Forum Culinar: LAP BAND - Inel gastric reglabil - Forum Culinar

Salt la continut

• 14 Pagini +
  • « Prima
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

LAP BAND - Inel gastric reglabil parerea, experienta dvoastra.

Poll: LAP BAND - Inel gastric reglabil (9 membri au votat)

Daca ati avea nevoie sa recurgeti la ajutor bariatric ati alege acest tip de operatie?

1. Da (6 voturi [66.67%] - Vede)

Procentaj din vot: 66.67%

2. Nu (2 voturi [22.22%] - Vede)

Procentaj din vot: 22.22%

3. De ce? (1 voturi [11.11%] - Vede)

Procentaj din vot: 11.11%

Cunoasteti pe cineva care s-a operat prin aceasta metoda? Daca DA ce rezultate a avut?

1. Deloc (1 voturi [11.11%] - Vede)

Procentaj din vot: 11.11%

2. Instabile (4 voturi [44.44%] - Vede)

Procentaj din vot: 44.44%

3. Permanente (4 voturi [44.44%] - Vede)

Procentaj din vot: 44.44%

Voteaza Vizitatorii nu pot vota

#141 Useril este offline   verber 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Green
  • Postari: 2,872
  • Inregistrat: 08-December 09
  • LocationFRO

Postat 14 December 2011 - 10:39 PM

Vezi postareamoatza, la 14 December 2011 - 08:54 PM, a spus:

Dana, bine ca te-ai linistit putin, poate o sa fie bine, trebuie! Are dreptate Carmela, ia in considerare ce ti-a spus ea.

Carmen, venisi? Daca te putem ajuta cu ceva, spune-ne! Eu cred c-ai sa reusesti si singura si-ai sa fii f mandra de tine. Cand aveti parastasul?

Laura, toate (mai) bune?

Alex, tu ti-ai revenit? Un kg nu e un capat de lume, dar sunt sigura ca-i vina lui TOM.sa ai succes cu recalibrarea!

Va pup!

O Motzule este simbata...si vreau sa fac o coliva si pt buna mea prietena(mi afost ca o sora!)...ea face 7 ani mama 9 luni
Ma lupt sa gasesc vase la Campina ...ce am vazut e oribil...
Danuta sper din toata inima ca esti bine!!
Pup gasca!!
:appl:))

#142 Useril este offline   Dana_Fratila 

• Bucatar
  • PipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 60
  • Inregistrat: 11-November 11
  • LocationConstanta, Romania

Postat 15 December 2011 - 10:15 AM

neatza fetelor, da Carmela ai dreptate, am luat si optiunea asta in considerare, am sunat la o clinica priv si ma costa 100 lei consultatia si mi-a zis asistenta ca nu crede ca se va baga chirurgul la asa ceva deoarece nu e specializarea lui...iar o mica interventie chirurgicala ma mai costa inca 100 sau 200 lei. nu era o suma extrafabuloasa...dar la cum am eu nevoie de aceasta mica interventie...adica la fiecare 1-2 saptamani...m-as fi dus in cap cu bani...sa nu uitam ca pe mine ma costa vreo 200-300 lei / luna numai pansamentele pe care le schimb zilnic de 2-3-4 ori/zi.
pe chirurgul care ma ajuta il cheama Ionescu Andrei.

Carmen bine-ai venit acasa..te voi suna zilele astea. iti doresc multa putere si sper sa reusesti sa faci fatza cu brio. te pup dulce.
salutari la toate fetele, pupicei

#143 Useril este offline   AlexandraLazar 

• Ajutor de bucatar
  • PipPip
  • Postari: 24
  • Inregistrat: 23-November 11

Postat 15 December 2011 - 11:28 PM

Buna fetelor!!

Am fost luni dimineata la cluj si mi-a injectat 1 ml ser fiziologic. Momentan sunt la dieta semi solida, nu mananc carne deloc, ceea ce nu prea imi place, dar nu am ce face. Am mancat azi supica cu cartofi, dar am vomitat, desi am mestecat bine cartoful tot am vomitat De luni pana azi am slabit 2 kg :). Acum am 121,2 kg :rolleyes:
Emotional ma simt cam la fel, dar pe timp de zi, incerc totusi sa fiu calma cu cei din jur, chiar daca in sufletul meu e jale. Tot pe timp de zi, incerc sa ies, sa imi fac program astfel incat sa nu ma gandesc si la alte chestii. Ies eu la liman cumva din pct asta de vedere. Cu inelul am rezolvat, acum urmeaza cealalta parte.

#144 Useril este offline   laura_lala 

• Moderator
  • Grup: Moderators
  • Postari: 1,128
  • Inregistrat: 25-November 09
  • LocationPortugalia

Postat 16 December 2011 - 01:48 PM

Si la mine e din ce in ce mai bine, m-am animat deja, sper sa se transmita si la Dana si la Alexandra.
Deja ma gandesc cu placere la ce voi gati pentru ziua sotului (o tinem Duminica asta) si mai ales pentru Craciun. :lol:
Carmen, spor la treaba si tie! :)
Moatza tu pregatesti vreo vizita intr-un loc mai special, asa cum ti-e obiceiul?

