Forum Culinar: Supa crema de dovleac - Forum Culinar

Salt la continut

  • 3 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Supa crema de dovleac

#41 Useril este offline   bristena 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 1,329
  • Inregistrat: 26-November 09

Postat 24 November 2013 - 07:11 PM

ia si "zambareata" mea, facuta zilele trecute

Imagine atasata: monthly_11_2013/post-142-13853130662483.jpg
fiica dacilor

#42 Useril este offline   Adriana 

  • Bucătăreasă cu sucitor
  • Grup: Moderators
  • Postari: 14,546
  • Inregistrat: 21-November 09
  • LocationTo, Piemonte, IT

Postat 04 February 2019 - 12:56 AM

Simpla, cu dovleac butternut si crutoane
Imagine atasata: monthly_02_2019/post-4-0-32520900-1549234601.jpg

#43 Useril este offline   any_annette 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 7,992
  • Inregistrat: 23-November 09

Postat 04 February 2019 - 10:41 AM

Si eu ar trebui s-o fac, mai ales acum ca dovleacul e de sezon, se gaseste dovleac bun.

#44 Useril este offline   Lapona Enigel 

  • Night's Watch
  • PipPipPipPip
  • Grup: Nordic
  • Postari: 9,624
  • Inregistrat: 23-November 09
  • LocationDavy Jones' Locker

Postat 04 February 2019 - 10:05 PM

Mi-am adus aminte ca am facut si eu de cateva ori, poza e mai veche. Eu pun mereu dovleacul la cuptor sa se coaca si ii scot "carnea din el" pentru supa. Insa in ultimii ani, nu am mai trecut de faza dupa scosul din cuptor...mereu am sfarsit prin a il manca asa, cu lingura. Imagine postata

Imagine atasata: monthly_02_2019/post-12-0-81721800-1549310627.jpg
Heave ho, buccaneers ;)

Imagine postata

#45 Useril este offline   Adriana 

  • Bucătăreasă cu sucitor
  • Grup: Moderators
  • Postari: 14,546
  • Inregistrat: 21-November 09
  • LocationTo, Piemonte, IT

Postat 10 February 2019 - 04:43 PM

Ce a ramas din crema de mai sus am amestecat cu alte ramasite de morcovi la tigaie si s-a nascut o supa crema de dovleac si morcovi cu bucatele de Stilton si crutoane
Imagine atasata: monthly_02_2019/post-4-0-97090400-1549809822.jpg

#46 Useril este offline   bellamama 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 1,659
  • Inregistrat: 27-May 13
  • LocationBucuresti

Postat 11 February 2019 - 04:45 PM

Vezi postareaAdriana, la 10 February 2019 - 04:43 PM, a spus:

Ce a ramas din crema de mai sus am amestecat cu alte ramasite de morcovi la tigaie si s-a nascut o supa crema de dovleac si morcovi cu bucatele de Stilton si crutoane
Atasament IMG_20190208_123546.jpg

Ce morcovi ai pus?
Ai zice ca e supa de rosii...

#47 Useril este offline   Adriana 

  • Bucătăreasă cu sucitor
  • Grup: Moderators
  • Postari: 14,546
  • Inregistrat: 21-November 09
  • LocationTo, Piemonte, IT

Postat 11 February 2019 - 05:16 PM

aveam niste morcovi sotati in tigaie cu mirodenii, cum era o portie de una si una de alta le-am amestecat si am facut 2 portii de aceeasi chestie :-*
la culori e de vina lumina, telefonul.... :P

#48 Useril este offline   Adriana 

  • Bucătăreasă cu sucitor
  • Grup: Moderators
  • Postari: 14,546
  • Inregistrat: 21-November 09
  • LocationTo, Piemonte, IT

Postat 23 September 2025 - 08:06 AM

Eu am facut supa crema de dovleac pentru ca aveam o punga congelata si am zis s-o folosesc ca deacum apare cel nou.
Simplu, doar cu ceapa cu putin ulei in tigaie, dovleacul si supa de os

#49 Useril este offline   mino 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 3,100
  • Inregistrat: 04-December 09
  • LocationAcasa

Postat 23 September 2025 - 10:39 AM

Cred ca e bun, dar eu nu prea iubesc dovleacul, prefer dovlecelul in supe!

#50 Useril este offline   Adriana 

  • Bucătăreasă cu sucitor
  • Grup: Moderators
  • Postari: 14,546
  • Inregistrat: 21-November 09
  • LocationTo, Piemonte, IT

Postat 23 September 2025 - 11:18 AM

da? poate n-ai probat alte feluri de dovleac?
buternuttul e splendid si mai e un soi aici rotund cu coaja verde groasa care e dulce si cu putin gust de alune de pamint, superb si el

#51 Useril este offline   mino 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 3,100
  • Inregistrat: 04-December 09
  • LocationAcasa

Postat 23 September 2025 - 12:17 PM

Am încercat, cu butternut e bun dar…..tot dovlecelul îl prefer. Poate din cauză ca nu are nici o aromă.

Arata acest topic


  • 3 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

1 useri citesc topicul
0 membri, 1 vizitatori, 0 utilizatori anonimi