Forum Culinar: Risotto, fel de fel de feluri - Forum Culinar

Salt la continut

  • 18 Pagini +
  • « Prima
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Risotto, fel de fel de feluri

#161 Useril este offline   Narnia 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 254
  • Inregistrat: 22-November 09

Postat 23 September 2011 - 11:26 PM

Vezi postareaMaya, la 23 September 2011 - 08:35 PM, a spus:

Leurda! :lol:
Renunta la dovlecei si fa-l cu mai multa leurda. Poate-ti place :salut:
Aici o reeta: http://artaculinara....da-si-zucchini/
Din pacate, acum ai sansa sa gasesti doar leurda congelata.


Ma duc maine la supermarket sa vad daca gasesc. :salut:

Vezi postareaPetunie, la 23 September 2011 - 08:35 PM, a spus:

Io zisai de leurda,da nu m-o crezut :P
E si verde si are si gust de usturoi :love3:


Ba sa stii ca te-am crezut.Imagine postata
Sigura nu am cum sa fiu pana nu incerc, dar mi s-a parut cel mai apropiat de adevar.

Multumesc mult pentru ajutor.

#162 Useril este offline   Dan@ 

  • (*.*) who cares ?
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 3,944
  • Inregistrat: 31-December 09

Postat 26 September 2011 - 01:39 PM

Vezi postareaAdriana, la 21 September 2011 - 07:46 AM, a spus:

Frumoasa prezentarea :)
puii de portobello sunt dupa reteta lui mon cher sau si risotto?


numai portobello pt. ca urmau sa fie serviti linga un piept de pui la gratar. (risotto a fost alegerea mea de ultim moment, cind am descoperit ca nu mai aveam decit orez arborio in casa si timp ioc ! sa fug la cumparaturi :rolleyes: )

#163 Useril este offline   Adriana 

  • Bucătăreasă cu sucitor
  • Grup: Moderators
  • Postari: 14,454
  • Inregistrat: 21-November 09
  • LocationTo, Piemonte, IT

Postat 05 November 2011 - 06:22 PM

Am facut aseara caracatita si azi cu sosul de rosii lasat si cu ce a ramas din caracatita am facut risotto, foarte bun a iesit
Imagine atasata: monthly_11_2011/post-4-13205101537753.jpg

#164 Useril este offline   9Ramy9 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 671
  • Inregistrat: 26-November 09
  • LocationItalia

Postat 06 November 2011 - 05:05 PM

Risotto cu varza rosie si wurstel(carnat)

Varianta cu varza amestecata in orez,si varianta straturi(tortulet).
Varza fiarta si pasata(tip pesto).
Imagine atasata: monthly_11_2011/post-162-13205917639904.jpg

Imagine atasata: monthly_11_2011/post-162-1320591808371.jpg

#165 Useril este offline   moatza 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 7,061
  • Inregistrat: 25-November 09
  • Locationtot aici

Postat 06 November 2011 - 05:08 PM

ce frumos arata, parca-i prajitura!
si cu sfecla rosie ar iesi f colorat.

#166 Useril este offline   Eataly 

  • Moderator
  • Grup: Moderators
  • Postari: 8,680
  • Inregistrat: 22-November 09
  • LocationTorino

Postat 16 November 2011 - 03:17 PM

Risotto al Lambrusco :)

Imagine atasata: monthly_11_2011/post-9-13214493138087.jpg

Si portia lui Manu

Imagine atasata: monthly_11_2011/post-9-13214493333834.jpg

Portia mea a fost reductia de Lambrusco cu care am facut decorul! :)

#167 Useril este offline   Adriana 

  • Bucătăreasă cu sucitor
  • Grup: Moderators
  • Postari: 14,454
  • Inregistrat: 21-November 09
  • LocationTo, Piemonte, IT

Postat 16 November 2011 - 08:08 PM

Fain, ma uitam azi pe un site piemontez cu retete si m-a atras unul cu rom si cirnat :lol:

#168 Useril este offline   Adriana 

  • Bucătăreasă cu sucitor
  • Grup: Moderators
  • Postari: 14,454
  • Inregistrat: 21-November 09
  • LocationTo, Piemonte, IT

Postat 20 November 2011 - 12:26 AM

Risotto speck e peperoni
Imagine atasata: monthly_11_2011/post-4-13217415179142.jpg

#169 Useril este offline   Vika 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 468
  • Inregistrat: 01-May 11

Postat 20 November 2011 - 08:21 PM

Vezi postareauptown girl, la 21 September 2011 - 07:40 AM, a spus:

un risotto cu pui de portobello dupa reteta lui ton cher :D



waw, ce bine arata!! :D :lol: :D :lol:

#170 Useril este offline   Adriana 

  • Bucătăreasă cu sucitor
  • Grup: Moderators
  • Postari: 14,454
  • Inregistrat: 21-November 09
  • LocationTo, Piemonte, IT

Postat 27 November 2011 - 03:24 PM

Ieri la prinz
Risotto zucca e pancetta
Imagine atasata: monthly_11_2011/post-4-13224002347566.jpg