#145 Useril este offline   moatza 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 7,061
  • Locationtot aici

Postat 16 December 2011 - 11:09 PM

Vezi postarealaura_lala, la 16 December 2011 - 01:48 PM, a spus:

Moatza tu pregatesti vreo vizita intr-un loc mai special, asa cum ti-e obiceiul?

Laura, mie iarna nu-mi place deloc sa plec. Nici la munte! Am cumparat 2 we la munte, valabile pana in martie, si tot aman, ca nu ma trage ata. De skiat-nu, sanius/patinaj -nu, trasee pe timp de iarna -nu, nu, nu! Iar de plecari mai departate, cu soare si temperaturi mari, n-am nici timp si nici de bani nu ma-ndur ca sa stau cu burta la soare in ianuarie. Deci nu!
Vom pleca de Craciun la Focsani, la parinti si la nasul nostru care-i nascut chiar in ziua de Craciun, iar de Revelion mergem cu niste prieteni buni la restaurant tot la Focsani. Buzoienii sunt in criza mare, vremuri grele!
Numai bine, ma bucur ca s-au mai limpezit lucrurile!

Alex, hai ca iese soarele!

#146 Useril este offline   Dana_Fratila 

• Bucatar
  • PipPipPip

Postat 18 December 2011 - 06:14 PM

buna fetelor, cam liniste pe aici...probabil ati intrat in priza ptr ca se apropie Craciunul.
Carmen cum ai trecut peste pomana mamei tale? sper ca ai reusit sa faci tot ce ti-ai propus.
eu de cand m-am recalibrat am slabit 1 kg, in schimb am niste intepaturi in zona inciziei de mor de durere. Mario face febra incontinuu si am sunat azi la med de fam si a zis ca sa mergem maine dupa masa la cotrol ptr ca e epidemie de varicela in aer si ca s-ar putea sa faca varicela....offf vad ca se tin lant problemele la mine.
In schimb ieri venit "mosu" la mine...mai devreme ptr ca am fost fata cuminte....si mi-a adus o tableta si o perie de par rotativa...imi doream de mult si le-am primit pana la urma. :)
in rest...sa zicem ca-s bine.
va salut si va pup pe toate, va doresc o saptamana superba.

#147 Useril este offline   moatza 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Locationtot aici

Postat 18 December 2011 - 07:44 PM

si tie o saptamana buna, Dana! sanatate si tie si mititelului! ce-o mai fi si cu intepaturile alea? :)

#148 Useril este offline   verber 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationFRO

Postat 18 December 2011 - 08:59 PM

Vezi postareaDana_Fratila, la 18 December 2011 - 06:14 PM, a spus:

buna fetelor, cam liniste pe aici...probabil ati intrat in priza ptr ca se apropie Craciunul.
Carmen cum ai trecut peste pomana mamei tale? sper ca ai reusit sa faci tot ce ti-ai propus.
eu de cand m-am recalibrat am slabit 1 kg, in schimb am niste intepaturi in zona inciziei de mor de durere. Mario face febra incontinuu si am sunat azi la med de fam si a zis ca sa mergem maine dupa masa la cotrol ptr ca e epidemie de varicela in aer si ca s-ar putea sa faca varicela....offf vad ca se tin lant problemele la mine.
In schimb ieri venit "mosu" la mine...mai devreme ptr ca am fost fata cuminte....si mi-a adus o tableta si o perie de par rotativa...imi doream de mult si le-am primit pana la urma. :P
in rest...sa zicem ca-s bine.
va salut si va pup pe toate, va doresc o saptamana superba.

Danuta bine ai revenit ...la mine ieri a fost totul ok...si la noi a venit mosu dar fara expresso caci nu mai am curaj sa comand...la noul televizor nu aud nimic,nu pot schimba programele...am facut timpenie sa nu comand la emag
Vezi ce faci ai grija de tine si de Mario...sunt obosita am fost la Bucuresti
Va pup fete dragi!! :lol: :71:

#149 Useril este offline   laura_lala 

• Moderator
  • LocationPortugalia

Postat 21 December 2011 - 01:45 PM

Vezi postareamoatza, la 16 December 2011 - 11:09 PM, a spus:

Vezi postarealaura_lala, la 16 December 2011 - 01:48 PM, a spus:

Laura, mie iarna nu-mi place deloc sa plec. Nici la munte! Am cumparat 2 we la munte, valabile pana in martie, si tot aman, ca nu ma trage ata. De skiat-nu, sanius/patinaj -nu, trasee pe timp de iarna -nu, nu, nu! Iar de plecari mai departate, cu soare si temperaturi mari, n-am nici timp si nici de bani nu ma-ndur ca sa stau cu burta la soare in ianuarie. Deci nu!
Vom pleca de Craciun la Focsani, la parinti si la nasul nostru care-i nascut chiar in ziua de Craciun, iar de Revelion mergem cu niste prieteni buni la restaurant tot la Focsani. Buzoienii sunt in criza mare, vremuri grele!
Numai bine, ma bucur ca s-au mai limpezit lucrurile!

