Forum Culinar: Scrisoare pentru Mos Craciun... - Forum Culinar

Salt la continut

• 64 Pagini +
  • « Prima
  • 27
  • 28
  • 29
  • 30
  • 31
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Scrisoare pentru Mos Craciun...

#561 Useril este offline   julix_2007 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: yellow
  • Postari: 1,244
  • Inregistrat: 24-November 09

Postat 20 November 2013 - 03:23 PM

Astazi am primit si eu pachetul, pe care Mos Craciun mi l-a adus de la Craciunita Olguta. :floare: Pun poza mai tarziu, ca abia am pus acumulatorii la incarcat.
Olguta, multumesc pentru tot ceea ce ai pus acolo.

#562 Useril este offline   Olguta 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Green
  • Postari: 1,342
  • Inregistrat: 25-November 09
  • LocationBucuresti

Postat 20 November 2013 - 07:10 PM

Vezi postareajulix_2007, la 20 November 2013 - 03:23 PM, a spus:

Astazi am primit si eu pachetul, pe care Mos Craciun mi l-a adus de la Craciunita Olguta. :floare: Pun poza mai tarziu, ca abia am pus acumulatorii la incarcat.
Olguta, multumesc pentru tot ceea ce ai pus acolo.

Am avut eu un feeling ca a ajuns astazi :(
Ma bucur ca a ajuns. Cu mare drag l-am trimis. Sper sa-ti foloseasca tot ce am impachetat eu acolo :)
Imagine postata

#563 Useril este offline   boabe de cafea 

• Red Hood
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 738
  • Inregistrat: 04-January 11
  • LocationRomania

Postat 21 November 2013 - 07:10 PM

Buna seara!

Azi a venit Mosul si la mine! ;) :hug: Tocmai din Germania, de la scumpa de Ioana! Nu ma asteptam, mai ales ca ieri trecusem pe la Posta sa ridic un pachet si credeam ca au gresit si au reavizat.
Fisier atasat  Cadou_1_1.jpg (325.54K)
Number of downloads: 0
Si se stie ca imi place sa fac prajituri si creme cu ciocolata si cacao bruna. De unde o fi stiut Mosul ca-mi place sa ma rasfat numai cu delicatese si spuma fina in baia fierbinte? M-am bucurat enorm pentru pachet :105: ;) Multumesc, mi-ai facut o surpriza tare placuta! :-* ;)
Fisier atasat  Cadou_2_2.jpg (356.77K)

#564 Useril este offline   zoazorel 

• Io-s aia!
  • PipPipPipPip
  • Grup: Blue
  • Postari: 5,494
  • LocationBrăila, București, Bolintin-Vale...

Postat 21 November 2013 - 08:22 PM

Toata lumea stie ca Bobita e dulce si parfumata, asa ca si Ioana a stiut! :hug: Ioana! Si tu, dulcico, sa le folosesti cu placere!:105:
Nu ma pricep, da' insist sa persist! Si cateodata chiar imi iese!

Nu-i cereti unei femei imposibilul. E capabila sa vi-l ofere!!!

#565 Useril este offline   boabe de cafea 

• Red Hood
  • PipPipPipPip
  • LocationRomania

Postat 21 November 2013 - 08:43 PM

Vezi postareazoazorel, la 21 November 2013 - 08:22 PM, a spus:

Toata lumea stie ca Bobita e dulce si parfumata, asa ca si Ioana a stiut! ;) Ioana! Si tu, dulcico, sa le folosesti cu placere!:-*

:hug: Multumesc, draga mea!
Eu nu o vazusem pe lista si asa ca am fost extrem de surprinsa ;) Tanti de la posta m-a intrebat daca nu stiu de la cine e pachetul si i-am zis ca nu am pachet ci scrisoare si ca habar n-am. Mi-a aratat cutia si a zambit. Era fericita ca oamenii mai primesc surprize :105:

