Avem nevoie de:
Pt maioneza: 1 galbenus de ou crud, 1 galbenus fiert tare, o lingurita mustar si ulei.... eu am pregatit maioneza in prealabil ..
Pt salata: 1 sfecla rosie fiarta ( eu am fiert sfecla cam 3 ore :x ), putin otet, o lingurita zahar, maioneza, smantana ( pt lungit maioneza), sunca de pui afumata, piept de pui afumat, sunca de porc.. in fine , orice carne preferati numai afumata sa fie, sare, piper...

Puteti folosi si sfecla din borcan , deja preparata, numai sa o scurgeti bine
Se dezbraca sfecla de paltonas:

Se rade sfecla pe razatoarea mare, sau se taie cubulete mici

Se scurge putin de zeama pe care o lasa.
Se pune peste sfecla rasa putin otet si o lingurita de zahar, eventual se poate pune hrean ras, sau seminte de chimen.
Puiul taiat cubulete mici se arunca peste sfecla, se intinde maioneza cu smantana, se arunca si ea la gramada, se adauga sare , piper si se amesteca bine:

Se lasa la rece putin ca sa se macereze ingredientele.
Nu este f aspectuoasa dar va asigur ca e f gustoasa:

Pofta mare!