da, stiu cum se curata, dar inauntru acolo sunt moi si gelatinosi si daca se sparge sacul/intestinele e neplacut ... La 4 bucatele nu ai probleme ca ii curati repejor, dar daca iei un kg si sunt si prichindei ... ajungi la concl ca se curata cam greu ...
da, sa stii ca deja sunt macelarii unde te mai asculta si-ti fac pe plac, dar la pescarii, nu inca, sau cel putin la pescariile din centrele comerciale, ca in altele nu am fost de curand.
Deci voi 2 mancati 70 g /paste la o masa/cap. M.am mirat cand ai zis 140 g/portie, ca de la preitena mea din Italia stiam ca o portie normala e 80g, una de persoana care nu mananca mult 60-70 si una de mancam 100-120g

Eu am ramas tot cu invatatura ei de acu 15 ani ... ca nu am mai avut de la cine invata ulterior, decat aici, in ultimul an de cand am inceput sa forumez cu voi.
Deci je pt o portie pot sa-mi iau numai 2. Buna treaba.

Dar totusi ai tai cred ca au fost maricei, ca daca or fi micuti, alergi dupa ei prin farfurie ?
de la Napoli? abia astept, sper sa le faca dupa reteta ta! pe 26 lun asta plec la Napoli o saptamana! iuhuuu, first time, and maybe the only one in a lifetime ...
de ce vrei sa congelezi caracatita. Fa doar caracatita, fara garnituri si la 2 mese o terminati in 2. Stii reteta Adrianei de caracatita coapta in suc propriu la vas de pamant? e f faina, eu o fac des. Probabil tu vrei sa faci paste, insa ...
Eu am un ghimpe cu congelatul ... nu ma impac cu mirosul de dupa ... oi fi avand ceva la fiere ...
ce produse toscane ai congelat?
se congeleaza si prosciuto/coppa etc?
eu cred ca din alte cauze noi consumam asa de mult usturoi, din cauza de vampiri si dracula