#566 Useril este offline   Foxyy 

• Moderator
  • Grup: Moderators
  • Postari: 14,143

Postat 22 November 2013 - 12:16 AM

Vezi postareaboabe de cafea, la 21 November 2013 - 08:43 PM, a spus:

Vezi postareazoazorel, la 21 November 2013 - 08:22 PM, a spus:

Toata lumea stie ca Bobita e dulce si parfumata, asa ca si Ioana a stiut! :hug: Ioana! Si tu, dulcico, sa le folosesti cu placere!;)

;) Multumesc, draga mea!
Eu nu o vazusem pe lista si asa ca am fost extrem de surprinsa ;) Tanti de la posta m-a intrebat daca nu stiu de la cine e pachetul si i-am zis ca nu am pachet ci scrisoare si ca habar n-am. Mi-a aratat cutia si a zambit. Era fericita ca oamenii mai primesc surprize ;)

Pai e un Mos in afara listei.... :D Mosul adevarat inca n-a ajuns. ;)
Fetelor, bravo! :105: Ioana, felicitari pentru surpriza! ;) Bobita, sa folosesti toate cadourile cu cea mai mare placere! :-*

#567 Useril este offline   2ut 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 2,117
  • Inregistrat: 07-April 10

Postat 22 November 2013 - 09:13 AM

Ce faine cadouri si ce mosi darnici, tare ma incarc cand intru pe topicul asta!
Luni sper sa plece si pachetul meu...

#568 Useril este offline   boabe de cafea 

• Red Hood
  • PipPipPipPip
  • LocationRomania

Postat 22 November 2013 - 04:46 PM

:105: Este o perioada in care aveam nevoie sa stiu ca ma sunt si lucruri frumoase in lumea asta. Asta a fost unul din ele :hug:

#569 Useril este offline   zoazorel 

• Io-s aia!
  • PipPipPipPip

Postat 22 November 2013 - 05:17 PM

Vezi postareaboabe de cafea, la 22 November 2013 - 04:46 PM, a spus:

:notworthy: Este o perioada in care aveam nevoie sa stiu ca ma sunt si lucruri frumoase in lumea asta. Asta a fost unul din ele :rolleyes:

Pai chiar sunt, Bobito! Uite ce zice Foxy (ca poate n-ai vazut bine!): Pai e un Mos in afara listei.... :D Mosul adevarat inca n-a ajuns. = adica bucuriile nu se opresc aici! Mai vin!

Viata-i frumoasa, Bob! Bucura-te de fiecare clipa! Uite, si de la mine, OPTIMISM in cantitati vagonabile! :hug:

Ufff, nu gasesc un ren!Nu stiu unde s-a pitit si-as avea mare nevoie de el sa trimit cadoul!Copilasul meu l-o fi asteptand...:blush:

#570 Useril este offline   boabe de cafea 

• Red Hood
  • PipPipPipPip
  • LocationRomania

Postat 22 November 2013 - 07:08 PM

Vezi postareazoazorel, la 22 November 2013 - 05:17 PM, a spus:

Vezi postareaboabe de cafea, la 22 November 2013 - 04:46 PM, a spus:

:notworthy: Este o perioada in care aveam nevoie sa stiu ca ma sunt si lucruri frumoase in lumea asta. Asta a fost unul din ele :rolleyes:

Pai chiar sunt, Bobito! Uite ce zice Foxy (ca poate n-ai vazut bine!): Pai e un Mos in afara listei.... :D Mosul adevarat inca n-a ajuns. = adica bucuriile nu se opresc aici! Mai vin!

