Forum Culinar: Scrisoare pentru Mos Craciun... - Forum Culinar

Salt la continut

• 64 Pagini +
  • « Prima
  • 52
  • 53
  • 54
  • 55
  • 56
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Scrisoare pentru Mos Craciun...

#1061 Useril este offline   Daniella 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 10,870
  • Inregistrat: 04-July 10

Postat 24 December 2014 - 01:23 AM

Uhuuu, ce frumos. Cu forma aia, care-i zici de cuburi pt gheata, nu carecumva tb sa te invrednicestimsa faci si niste bombonici?
Frumoase tare linguritele!
Ce happy sunt copilul din tine si Mickey!

Hrana sa-ti fie leac si leacul sa-ti fie hrana. (Hipocrates)

Happiness must always be an inside joy!

#1062 Useril este offline   stella 

• Ambasadoarea artistilor culinari
  • PipPipPipPip
  • Grup: Green
  • Postari: 7,715
  • Inregistrat: 23-November 09

Postat 24 December 2014 - 11:26 AM

Super Mosii, lucreaza si azi :)

#1063 Useril este offline   koral 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 1,485
  • Inregistrat: 01-January 10

Postat 24 December 2014 - 04:59 PM

Sa ma scuzati ca sunt atat de zgarcita la scris... dar tare rau imi gestionez timpul- mi-am luat pe cap mai multe decat trebuia- dar o scot eu la capat, cumva, conform maximei " iarba rea nu piere" :D

Icecream, multumim inca o data pentru stelute- sa stii ca nu avem inca suficiente, avea dreptate fiica ta! ( a propos, intreaba-o daca imi da voie si mie sa colectionez oite :) )

Foxyy- multumresc pentru confirmarea ca a ajuns pachetul inainte de Craciun... aveam emotii, cu posta romana, mai ales ca l-am pus mai tarziu decat planificasem, iar intamplarile neplacute descrise de alte doamne de aici mi-au dat si mai multe emotii...

Faaaaaaain tare pisicul... imi pare rau ca n-am trimis si pentru el ceva, dar nu ma pricep... desi cele mai bune prietene ale mele au pisici, aveam pe cine intreba... mnoa... o lectie de asimilat pentru mine...

Probabil ai vazut deja ca sunt 2 forme de silicon verzi- pe langa la ce ai zis tu, eu le folosesc si la: pilaf de orez, mamaliga, piure de cartofi , pentru prezentare pe farfurie.

Forma de care zici tu pentru cuburi de gheata ( a propos, esti foarte creativa, eu nu m-as fi gandit la asta!- ce bine ca putem invata una de la alta) eu o folosesc, asa cum zicea si Daniella, la " bombonici". Mai exact, fac in ea trufele Stellei- ies minunat- eu am primit doua asemanatoare, anul trecut, de la Daniella... le folosesc foaaaaaaaaaaaaarte mult.

Nu, nu sunt telepata... dar ti-am trimis exact ce-mi place si mie. Ce sunt eu de vina ca avem gusturi selecte? :)

Craciun fericit tuturor, si mutumesc ca imi permiteti sa fac parte din minunata familie ARTACULINARA !
Nu-i cereţi unei femei imposibilul. E capabilă să vi-l ofere!!!

#1064 Useril este offline   Peter 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 2,224
  • Inregistrat: 24-November 09

Postat 26 December 2014 - 12:54 PM

Fix sub pom am gasit-o! Pe 24.12... =))

Fisier atasat  IMG_5172.jpg (363.75K)
Number of downloads: 0

Fisier atasat  IMG_5174.jpg (189.06K)
Number of downloads: 1

Multumim mult!

Brigitte si eu =))
Salutari din Bavaria

Imagine postata

#1065 Useril este offline   zoazorel 

• Io-s aia!
  • PipPipPipPip
  • Grup: Blue
  • Postari: 5,494
  • Inregistrat: 24-November 09
  • LocationBrăila, BucureÈ™ti, Bolintin-Vale...

