E minunat pestele spada facut asa.
Ramane fraged, iar ierburile aromatice si migdalele ii dau un gust sublim! Nu mai zic de parfum!
Ingrediente pentru 2 felii:
2 felii de peste spada
1 catel de usturoi
ierburi aromatice: menta, patrunjel, rozmarin, busuioc (toate proaspete)
20 gr migdale feliate
ulei extravirgin de masline
30 gr pesmet
sare
piper
Eu am facut asa:
mai intai am pus putin ulei de masline (la ochi, va orientati in functie de cat peste aveti, sa va ajunga sa ungeti bine pestele) intr-o farfurie cu un catel de usturoi taiat felii si am lasat deoparte pana ce pregatim restul ingredientelor.
Am taiat marunt ierburile aromatice. Ce vedeti in poza sunt ierburile pentru o felie.


Am amestecat apoi pe o farfurie pesmetul, amestecul de ierburi aromatice si ulei de masline (la ochi, puneti atat cat sa va rezulte o compozitie moale).

Apoi am adaugat migdalele felii si am amestecat din nou cu grija.