Viata-i frumoasa, Bob! Bucura-te de fiecare clipa! Uite, si de la mine, OPTIMISM in cantitati vagonabile! :hug:

Ufff, nu gasesc un ren!Nu stiu unde s-a pitit si-as avea mare nevoie de el sa trimit cadoul!Copilasul meu l-o fi asteptand...:D

Am vazut :D :blush:
Eu imi aranjez renii pentru plecare, sa vedem cat de repede le dau drumul ;)

#571 Useril este offline   milena 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 831
  • Inregistrat: 08-December 09
  • LocationCanada

Postat 22 November 2013 - 08:32 PM

bobita, ma bucur de bucuria ta!
Never fake yourself to look perfect, because perfection is never real, and reality is never perfect

#572 Useril este offline   roth 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 103
  • Inregistrat: 07-April 13
  • LocationBucuresti

Postat 22 November 2013 - 08:38 PM

Incet incet incepe sa se simta spiritul sarbatorilor, mai apare un mos, se raceste vremea ...toate duc catre bucuria statului la gura sobei si privitul bradului.

Felicitari in ambele sensuri...cui a dat si cui a primit. frumos joc, frumoase gesturi.

#573 Useril este offline   petunie 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 1,817
  • LocationDeutschland

Postat 23 November 2013 - 08:42 AM

Ce de mosi rapizi si inspirati :notworthy: Sper sa plece si mosul meu saptamana viitoare :rolleyes:
Manchmal ist weniger einfach mehr....

#574 Useril este offline   julix_2007 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 25 November 2013 - 07:47 PM

Imi cer mii de scuze ca nu am pus poza cvu ce mi-a trimis Craciunita Olguta, careia ii multumesc inca o data. Pur si simplu nu mai reusesc sa le fac pe toate, pentru ca sunt aglomerata tare: teste de dat si corectat, pregatit bagajul pentru plecarea la Paris, ba colac peste pupaza trebuie sa-mi asigur eu suplinirea la scoala, ca asa vrea onor conducerea, de parca m-as duce la plimbare/in concediu sau la distractie. Ma rog, e pour le connaisseurs, adica pentru cei care nu sunt in gratii.

Sa revenim la oile noastre.
Fisier atasat  IMG_0021.jpg (178.44K)

Olguta m-a surprins tare placut, mai ales cu acele chestii metalice pe care deja le-am folosit cu brio la bratarile crosetate. Mi-a placut tare mult acel colier tricotat. Olguta, tu l-ai facut? Tare m-a bucurat si saculetul pentru cadourile mosului. Nu mai zic de tava de silicon. Cand o sa-mi fac turtite dukan sub forma de inima, cine va fi ca mine? In sfarsit, mi-au placut toate.

In alta dezordine de idei, am terminat de pregatit cadourile pe care trebuie sa le trimit (atentie: din partea Mosului, da?), doar ca am avut ghinionul sa nu gasesc o cutie potrivita. Sper din tot sufletul sa gasesc maine cutia si miercuri sa dau drumul la sanie, ca renii fornaie si necheaza, si tropaie,de ma aude toata comunitatea artistilor culinari.

#575 Useril este offline   Olguta 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationBucuresti

Postat 25 November 2013 - 08:18 PM

Julix, ma bucur ca ti-au placut, le-am trimis cu mare drag.
M-am gandit ca incuietorile de bratari ti-ar fi de mare folos cand am vazut ce minunatii faci. Din pacate, nu am gasit o felicitare de cumparat si am confectionat eu una.. imi cer scuze pentru look-ul nu tocmai profesional :pupic: Da, colierul e facut de mine, impletit :thumleft:
Imagine postata

#576 Useril este offline   julix_2007 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 25 November 2013 - 10:01 PM

Vezi postareaOlguta, la 25 November 2013 - 08:18 PM, a spus:

Din pacate, nu am gasit o felicitare de cumparat si am confectionat eu una.. imi cer scuze pentru look-ul nu tocmai profesional

Nu din pacate, Olguta, ci din fericire. Niciodata sa nu-ti ceri scuze pentru ceva muncit de tine. Sa stii ca arata foarte profesional. Adevarul este ca de cativa ani buni nu mai cumpar aceleasi felicitari frumos colorate si prea scumpe pentru cata munca s-a depus la tiparirea lor. Confectionez singura, fie cusute in punct de cruce, fie in tehnica quillin. Desi stiu ca sunt total off topic o sa postez cateva felicitari facute de mine, ca sa vezi despre ce este vorba.