Postat 26 December 2014 - 08:26 PM

Vezi postareaPeter, la 26 December 2014 - 12:54 PM, a spus:

Fix sub pom am gasit-o! Pe 24.12... :)

Multumim mult!

Brigitte si eu :love7:

Cum ziceam, din suflet pentru suflete dragi! Pacat ca doar atat de putin am putut face pentru vio! Dar anul viitor...Imagine postata
Nu ma pricep, da' insist sa persist! Si cateodata chiar imi iese!

Nu-i cereti unei femei imposibilul. E capabila sa vi-l ofere!!!

#1066 Useril este offline   Daniella 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 26 December 2014 - 08:54 PM

Oho, Mosul a lucrat si de sarbatori! :love7:

#1067 Useril este offline   Ioana 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 3,592
  • Inregistrat: 22-December 09

Postat 27 December 2014 - 03:48 PM

Vezi postareaDaniella, la 23 December 2014 - 01:12 AM, a spus:

Saptamana trecuta, Am crezut ca Foxyy, a fost Mosul nostru oficial! Asa ca nu m - am mai uitat la cutia de scrisori...eram pe aici doar doar sa vad cand ajunge si Mosul meu.

Nu va pot descrie surpriza pe care am avut-o cand am primit un telefon pentru livrarea unui pachet....expeditorul fiind "necunoscut curierului". Cum? Aha...mosi secreti stiu eu de unde apar...dintr-o mare familie draga mie...doar de aici....
Bun, ma duc la locul de intalnire, din vecinatatea casei si "curierul" imi comunica ca nu stie de la cine are de livrat acest colet, in posesia caruia a intrat prin terte persoane doar pentru ca locuim unul in vecinatatea altuia..., ca pe final sa-mi spuna: "probabil ca stiti de la cine vine pachetul daca vine de la Munchen....!?" Cum? Cine? Capul meu aproape a incetat sa mai functioneze vreo doua ore..., doar ochii au mai dat semne de vitalitate...., astfel ca m-am urcat in masina si mi s- a deschis robinetul.... Cum asa, ma gandeam, nu cunosc pe nimeni din Munchen, dar primesc un cadou de Mos Craciun?! Pur si simplu lacrimile se incapatanau sa curga, dar nu reuseam nicicum sa imi dau seama de la cine am primit un pachet...., mintea refuza sa functioneze...deci..., ma trezeste vocea Beei, cu care eram: Mami, eu cred ca iar e un cadou pentru mine. :occasion14: zic: "cum asa? Nimic nu-mi lasi si mie din tot pachetul...? Zice, ba da impartim...dar simt ca e ceva pt mine... :unsure:
Ioana, dragul nostru Mos Craciun, nu am cuvinte pe ziua de astazi....sunt cu adevarat impresionata de fiecare cuvant din scrisoare, de darul tau personalizat pentru mine&Bea, de bucuria enorma pe care ai facut-o Zanei cu fiecare dar ales cu atata inspiratie si cu fiecare detaliu ce pun in evidenta bucuria si dragul cu care ai daruit.
Zana Fluturas si cu mine ne- am bucurat incontinuu toata seara, ti-am facut si iti dedicam si primul fluturas cu "praf magic". Trebuie Sa mi revina cuvintele si sa reusesc sa micsorez foto, ca sa revin cu dovezi. Nici nu iti poti imaagina cat de fericite ne-ai facut, ce zi minunata ne-ai creat! Iti multumim si te iubim! :appl:

Sarbatori Magice tuturor!
Mosii vor ajunge... Din moment in moment si vor face si alti copii fericiti, nu va iindoiti de asta!

