Chiperchi
#23
Postat 09 September 2014 - 11:10 AM
Saptamana trecuta am facut si eu. Si mai fac, fiindca-mi place tare.Nu e o mancare aspectuasa, ca n-are cum, dar e ff buna.
Nu ma pricep, da' insist sa persist! Si cateodata chiar imi iese!
Nu-i cereti unei femei imposibilul. E capabila sa vi-l ofere!!!
Nu-i cereti unei femei imposibilul. E capabila sa vi-l ofere!!!
#26
Postat 09 September 2014 - 02:54 PM
Haidi, bre, Stellin! Acum m-ai facut s-o mai fac odata ! Uuuffff!
Ai facut-o cu ardeii cruzi? Ia sa-ncerci si cu ei copti! E de exceptie!
Ai facut-o cu ardeii cruzi? Ia sa-ncerci si cu ei copti! E de exceptie!
Nu ma pricep, da' insist sa persist! Si cateodata chiar imi iese!
Nu-i cereti unei femei imposibilul. E capabila sa vi-l ofere!!!
Nu-i cereti unei femei imposibilul. E capabila sa vi-l ofere!!!
#28
Postat 03 November 2014 - 04:38 PM
Mi-am pregătit deja pt diseară:
- 1kg de ardei gras spălat și tăiat în sferturi
- am spălat 1kg de roșii (ciliegine)
- am dat pe răzătoare 0,5kg de fetta (de data asta folosim înlocuitor).
Cum voi ajunge acasă în seara aceasta trec imediat la atac. Stau încă în dubiu dacă să le tai acum bucățele sau să o fac diseară.
Mai vedem, ce chef avem...
- 1kg de ardei gras spălat și tăiat în sferturi
- am spălat 1kg de roșii (ciliegine)
- am dat pe răzătoare 0,5kg de fetta (de data asta folosim înlocuitor).
Cum voi ajunge acasă în seara aceasta trec imediat la atac. Stau încă în dubiu dacă să le tai acum bucățele sau să o fac diseară.
Mai vedem, ce chef avem...
Sorina
#29
Postat 16 December 2014 - 03:59 PM
Carmella, la 19 July 2011 - 10:52 PM, a spus:
Ne trebuie:
Ardei capia (preferabil) ~1 kg... am avut 1kg de ardei, poate chiar un pic mai mult
Rosii - tot cam 1kg... aici am avut doar vreo 600g. În schimb am pus câteva linguri de pastă de ardei și roșii făcută de mama
Brinza telemea de oaie - sarata ~1/2 kg... cum îmi place brânza la nebunie am folosit un piiiiic mai multă: 200g fetta și 400g telemea adusă de mama din Românica
4 oua
1/2 pahar iaurt... cred că am folosit borcanul întreg (undeva între 200g și 300g)
1 capatina usturoi... bre, de ăsta chiar că nu avui, dar am suplinit la sfârșit cu niște usturoi uscat
ulei de masline
Și iar am făcut Chiperchi lu' matale. Tare buni mai sunt.
Văd că doar eu îi savurez. Voi, nu?!
Sorina
#30
Postat 17 December 2014 - 08:52 PM
sorinadaniela, la 16 December 2014 - 03:59 PM, a spus:
Și iar am făcut Chiperchi lu' matale. Tare buni mai sunt.
Văd că doar eu îi savurez. Voi, nu?!
Văd că doar eu îi savurez. Voi, nu?!
Sorinusha, eu le fac DOAR vara-toamna, cand coc ardei kapia.Atunci sunt si rosii din gradina mamei...In rest, parca n-au acelasi gust.
Nu ma pricep, da' insist sa persist! Si cateodata chiar imi iese!
Nu-i cereti unei femei imposibilul. E capabila sa vi-l ofere!!!
Nu-i cereti unei femei imposibilul. E capabila sa vi-l ofere!!!