Eu zic ca noi, toate , prietene bune sau mai putin bune, dar in aceeasi familie de artaculinara, avem o singura viata. Chiar credeti ca astea-s lucrurile esentiale in viata pe care o avem????
Vrem sa ne amintim certurile si dezamagirile, sau momentele de mici bucurii si realizarile pe care le-am trait?
Indiferent ce as primi, eu ma bucur ENORM si cu toata inima, ca omul Acela a luat , special pentru mine, un cadou... Ca nu m-a nimerit, asta e, sunt sigura ca a luat ceva ce-i place lui, si l-a luat pentru mine ca suprema recunostinta. Mama mea mereu imi ia obiecte dintr-o culoare care mie nu imi place defel , dar ei ii place foarte mult, si dupa acest amanunt imi dau seama ca ma iubeste: culoarea aceea , pe care ea o adora, reprezinta premiul supreme, pentru ea, de aceea o allege si pentru mine...
Am primit, deseori, cadouri pe care nu le-am agreat in mod deosebit, dar nu le-am aruncat si nu le-am criticat niciodata. In schimb, erau la vedere in casa, si daca cineva venea la mine si-si exprima admiratia, le primeau cu mare drag. Nu le-am dat , deliberat,cadou,ca nu-mi place sa fac cadouri ce nu-mi plac mie, dar am constatat ca oamenii au alte gusturi decat mine, ceea ce nu inseamna ca sunt inferioare alor mele, dar daca ceva de la mine din casa iti place in mod deosebit, si vad asta in ochii tai, SIGUR il primesti!
Mie , una, puteti sa-mi trimiteti si un pachet de biscuiti, pentru ca stiu ca l-ati luat pentru mine, si o sa ma bucur si o sa-l savurez , dupa care o sa fac 100 de abdomene...
La fel, ceea ce va cumpar si va trimit eu, s-ar putea sa nu va placa in mod deosebit, dar o sa va spuna ceva DESPRE MINE si puteti fi siguri ca nu le aleg in mod intamplator sau superficial... S-ar putea sa n-o nimeresc- dar va dau cuvantul ca e un dar din toata inima mea <3 ...
Sa vina Craciunul!!!!!!! Cu liniste, pace, ganduri bune si sperante... ca astea conteaza cu adevarat, n'est pas?