Daniella, initial pachetul era facut, mai aveam cateva mici detalii sa adaug si luni pe 15 ar fi trebuit sa-l fi pus la posta, din pacate n-am mai apucat, de aceea a si ajuns in doua ambalaje diferite ca nu-mi intra cutia in geamantan.Initial am sperat ca am s fiu in stare sa ti-l livrez personal, de aceea ti-a parvenit prin altcineva.As fi vrut sa te cunos si pe tine si pe Bea.Am vazut pozele pe FB, ma bucur de bucuria voastra.Intr-adevar am ales din suflet pentru zana fluturas.Cand am vazut setul cu aripioare gandul mi-a fugit la Bea si cat de zburdalnica ca un fluturas e ea.
"Fine art is that in which the hand, the head, and the heart of men toghether"

Acasa la mine

#1068 Useril este offline   Ioana 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 27 December 2014 - 04:01 PM

Cat am fost plecata a sosit si mosul meu, noroc ca postasul stie sa-mi lase in garaj pachetele cand nu ma gaseste, ca altfel nu stiu cand apucam sa-l ridic.

Ii multumesc Biancai(2ut) & Family.Pachetul a ajuns putin lovit dar interiorul intact, doar felicitarea un pic sifonata.

Un pachet colorat menit sa-mi fac sarbatorile mai vesele si sufletul sa-mi zabeasca.

O esarfa minunata si ciocolata Rom(asta mi-a confiscat-o sotul din dotare)
Fisier atasat  IMG_2034.JPG (39.48K)

o oja care sa se potriveasca cu esarfa

Fisier atasat  IMG_2037.JPG (32.75K)

un set din argint( cercei si medalion) cu labutze de pisici :occasion14:

Fisier atasat  IMG_2036.JPG (32.23K)

si ornamente de pom confectionate din lemn, pe care le-am si agatat
Fisier atasat  IMG_2035.JPG (39.03K)

Fisier atasat  IMG_2089.JPG (36K)

Fisier atasat  IMG_2091.JPG (34.61K)

Fisier atasat  IMG_2093.JPG (32.45K)

Iti multumesc inca odata Bianca ca mi-ai inveselit sarbatorile.

Acasa la mine

#1069 Useril este offline   Daniella 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 27 December 2014 - 08:58 PM

Am ramas in urma, datoare cu dovezile de bucurie ale fericitei Bea.
Cadourile de Craciun de la CarmenL, Stella si Foxyy...mosi surpriza, in afara listei oficiale! Un mare si neasteptat prilej de bucurie asa cum am descris ...mai acum o saptamana... N-a dat nici harnasamentul de iarna jos de emotii si bucurie....
Va multumim din suflet, dragele noastre..., a declarat ca am cele mai iubite si frumoase prietene din lume! Ia uitati aici

Fisiere atasate

• Fisier atasat  image.jpg (713.08K)
  • Fisier atasat  image.jpg (583.37K)
  • Fisier atasat  image.jpg (745.59K)
  • Fisier atasat  image.jpg (132.13K)
  • Fisier atasat  image.jpg (150.76K)
  • Fisier atasat  image.jpg (130.41K)
  • Fisier atasat  image.jpg (132.68K)
  • Fisier atasat  image.jpg (147.55K)
  • Fisier atasat  image.jpg (158.74K)
  • Fisier atasat  image.jpg (155.01K)

#1070 Useril este offline   stella 

• PipPipPipPip

Postat 27 December 2014 - 09:36 PM

Draga de ea, cata fricire in ochisori. Sa mai vina Mosii sa aduca bucurii la copilasi.

#1071 Useril este offline   zerda 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 6,005
  • Inregistrat: 04-January 10
  • LocationBucuresti

Postat 27 December 2014 - 09:57 PM

Sper ca a impresionat cu costumul ei de regina!
Nu trezi niciodata un tigru care doarme!

