Multumesc!
Mi-a placut ca au ramas pufoase mai multe zile.
Bombite umplute, Poale'n brau, Placinte cu bostan alb/dovleac, Cornulete din acelasi aluat magic :)
#22
Postat 05 May 2012 - 10:40 PM
Doamne cat de bine arata toate! Trebuuie sa incerc si eu. Cred ca voi face cu branza dulce + stafide si cu ciocolata.
Aluatul acesta, fara zahar si coaja de portocala sau lamaie cred ca merge bine si pentru umpluturi sarate, nu?
Aluatul acesta, fara zahar si coaja de portocala sau lamaie cred ca merge bine si pentru umpluturi sarate, nu?
#23
Postat 06 May 2012 - 05:27 AM
lenias, la 05 May 2012 - 10:40 PM, a spus:
Doamne cat de bine arata toate! Trebuuie sa incerc si eu. Cred ca voi face cu branza dulce + stafide si cu ciocolata.
Aluatul acesta, fara zahar si coaja de portocala sau lamaie cred ca merge bine si pentru umpluturi sarate, nu?
Aluatul acesta, fara zahar si coaja de portocala sau lamaie cred ca merge bine si pentru umpluturi sarate, nu?
Asa-i, merge si la umluturi sarate.
Te astept cu impresii!
Pupici!
#24
Postat 07 June 2012 - 01:25 PM
Oana, am facut si eu aceste minunate bombite, dar asa cum ziceam mai sus - cu ceva sarat. Cred ca pozele nu/si au locul aici. Daca poti sa/mi indici unde sa postez, o fac cu placere. Ideea este ca aluatul este super. L/am facut si eu in MP si nu am pus in el zahar si arome. Impresii? Este minunat, dar cred ca/i prea fin pentru umpluturi sarate
#25
Postat 13 September 2012 - 12:13 AM
lenias, la 07 June 2012 - 01:25 PM, a spus:
Oana, am facut si eu aceste minunate bombite, dar asa cum ziceam mai sus - cu ceva sarat. Cred ca pozele nu/si au locul aici. Daca poti sa/mi indici unde sa postez, o fac cu placere. Ideea este ca aluatul este super. L/am facut si eu in MP si nu am pus in el zahar si arome. Impresii? Este minunat, dar cred ca/i prea fin pentru umpluturi sarate
Poti posta aici, imi face placere sa vad ca ai facut si altfel aluatul.
Ma bucur ca a fost pe placul tau.
Scuze de intarziere, dar mie nu mi-a aparut cand ai scris, scuze!
Ieri am facut iarasi placinta cu bostan si am folosit si faina integrala. Bineinteles acelasi aluat
Te pup!