Calamarata paste cu calamari
#21
Postat 16 January 2012 - 04:32 PM
If music be the food of love, play on, Give me excess of it! - The Twelfth Night - Billy Shakespeare
#23
Postat 16 January 2012 - 04:34 PM
W Mamadeus Paparotti, la 16 January 2012 - 04:32 PM, a spus:
Oooo Maestre ce imaginatie bogata ai!
Multam fain

#24
Postat 16 March 2012 - 11:22 PM
Am facut o tura cu calamari, creveti si midii.


Si o alta tura cu somon.

Cin cin!

-D'ale pisicilor-☀
"I have always imagined that Paradise will be a kind of library.”
― Jorge Luis Borges
#25
Postat 17 March 2012 - 03:21 AM
N-am gasit, asa ca m-am orientat spre creveti.
Ma bucur tare ca va plac pastele cu peste


Frumos totul la tine, cin cin!
Si pentru ca aici sunt michimausi,


#26
Postat 23 August 2012 - 04:08 PM




#27
Postat 24 September 2012 - 05:51 PM
izuk, la 23 August 2012 - 04:08 PM, a spus:




Eu fara rosii nu am facut niciodata, poate ca aveau ei o versiune a lor fara rosii.
Probabil ca ai nimerit pe 15 august cand e inchis tot aici

#29
Postat 25 September 2012 - 01:50 AM
Any


Hrana sa-ti fie leac si leacul sa-ti fie hrana. (Hipocrates)
Happiness must always be an inside joy!
#30
Postat 25 September 2012 - 10:40 AM
stella, la 24 September 2012 - 07:08 PM, a spus:

Sarumana Stella, bine te-am gasit!
Daniella, la 25 September 2012 - 01:50 AM, a spus:
Any


Aaaaa pai n-am stiut ca Izuk a fost in Veneto. Atunci asa se explica.
Da, are dreptate Daniela, tre' sa faci o excursie mai spre Sud

Dani hello hello, bine te-am gasit!
#31
Postat 05 October 2012 - 01:25 PM

#32
Postat 05 October 2012 - 01:38 PM
Ce poza frumoasa ai facut, foarte frumos se confunda inelele de calamar cu inelele de pasta!
#33
Postat 05 October 2012 - 02:40 PM
#34
Postat 05 October 2012 - 07:43 PM

#35
Postat 05 October 2012 - 08:09 PM
iulia nicoleta, la 05 October 2012 - 07:43 PM, a spus:

Daca ii coci prea mult atunci devin duri. Astia pe care ii iau pentru calamarata sunt de talie mica si sunt foarte moi.
#37
Postat 07 October 2012 - 10:09 PM
asa ca pina la urma a fost un pic uscata din cauza asta, ca sa o incalzesc repede am pus-o in alta tigaie mai mare in care facusem alt peste cu sos de rosii, de aceea are punctulete rosii pe alocuri dar mesenii cei 2 au ras-o toata


si pasta e un pic mai mica dar cind am vazut-o la calamarata mi-aa fost gindul si am luat-o special pentru ea
#38
Postat 08 October 2012 - 08:37 AM
izuk, la 06 October 2012 - 09:18 AM, a spus:
Multumesc pentru raspuns acum ramane sa gasesc pastele,sau fac ca Adriana cu din astea.
#40
Postat 30 October 2012 - 08:27 PM
Cum tocmai am citit eu in cartea d-lui Wolke ca ce-a mai rapida metoda de a decongela e sa pui produsul intr-o tigaie cu peretii grosi am purces si eu la experiment.
voila:

Dupa doua ore de stat in tigaie erau gata:

gatiti:

acuma sincer, pe mine nu m-au dat pe spate