#1072 Useril este offline   Daniella 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 27 December 2014 - 10:07 PM

Bea, cu siguranta ca orice copil, cand vede pungute cu cadouri ...Milioane de stelute i se aprind in ochi....in seara cu printesa Elsa, in cea cu zana fluturas si in seara de Ajun a chiuit ca alte alea...ore in sir....
Acum, ca au trecut emotiile alea mari, pot sa descriu ce am primit de la Ioana, mosul drag si bun "oficial" de data asta. Multitudine de cadouri impachetatate cu cel mai mare drag si gandite pentru noi...hehehe...de data asta am avut si eu parte de tot tacamul... desi Bea inainte sa ajungem acasa intuia cu bucurie ca daca e cadou de la prietenele mele, se "teme" ca iar e ceva tot pentru ea.... :hug:
Bea a primit set de multe stampilute cu motive de iarna, set creativ cu praful magic al luiTinkerbell (glitter)- din care dedicam Ioanei primul fluturas-, dulciuri si costumul de Zana fluturas
Daniella a primit pt toata famila minunate cuvinte :occasion14: dintr-o inima calda si buna, o decoratiune de iarna magica personalizata :unsure: , 2 feluri de bomboane cu alcool, 1 cioco spekulatius-winter edition, Fleur du Sel aromatizata cu sofran (Sare de mare extrem de apreciata pentru mineralele pe care le contine. Se obtine prin evaporarea apei marine, in urma acestui proces rezultand o sare umeda, Are cristale delicate cu forma neregulata care se dizolva usor. Este indicata in feluri de mancare cu peste, porc sau legume, este una dintre cele mai scumpe varietati de sare), o cutie generoasa de filamente de sofran si snururi de silicon pentru prepararea ruladelor fripturilor. Nici unul dintre aceste minunatii nu le gasesc/vazut aici...
Ioana te declar absolut geniala in alegerea cadourilor! :appl:

Fisiere atasate

#1073 Useril este offline   Phoenix 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 2,574
  • Inregistrat: 13-December 10

Postat 27 December 2014 - 10:11 PM

Ce fericita e Bea :occasion14: Ce-ti poti dori mai mult decat sa vezi bucuria de pe chipul unui copil?

#1074 Useril este offline   Daniella 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 27 December 2014 - 10:30 PM

Da, da, sa mai vina....la toti copiii! Sunt asa de sinceri in a se bucura si au asa emotii cu Mosul drag si bun (bea canta:
Sigur ca a impresionat pe toata lumea, asa a defliat pe la buni si pe la mamaie in zilele de Craciun...., basca nu am putut spala rochita cateva zile, ca nu o mai dadea jos... Iar la balet abia asteapta sa se echipeze cu costumul de fluturas.
Iar eu ce sa mai amintesc ca dulciurile mele le-am ras deja pe toate ! :occasion14: ... Insa azi am fost deja impresionata de fleure de sel (safran), am dat un touch final unui preparat (cu care poate participam la concurs....). Are un gust absolut divin.... Cred ca o sa o folosesc si la dulciuri....e geniala. Nu stiam de existenta ei, dar de azi sunt addicted.... Uite cum invatam mereu cate ceva... "fleur de sel e una dintre sarurile cele mai apreciate din lume. E sarea marina cea mai scumpa din cate stiu, se face in zilele cu mult vant si soare, e culeasa cu mana si contine minerale care nu exista in sarea de salina."

Stella, dupa doua zile a avut o colega in vizita...am intarziat cu masa cam mult.., s-au bagat sub mas din bucatarie amandoua .si am gasit bgorcanul plin cu ciocolatele elvetiene gol :unsure: :appl:

Declar ca Mos Craciun exista, este un spirit care ii ajuta pe parinti sa cumpere cadouri pentru copii si ne inspira, Pe noi cei mari, sa gasim cadouri emotionante pentru cei dragi si prieteni.... Eu recunosc, nu sunt nici pe departe asa de inspirata si nu ma pricep la cadouri ca Mosii de aici!...este cu adevarat un talent!

#1075 Useril este offline   stella 

• PipPipPipPip

Postat 27 December 2014 - 11:36 PM

eu azi m-am relaxat ca sa nu zic lenevit.
In fata semineului, admirand multiplele lumanari.
Cea de la "mosul" Pitt&Ghitti se incadra perfect.