Alex, hai ca iese soarele!

Hai ca m-ai surprins cu chestia asta. Ca nu-ti place sa viajezi iarna... Cred ca daca as locui in Romania nici mie nu mi-ar trebui excursii la munte. Insa acuma mi-e asa de dor de munte, de zapada ca as merge cu ochii inchisi sa fac trasee, ba chiar m-as risca sa pun cortul pe zapada si sa stau in el. :biggrin: Avem cam la 600 km de noi, in Spania munti splendizi (Picos de Europa - Mtii Cantabrici), dar suntem cam stramtorati cu finantele astfel incat iarna asta stam acasa.
Deh criza din Buzau se simte si la noi. :tongue3:

#150 Useril este offline   laura_lala 

• Moderator
  • LocationPortugalia

Postat 21 December 2011 - 01:47 PM

Spor la pregatirile pentru Craciun! :biggrin:

#151 Useril este offline   verber 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationFRO

Postat 21 December 2011 - 04:37 PM

Fetelor eu va urez din seara asta
un Craciun fericit cu multa sanatate fericire si multe kile jos!
Plec in seara asta la ora 22 spre Vatra dornei.
:scratch:

#152 Useril este offline   moatza 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Locationtot aici

Postat 21 December 2011 - 05:41 PM

Drum bun, Carmen! Sarbatori cu bine ptr familia ta si tot ce va doriti voi!

Cu ce plecati? Sper ca nu cu masina la ora aia.

#153 Useril este offline   AlexandraLazar 

• Ajutor de bucatar
  • PipPip

Postat 22 December 2011 - 12:56 PM

Buna fetelor!!! Eu cred ca am sa racesc cat de curand :D :D . A inceput sa curga nasul si sa stranut!! Nu-mi place dar nu am ce sa fac.

Va doresc sarbatori fericite si la cat mai putine calorii consumate :D :D :D :D

#154 Useril este offline   Dana_Fratila 

• Bucatar
  • PipPipPip

Postat 23 December 2011 - 12:47 AM

salut gagicute...ce mai faceti?
eu nu prea mai am noutati..am slabit deja 2 kg de cand m-am recalibrat....cu moralul sunt ceva mai bine si cu supuratia..hmm tot asa...adica curge...nu tare dar tot curge...dar sincer va zic ca deja m-am obisnuit si parca face parte din mine...asa ca sa zicem ca si asta e bine. luni sau marti m-a sunat dl dr Puia sa vada ce mai fac, cat am mai slabit dupa recalibrare si mi-a zis sa iau vitamine si multiminerale...mi-a zis ca pot merge la sala dar sa nu fac altceva decat mers pe banda si bicicleta...a zis ca miscarea imi va face f bine si ca mava ajuta si la slabire...asa ca din ianuarie vreau sa imi fac iar abonament la sala...
p.s. va atasez si o poza, facuta azi a servici...

p.p.s Craciun Fericit tuturor, va doresc un An Nou mai bun, plin de sanatate, speranta, pace sufleteasca, bucurii si impliniri pe toate planurile.
Va pupacesc dulce pe toate!

#155 Useril este offline   Dana_Fratila 

• Bucatar
  • PipPipPip

Postat 23 December 2011 - 12:49 AM

poza
p.s. Carmen parul l-am indreptat cu acea perie rotativa de la Rowenta...sunt super incantata si multumita de ea! :scratch:
Imagine atasata: monthly_12_2011/post-1345-13245941322397.jpg

#156 Useril este offline   moatza 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Locationtot aici

Postat 24 December 2011 - 12:09 AM

Dana, bine ca esti mai linistita. Ma bucur ca ti-a folosit calibrarea. sa fii sanatoasa!

Sarbatori fericite, un Craciun linistit si cu belsug in familia ta iti doresc!

#157 Useril este offline   Dana_Fratila 

• Bucatar
  • PipPipPip

Postat 24 December 2011 - 02:05 AM

multumesc din suflet Moatza! Da, se pare ca aveam nevoie de un impuls, iar calibrarea asta a facut ptr organismul meu.
Sarbatori Fericite si tie!!! :rolleyes:

#158 Useril este offline   AlexandraLazar 

• Ajutor de bucatar
  • PipPip

Postat 25 December 2011 - 10:11 PM

Inainte de operatie la 154 de kg

Imagine postata

Acum, poze facute azi, cu - 34 kg

Imagine postata

Imagine postata

Imagine postata

Imagine postata

#159 Useril este offline   laura_lala 

• Moderator
  • LocationPortugalia

Postat 26 December 2011 - 03:03 PM

:occasion15: Foarte frumos Alexandra, felicitari pentru kilogramele pierdute! Sanatate si spor la slabit in continuare! :)

#160 Useril este offline   moatza 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Locationtot aici

Postat 26 December 2011 - 07:34 PM

Alex, ma bucura sa te vad zambind iar! Succes in continuare cu slabitul si anul viitor sa-ti aduca normoponderabilitatea!

Arata acest topic

• 14 Pagini +
  • « Prima
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

1 useri citesc topicul