Fisier atasat  IMG_0136.jpg (142.48K)

Fisier atasat  IMG_1315.jpg (120.61K)

Fisier atasat  IMG_1317.jpg (121.6K)

Fisier atasat  IMG_1332.jpg (148.18K)

Inclusiv martisoare:

Fisier atasat  Picture 841.jpg (175.22K)

Imi place tot ce se inseamna lucru manual. Cum is vesnic la cure de slabire, decat sa fac fel de fel de minunatii culinare si sa ma gandesc numai la mancare, mai bine inod ate, margele, hartii si ce s-o mai gasi.

SCUZE DE OFF TOPIC SI DE LAUDAROSENIE.

#577 Useril este offline   Olguta 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationBucuresti

Postat 25 November 2013 - 10:23 PM

Wow, ale tale sunt perfecte pe langa a mea. Am avut si eu o zvacnire intr-un timp, insa atunci aveam si ce imi trebuia. In oraselul asta nu numai ca nu am gasit felicitari de Craciun, dar nici materiale, doar niste hartie simpla si am improvizat cat am putut :pupic: Culmea e ca atunci cand am dus pachetul la posta adusesera felicitari de Craciun :drool:
Oricum, ma bucur ca ti-a placut :thumleft:
Imagine postata

#578 Useril este offline   zoazorel 

• Io-s aia!
  • PipPipPipPip

Postat 26 November 2013 - 10:54 AM

Esti tu modesta, Olguto! E foarte frumoasa felicitarea! Si tu ai fost tare inspirata cu ce i-ai trimis Iuliei! Multe minunatii vor iesi din mainile ei!

#579 Useril este offline   Daniella 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 10,870
  • Inregistrat: 04-July 10

Postat 27 November 2013 - 09:49 AM

Ce frumoase cadouri :tongue3:! Felicitari Mosilor si copiilor cuminti!

Imi plac enorm lucrarile voastre hand made, fete dragi! Sunteti de mare isprava doamnelor! Am si eu o mostra de hartiute si scula pt quilling ... , dar deocamdata suntem cu prea multe proiecte in derulare ..., insa le vine si lor randul. Buna ideea cu activitatile in loc de bucatareala! Dar eu in timp ce insir margele tot la mancare ma gandesc ... :tongue3: :tongue3: Felicitari dragi doamne iscusite! Ce frumos ar fi sa facem o sezatoare!

Eu am cadoul gata, am si impachetat, mai trebuie felicitarea ..., dar parca astept sa vina bradul sa intre pachetelul sub el ... , asa profit ca la fiecare vizita la magazin... mi se mai lipeste ceva de mana de adaugat ... Ce fain cand vin produsele de sarbatori in magazine ...

Hrana sa-ti fie leac si leacul sa-ti fie hrana. (Hipocrates)

Happiness must always be an inside joy!

#580 Useril este offline   zoazorel 

• Io-s aia!
  • PipPipPipPip

Postat 28 November 2013 - 07:57 PM

=))Gata!Si renii mei au plecat azi spre copilutul cuminte!Sincer, am avut maari emotii(si mai am): un ren s-a-mpiedicat, unul era sa-si rupa nasul intr-o usa cam devreme inchisa, altul, obosit, s-a asezat pe coada si-a stat asa vreo juma'de ora...Norocul a fost cu-al patrulea, care a zis ca stie el drumul, ca nu-i departe, si-n prag de Mos Niculae va lasa el cadoul in ghetutele copilasului! Sper s-ajunga cum a zis si-abia astept vestea c-a ajuns! =))

Arata acest topic

• 64 Pagini +
  • « Prima
  • 27
  • 28
  • 29
  • 30
  • 31
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

5 useri citesc topicul