Fisiere atasate

#1076 Useril este offline   Daniella 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 27 December 2014 - 11:43 PM

Ah, ce imagine faina, Stella!

#1077 Useril este offline   Daniella 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 28 December 2014 - 12:29 AM

Vezi postareaPhoenix, la 27 December 2014 - 10:11 PM, a spus:

Ce fericita e Bea =)) Ce-ti poti dori mai mult decat sa vezi bucuria de pe chipul unui copil?

Adevarul este ca pe cei mici ii poti face usor tare fericiti! (bea se bucura si daca ii aduc o bombonica /zi) , ...fetele cu sclipiciuri..., baietii cu lego star wars... 😀
Ce face Iza, a fost happy de Craciun?

#1078 Useril este offline   Ioana 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 28 December 2014 - 09:10 AM

Daniella, ma bucur de bucuria ei.

O mica precizare, alea nu sunt filamente de sofran ci fire de chili, scrie pe cutiuta, asta ca sa nu te induc in eroare ca folosesti sofran:).
Oricum ma bucur ca ti-au placut.

Acasa la mine

#1079 Useril este offline   redivivus 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 713
  • Inregistrat: 30-November 09
  • LocationIsrael

Postat 28 December 2014 - 04:30 PM

Vezi postareaDaniella, la 27 December 2014 - 10:07 PM, a spus:

Bea, cu siguranta ca orice copil, cand vede pungute cu cadouri ...Milioane de stelute i se aprind in ochi....in seara cu printesa Elsa, in cea cu zana fluturas si in seara de Ajun a chiuit ca alte alea...ore in sir....
Acum, ca au trecut emotiile alea mari, pot sa descriu ce am primit de la Ioana, mosul drag si bun "oficial" de data asta. Multitudine de cadouri impachetatate cu cel mai mare drag si gandite pentru noi...hehehe...de data asta am avut si eu parte de tot tacamul... desi Bea inainte sa ajungem acasa intuia cu bucurie ca daca e cadou de la prietenele mele, se "teme" ca iar e ceva tot pentru ea.... :)
Bea a primit set de multe stampilute cu motive de iarna, set creativ cu praful magic al luiTinkerbell (glitter)- din care dedicam Ioanei primul fluturas-, dulciuri si costumul de Zana fluturas
Daniella a primit pt toata famila minunate cuvinte =)) dintr-o inima calda si buna, o decoratiune de iarna magica personalizata :) , 2 feluri de bomboane cu alcool, 1 cioco spekulatius-winter edition, Fleur du Sel aromatizata cu sofran (Sare de mare extrem de apreciata pentru mineralele pe care le contine. Se obtine prin evaporarea apei marine, in urma acestui proces rezultand o sare umeda, Are cristale delicate cu forma neregulata care se dizolva usor. Este indicata in feluri de mancare cu peste, porc sau legume, este una dintre cele mai scumpe varietati de sare), o cutie generoasa de filamente de sofran si snururi de silicon pentru prepararea ruladelor fripturilor. Nici unul dintre aceste minunatii nu le gasesc/vazut aici...
Ioana te declar absolut geniala in alegerea cadourilor! :)

Daniella,ma declar indragostita de Bea! ce copil minunat! sa traiti si sa fiti sanatosi/sanatoase si sa va bucurati multi, multi ani inainte unii de altii!
(PS: snururi din alea de silicon pentru prepararea ruladelor/fripturilor tare mai vreau si eu si tot nu gasesc aici, asa ca sunt invidioasa; de celelalte nu mai zic nimic)

#1080 Useril este offline   Daniella 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 04 January 2015 - 12:04 PM

Redi, multumim mult de tot! Te imbratisam cu mare drag! :) :D
PS: Acum stiti ce vrea Redi de IEpuras, sau cu prima ocazie...

Arata acest topic

• 64 Pagini +
  • « Prima
  • 52
  • 53
  • 54
  • 55
  • 56
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic