut

  • 2 Pagini +
  • 1
  • 2
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Chiperchi

#21 Useril este offline   Adriana 

  • Bucătăreasă cu sucitor
  • Grup: Moderators
  • Postari: 14,068
  • Inregistrat: 21-November 09
  • LocationTo, Piemonte, IT

Postat 08 September 2014 - 09:55 PM

Cum de mi-a scapat mie bunatatea asta!

#22 Useril este offline   stella 

  • Ambasadoarea artistilor culinari
  • PipPipPipPip
  • Grup: Green
  • Postari: 7,715
  • Inregistrat: 23-November 09

Postat 09 September 2014 - 10:23 AM

o incerc azi la pranz...vaz ca am di tàti in casa:)

#23 Useril este offline   zoazorel 

  • Io-s aia!
  • PipPipPipPip
  • Grup: Blue
  • Postari: 5,494
  • Inregistrat: 24-November 09
  • LocationBrăila, București, Bolintin-Vale...

  Postat 09 September 2014 - 11:10 AM

Saptamana trecuta am facut si eu. Si mai fac, fiindca-mi place tare.Nu e o mancare aspectuasa, ca n-are cum, dar e ff buna.Imagine postata
Nu ma pricep, da' insist sa persist! Si cateodata chiar imi iese!

Nu-i cereti unei femei imposibilul. E capabila sa vi-l ofere!!!

#24 Useril este offline   stella 

  • Ambasadoarea artistilor culinari
  • PipPipPipPip
  • Grup: Green
  • Postari: 7,715
  • Inregistrat: 23-November 09

Postat 09 September 2014 - 12:43 PM

et voilà

Imagini atasate

  • Imagine atasata: monthly_09_2014/post-16-14102593759047.jpg


#25 Useril este offline   Carmella 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 2,237
  • Inregistrat: 30-November 09

Postat 09 September 2014 - 12:51 PM

Bravo, Stella! :tongue3:

#26 Useril este offline   zoazorel 

  • Io-s aia!
  • PipPipPipPip
  • Grup: Blue
  • Postari: 5,494
  • Inregistrat: 24-November 09
  • LocationBrăila, București, Bolintin-Vale...

  Postat 09 September 2014 - 02:54 PM

Haidi, bre, Stellin! Acum m-ai facut s-o mai fac odata ! Uuuffff! Imagine postata

Ai facut-o cu ardeii cruzi? Ia sa-ncerci si cu ei copti! E de exceptie!
Nu ma pricep, da' insist sa persist! Si cateodata chiar imi iese!

Nu-i cereti unei femei imposibilul. E capabila sa vi-l ofere!!!

#27 Useril este offline   stella 

  • Ambasadoarea artistilor culinari
  • PipPipPipPip
  • Grup: Green
  • Postari: 7,715
  • Inregistrat: 23-November 09

Postat 09 September 2014 - 03:18 PM

Cruzi Zoazo, ca nu aveam timp de copturi :)

#28 Useril este offline   sorinadaniela 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Blue
  • Postari: 3,741
  • Inregistrat: 25-November 09
  • LocationVicenza (Italia)

Postat 03 November 2014 - 04:38 PM

Mi-am pregătit deja pt diseară:
- 1kg de ardei gras spălat și tăiat în sferturi
- am spălat 1kg de roșii (ciliegine)
- am dat pe răzătoare 0,5kg de fetta (de data asta folosim înlocuitor).

Cum voi ajunge acasă în seara aceasta trec imediat la atac. Stau încă în dubiu dacă să le tai acum bucățele sau să o fac diseară.
Mai vedem, ce chef avem...
Sorina

#29 Useril este offline   sorinadaniela 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Blue
  • Postari: 3,741
  • Inregistrat: 25-November 09
  • LocationVicenza (Italia)

Postat 16 December 2014 - 03:59 PM

Vezi postareaCarmella, la 19 July 2011 - 10:52 PM, a spus:


Ne trebuie:

Ardei capia (preferabil) ~1 kg... am avut 1kg de ardei, poate chiar un pic mai mult
Rosii - tot cam 1kg... aici am avut doar vreo 600g. În schimb am pus câteva linguri de pastă de ardei și roșii făcută de mama
Brinza telemea de oaie - sarata ~1/2 kg... cum îmi place brânza la nebunie am folosit un piiiiic mai multă: 200g fetta și 400g telemea adusă de mama din Românica
4 oua
1/2 pahar iaurt... cred că am folosit borcanul întreg (undeva între 200g și 300g)
1 capatina usturoi... bre, de ăsta chiar că nu avui, dar am suplinit la sfârșit cu niște usturoi uscat
ulei de masline




Și iar am făcut Chiperchi lu' matale. Tare buni mai sunt.
Văd că doar eu îi savurez. Voi, nu?!
Sorina

#30 Useril este offline   zoazorel 

  • Io-s aia!
  • PipPipPipPip
  • Grup: Blue
  • Postari: 5,494
  • Inregistrat: 24-November 09
  • LocationBrăila, București, Bolintin-Vale...

  Postat 17 December 2014 - 08:52 PM

Vezi postareasorinadaniela, la 16 December 2014 - 03:59 PM, a spus:

Și iar am făcut Chiperchi lu' matale. Tare buni mai sunt.
Văd că doar eu îi savurez. Voi, nu?!


Sorinusha, eu le fac DOAR vara-toamna, cand coc ardei kapia.Atunci sunt si rosii din gradina mamei...In rest, parca n-au acelasi gust.
Nu ma pricep, da' insist sa persist! Si cateodata chiar imi iese!

Nu-i cereti unei femei imposibilul. E capabila sa vi-l ofere!!!

#31 Useril este offline   Carmella 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 2,237
  • Inregistrat: 30-November 09

Postat 17 December 2014 - 09:29 PM

Vezi postareasorinadaniela, la 16 December 2014 - 03:59 PM, a spus:

Și iar am făcut Chiperchi lu' matale. Tare buni mai sunt.
Văd că doar eu îi savurez. Voi, nu?!


Eu fac miine, am citiva ardei capia rosii si un rest de brinza :tongue3:

#32 Useril este offline   sorinadaniela 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Blue
  • Postari: 3,741
  • Inregistrat: 25-November 09
  • LocationVicenza (Italia)

Postat 17 December 2014 - 10:21 PM

Eu kapia nu găsesc pe aici...
Sorina

Arata acest topic


  • 2 Pagini +
  • 1
  • 2
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

2 useri citesc topicul
0 membri, 2 vizitatori, 0 utilizatori anonimi