#171 Useril este offline   Adriana 

  • Bucătăreasă cu sucitor
  • Grup: Moderators
  • Postari: 14,454
  • Inregistrat: 21-November 09
  • LocationTo, Piemonte, IT

Postat 08 December 2011 - 05:34 PM

Risotto Castelmagno e nocciole
Imagine atasata: monthly_12_2011/post-4-13233584467758.jpg

#172 Useril este offline   Cristinica 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 295
  • Inregistrat: 21-December 09
  • LocationTorino

Postat 26 December 2011 - 06:22 PM

Vezi postareaAdriana, la 08 December 2011 - 05:34 PM, a spus:

Risotto Castelmagno e nocciole


Scump Castelmagno, scump!!! Cine stie cat e de bun... :occasion15:

#173 Useril este offline   Adriana 

  • Bucătăreasă cu sucitor
  • Grup: Moderators
  • Postari: 14,454
  • Inregistrat: 21-November 09
  • LocationTo, Piemonte, IT

Postat 26 December 2011 - 10:38 PM

Mie-mi place deci pentru mine e bun :headbang:
Dar asa-i, e scump.
:notworthy:

#174 Useril este offline   moatza 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 7,061
  • Inregistrat: 25-November 09
  • Locationtot aici

Postat 26 December 2011 - 11:02 PM

Vezi postareaCristinica, la 26 December 2011 - 06:22 PM, a spus:

Scump Castelmagno, scump!!! Cine stie cat e de bun... :)


ce-i aia, va rog?

pe dibuite, ca italiana stiu de la voi :) cred ca-i o ...branza? mai tare, ca parca zicea intr-o reteta ca se decojeste si se taie felii? io cam asa am inteles. :snorting:

#175 Useril este offline   stella 

  • Ambasadoarea artistilor culinari
  • PipPipPipPip
  • Grup: Green
  • Postari: 7,715
  • Inregistrat: 23-November 09

Postat 26 December 2011 - 11:16 PM

Vezi postareamoatza, la 26 December 2011 - 11:02 PM, a spus:

Vezi postareaCristinica, la 26 December 2011 - 06:22 PM, a spus:

Scump Castelmagno, scump!!! Cine stie cat e de bun... :)


ce-i aia, va rog?

pe dibuite, ca italiana stiu de la voi :) cred ca-i o ...branza? mai tare, ca parca zicea intr-o reteta ca se decojeste si se taie felii? io cam asa am inteles. :snorting:



Da moatzo, o branza foarte apreciata :)

http://prodottitipic...magno/index.jsp

http://www.google.ch...PMYjl4QTt69CNCA

#176 Useril este offline   Adriana 

  • Bucătăreasă cu sucitor
  • Grup: Moderators
  • Postari: 14,454
  • Inregistrat: 21-November 09
  • LocationTo, Piemonte, IT

Postat 21 January 2012 - 05:10 PM

Risotto zucca e pancetta (dovleac si sunculita afumata)
Imagine atasata: monthly_01_2012/post-4-13271586076493.jpg

#177 Useril este offline   Adriana 

  • Bucătăreasă cu sucitor
  • Grup: Moderators
  • Postari: 14,454
  • Inregistrat: 21-November 09
  • LocationTo, Piemonte, IT

Postat 28 January 2012 - 11:57 PM

Am pornit decisa sa fac risotto si am descoperit ca aveam doar orez integral, dar n-a fost rau, cu praz micut foarte bun si salata rosie radicchio di chioggia
Imagine atasata: monthly_01_2012/post-4-13277878145792.jpg

#178 Useril este offline   Adriana 

  • Bucătăreasă cu sucitor
  • Grup: Moderators
  • Postari: 14,454
  • Inregistrat: 21-November 09
  • LocationTo, Piemonte, IT

Postat 12 February 2012 - 07:15 PM

Aveam un amestec congelat de broccoli, naut si un fel de calamar asa ca am facut
Risotto broccoli, ceci e totano
Imagine atasata: monthly_02_2012/post-4-13290669230277.jpg

#179 Useril este offline   Adriana 

  • Bucătăreasă cu sucitor
  • Grup: Moderators
  • Postari: 14,454
  • Inregistrat: 21-November 09
  • LocationTo, Piemonte, IT

Postat 27 February 2012 - 12:02 AM

Risotto cu fenicul si cirnat
Imagine postata

#180 Useril este offline   Foxyy 

  • Moderator
  • Grup: Moderators
  • Postari: 14,143
  • Inregistrat: 24-November 09
  • Location: H P

Postat 03 March 2012 - 11:47 AM

Intreb aici, ca tot e subiectul dedicat orezului: ce orez ramane mai tarisor dupa fierbere? Sau, care ar fi metoda cea mai buna de a fierbe orezul, ca sa ramana oarecum tare (cre' ca al dente ar fi un termen bun de aplicat si-n cazul asta)? Jupanul vrea sa fie mai taricel, iar pana acum n-am gasit metoda / orezul potrivit/a pentru asa ceva. A priceput cineva ceva din intrebarea mea? :-*

Arata acest topic


  • 18 Pagini +
  • « Prima
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

1 useri citesc topicul
0 membri, 1 vizitatori, 0 utilizatori anonimi